Natalne karte clanovaClanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma... pa eto natalna karta jedne cure koja bi trebala posluziti vjezbi starim/novim članovima
pazi peta ti pochinje u Lavu, a So je u desetoj kuci u Vodoliji..Dosta planeta ti je u 'zagrchenom' i rezervisanom Jarcu...Da nemahs ti mozhda malo previsoke kriterijume, a ..Volish starije, ozbiljne momke, ne volish neozbiljne veze i vezice...Ti se u vezama dajesh nesebichno na samom pochetku..pristupash iskreno, i srcem, iako to zbog ovoliko planeta u jrcu ne pokazujesh..Mozhda zato njima djelujesh hladno i bukvalno ih prepadnesh tim svojim stavom 'ledene kraljice' ..Spusti i ti malo loptu, daj im znak da nijesi tako opasna ..Reci mi je li bio kakav dechko krajem godine? jesi nekog upoznala ?
Nisam, sve po starom već 3 godine..
Jedan te isti, jako loša sinastrija, jako dobar Dejvison, ne znam objasniti zašto smo još uvijek 'skupa'
To nije tipična ljubav jer je na drugom kraju zemlje, pa se viđamo samo ljeti(pa se moze protumačiti ko da prekinemo, pa ponovo smo zajedno).
I je, stariji je 12 godina, malo neobičan, zaigran blizanac.
Očekivala sam dosta ove godine jer su mi najavili da je 2008. moja godina, ali ne, nije se ništa puno promijenilo..ništa nova, ništa nova..
Inače, ne znam to objasnit, ali moja prvotna hladnoća(Koju pokazujem samo tipovima koji mi se sviđaju, inače nisam hladna) proizlazi iz nekakve neugode.Ne znam opisati ali osjećam se nesigurno jako u blizini tipova koji mi se sviđaju tako da nenamjerno djelujem hladno, a teško jako na to utječem da se promijeni
Ne znam, to najviše pripisujem toj nesretnoj veneri u jarcu
pitam zato jer je tr.Ju bio na nat Ma koji je suvladar sedme kuce...
za ovu godinu su ti 'prorekli' zato shto ce taj isti tr.Ju da ti tranzituje nat. Me (u Djevici ti se nastavlja peta kuca ) i Veneru i uopshte sve planete u Jarcu..
Ja mislim da ce da ti se sreca osmjehne sljedece godine kad Jupiter bude krstario Vodolijom, a tamo ti je nat.So (mushkarac), vladar pete kuce (veze)..Ti javi shta je bilo
2006/2007 je bilaaa, preeeteška, stvarno najgore godine u zivotu.
Onda su najavljivali mi 2008. kao ono, moju the godinu, ali se nije ništa bitnije dogodile, osim što je istina završilo teško razdoblje..
Baš se veselim!
a znaš mozda kako da vidim karmu asteroid?
petljam nešto po karmičkom, ali nisam još skuzila di cure vide tu karmu, kakav je znak uopće
inače, hvala na odgovoru
A još me vezano za fizički izgled zanima u koju bi ja skupinu spadala?
Kad me prvi puta vidjela jedna astrologinja rekla je da sam čisti Venerin tip, ali onda kada mi je pogledala sve ove konjunkcije sa Saturnom, malo ju je začudilo da imam toliko Jarčeva i svega toga.
Naime, niti sam visoka, niti sam mršava, normalna sam, pače imam izrazen zenski struk, grudi, lijepe crte lica koje mozebitno jesu od ribe, ali mi nije jasno kako sam saturnijski tip ako tako ne izgledam?
Jako bih bila zahvalna svima koji su raspolozeni da "bace pogled" na moju natalnu kartu.Ono sto mene narocito zanima je ljubav i da li ce se desavati uskoro nesto bitno u tom polju.
Nesto me nista nece
Evo moje natalne karte....Hvala svima.
Da, jupiter...
Inače, osjećam taj Jupiter čitav zivot.
Totalno se za sve moram potruditi 200% da bi uspjelo.
Točno osjećam da nije baš nešto..em nije aspektovan, em se namjestio u kuću novca, koja meni nikako ne lezi
Nego, jel bi mi moolim te mogla samo pogledat da li mi u natalu stoji da neću imat sreće u ljubavi?
Dosad je sve bila zešća katastrofa..
Ajde ovo zadnje kao nešto bolje, ali svejedno..
Sunce kao vladar 5. polja ti je otišlo u 10., i nagradilo kvadrat sa Plutonom- da to ti daje fatalan odnos prema predbračnim partnerima, i oni ti svi nekako uleću munjevito u život, dispozicija sunca- Uran u konjunkciji sa Marsom ( malo veći orbis- 8*, ali je aplikacija, pa mora da radi- dušo ili inostranstvo ili visoka škola, pa ti nađi modus)
Brak će biti čvrst, ali svađe će sigurno biti prisutne i to onako, baš strastvene.
Ali će to biti brak iz ljubavi, sigurno i traži nekog starijeg dilbera ili ozbiljnijeg.
Ja bih, da sam na tvom mestu.
A za školicu, ne brini, Jarac u devetom polju mora da usporava kad se nakače loši aspekti, ali s obzirom koliko ti je naglašeno 9. polje, sigurna sam da ako se potrudiš, biće sve u redu.
Sunce kao vladar 5. polja ti je otišlo u 10., i nagradilo kvadrat sa Plutonom- da to ti daje fatalan odnos prema predbračnim partnerima, i oni ti svi nekako uleću munjevito u život, dispozicija sunca- Uran u konjunkciji sa Marsom ( malo veći orbis- 8*, ali je aplikacija, pa mora da radi- dušo ili inostranstvo ili visoka škola, pa ti nađi modus)
Brak će biti čvrst, ali svađe će sigurno biti prisutne i to onako, baš strastvene.
Ali će to biti brak iz ljubavi, sigurno i traži nekog starijeg dilbera ili ozbiljnijeg.
Ja bih, da sam na tvom mestu.
A za školicu, ne brini, Jarac u devetom polju mora da usporava kad se nakače loši aspekti, ali s obzirom koliko ti je naglašeno 9. polje, sigurna sam da ako se potrudiš, biće sve u redu.
da li bi malo vezbali na mojoj karti,da vas vidim sa prognozama))))
Gle, ne želim biti dosadnjakovićka, ali svaki član otvori svoju temu, a ne uletava na tuđe teme,pa i tebe molim da otvoriš svoju temu i ne svojakaš moju