E pa nadam se ima malo te specijalke jutrnje kafice i za mene......hehe tako ja izgledam ili se bar osecam od jutroske!
Uh pa kod tebe zuraja i sa i bez dodataka, ja reko ovolika guzva zbog dodataka kad ono guzva i ovako ......... pa meni ova tvoja 10 bas zanimljiva......ali i tebi je ko i meni ovaj mars u s*anju da izivnes Cime se bavis.......novinarstvo??
Jashta more, nego guzvaja....Sta mislis kako mi je tek u glavi..?
Jes' vala, i meni mi je zanimljiva ta moja deseta, samo cekam da proradi...Zavrsavam fax, pa cemo da vidimo. & Yes NevenchicO, novinarstvo & mas mediji....prica se da smo koleginice
he Hvala ....... samo nismo vise ne radim tamo gde sam.... Ali mi je bilo jako zanimljivo. Vidis to mozda ima veze sa jarcem??? i da verijem da ti je i guzva u glavi ko sto ti kazes Pa to je dobro ........... bar nije suplja......ko moja hehe nekad izvecim ........ ali i to je dobro jer me lako nadju u mlaku.....
Mislis Fata i Morgana E ali bilo je tamo na poslu kad sam ja radila kao novimarka dosta studenata i mnogi su bili jarcevi.........zato mi pade na pamet da mozda nije jel.....do tvog meseca u jarcu.......
Da se pita za nesto taj moj mesec u Starcu, verovatno bih bila psiholog ili psihijatar, ili pak neki doca u Domu zdravlja u kome penzioneri cekaju u redu....a gde se ja se redovno svadjam za zenama koje rade sa mnom, ogovaraju iza ledja, i redovno podmecu nogu.... Ah, koja idila..