ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Vežbaonica > Natalne karte clanova

Natalne karte clanova Clanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma...
istina ili??

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 26-03-2008, 23:35   #1
mashaa
Junior Member

mashaa's Avatar

mashaa je offline
Registrovan: Mar 2008
Standardno

cao svima
odmah da kazem da sam u tumacenju horoskopa totalni laik i ovdje pokusavam nesto nauciti od Vas , nadam se da uspijem
ono sto me muci jeste , kao i vecinu, ljubav..nedavno mi je receno da mi je polje ljubavi jako tesko aspektovano i da cu vjerovatno ostati sama???
to me i ponukalo da nesto naucim o astrologiji..napominjem da sam udovica vec dugi niz godina..
veliko hvala svima koji odvoje vrijeme i pokusaju mi pomoci u tumacenju..
pozdrav svima

izgleda da sam zaista smotana! ne mogu je postaviti ..trudim se vec dva sata
rodjena sam 16.05. 1968. u 04 i 30 u somboru
hvala vam!

Last edited by Merkur : 27-08-2008 at 18:17.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 27-03-2008, 15:33   #2
Megara
Čarobnjak

Megara's Avatar

Megara je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Da dam svoj skromni doprinos temi:
Evo Masine karte-
E sad, koliko sam malo zvirnula...pa, ja bih rekla da Maša nije baš u životu bila bez muškaraca, ali veze jako strastvene, nagle počinjale i naglo završavale. Neka me Masaa ispravi ako grešeim, ovde smo da učimo.
Ali ja moram Mašu da pitam da li ona zna kavog muškarca traži, da li želi baš brak i porodicu?

Old 27-03-2008, 15:39   #3
mashaa
Junior Member

mashaa's Avatar

mashaa je offline
Standardno

uh mila..na moju veliku zalost to nije tacno..istina je, mada za ne povjerovati, dvije veze u zivotu..jedna koja je zavrsila brakom (on poginuo) a druga prosle godine zavrsila jako cudno..jos se nisam oporavila od toga...a sta zelim?? iskreno voljela bih zajednicki zivot ali i vezu samo da vise nisam sama

p.s. hvala na natalnoj..

Last edited by Merkur : 27-08-2008 at 18:17.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 27-03-2008, 16:38   #4

karma's Avatar

karma je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Mila ja nebih rekla da tebi stoji nesreća u ljubavi, čak štoviše mislim da imaš šanse za vrlo lijepu ljubav...kod tebe je više možda problem što kod tebe vjerojatno postoji bojazan i povučenost kad se radi o iskazivanju emocija i komunikaciji općenito, imam dojam da ljudima djeluješ puno hladnije , čak i hrabrije nego što uistinu jesi, no tvoj prelijepi trigon, između mjeseca, venere, urana i plutona kazuje o divnoj ljubavi koju ćeš doživjeti, ne čudi me da si imala tek dvije veze...mjesec u jarcu je vrlo oprezan i ne skače u emotivne odnose, a i pl i ur u petoj kazuju o dubokim emotivnim potrebama i prijateljstvu u vezi...( asc na 29 stupnju i vladar u 12 sa opozicijom neptuna kao i saturn kvadrat mjesec govore o problematici koju si prošla..žao mi je zbog toga ) ja sam samo malo ovako laički pokušala razlučiti a iskusniji će me ispraviti i nadopuniti, dobro nam došla masha....

Old 27-03-2008, 17:29   #5
mashaa
Junior Member

mashaa's Avatar

mashaa je offline
Standardno

eh kako bi to lijepo bilo..istina je da mozda djelujem ,,hladno,, pokusavam to ispraviti ali..dala si mi nade da mozda bude ljubavi negdje za mene nadam se da necu osijediti cekajuci je mozda neko uspije vidjeti kada bi se mogla desiti...
iii..hvala ti na dobrodoslici

valjda ovo uspije
Attached Images
File Type: gif moja natalnaaa.gif (29.0 KB, 16 views)

Last edited by Merkur : 27-08-2008 at 18:18.

Old 26-08-2008, 15:52   #6
tia13
Obično gatalo

tia13's Avatar

tia13 je offline
Registrovan: Aug 2008
Standardno

čao!ja sam nova na ovom sajtu pa bih zamolila da mi neko pomogne malo protumačiti moju natalnu kartu?????????
rođena sam 13.06.1982 04.40h slovenija ljubljana
Hvala i uživajte
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules