da nisi ti malo mlada za ljubav sreco?

salim se, naravno.. extra ti je horoskop. extra.. Na osnovu crteza sam nesto priblizno izvukao datum i vrijeme rodjenja.. ako nije 19:20 onda me ispravi.. ali horoskop ti je strava. i ti si jarac i nista vise. 6 planeta u jarcu, vladar ascendenta u jarcu. i vladar jarca - saturn u vodoliji, i opet se taj saturn osjeca ugodno u vodoliji tu je suvladar. znaci vise si jarac-vodolija nego jarac-lav. sad kraj ove godine, tj. sad od polovine novembra pa do kraja godine ako ne bude bar 7 sansi za ljubav, i da od tih 7 upale bar 3.. onda se odricem astrologije

nisi slucajno pomenula ovaj hiron koji je po tebi neaspektiran. e pa on ti u sextilu sa Jupiterom iz 3. u skorpiji. sto ce reci da si slaba na jednog komsiju, visokog, zgodnog dasu.. mozda bas skorpiona

obavezno stariji od tebe. opet nisi slucajno navela "horoskop ovog vanzemaljca", jer ovolika koncentracija planeta na jednom mjestu, (nemoj pogresno da me razumijes, mjesec u vodoliji-ti si mnogo inteligentna, uz saturna, djelujes i ponasas se i vodis razgovore mnogo zrelije od tvojih vrsanjaka) daju da osoba najvise ima problema sama sa sobom. ono u smislu da sama sebi pravi blokade, i u komunikaciji i u drustvenim odnosima sa drugima itd. to ce nekad malo da te zatvori u sebe, zatvori u tvoju sobu, da te zatrpa literaturom o astrologiji, o astronomiji, o vanzemaljcima, o proslim zivotima, o paralelnim svjetovima, o arheologiji, o starim civilizacijama... to ce mnogo da obogati tebe kao licnost, tvoj duh... ali ni ne pomisljaj da o tome pricas sa tvojim vrsnjacima. nisi ti tu nista kriva, samo oni nece imati razumijevanja za to. prijateljstva ces uglavnom sticati u sferama komunikacije iz ovih nabrojanih oblasti. astroloski i astronomski forumi, geografske sekcije i drustva u skolama i na fakultetima.. sta reci, vladar 11-og u 5-om.. iz prijateljstva ide i ljubav... ma za tebe nema zime

izguraj ovo do nove godine, idi na neke kurseve joge, treninga.. pravilnog disanja, slusaj muziku za relaksaciju.. i bice sve OK.