15-03-2007, 02:20
|
|
|
Čarobnjak
mandrak-21 je offline
Registrovan: Dec 2006
|
feng shui (mislim da se izgovara feng šaj) kratko i jasno izgleda šašavo ali deluje!!!!!!probao i mislim da deluje proba ne kosta nista samo ne treba sve po stanu pretumbati odjednom nego malo po malo.Ta knjiga mi je dosla u ruke(i ne ispustam je) naravno nailatio sam na podrugljive podsmehe ali nemam obicaj da se na to obazirem i gubim vreme,mnogima je bilo smesno sarenilo u mojoj kuci ali koga god sam pitao sta bi promenio rekli bi posle razmisljanja:,,nista"
|
|
|
15-03-2007, 02:55
|
|
|
Švrća
bambica je offline
Registrovan: Sep 2006
|
Mandrak nisam imala prilike do sad da upoznam nekoga ko je uredio svoj dom po feng suiu,pa te molim da mi kazes kako tako uradjen stan ili kuca utice na tvoj zivot ili raspolozenje,sta u stvari uzrokuje tako uradjen dom?uskoro cu,nadam se,sredjivati kucu svoju i mog buduceg muza,pa bih mogla da nadjem i ja tu knjigu i pratim feng suiu!Unapred hvala na odgovoru! 
|
|
|
15-03-2007, 11:07
|
|
|
Švrća
bambica je offline
Registrovan: Sep 2006
|
Hvala puno Mandrak!Inace uzivam u sredjivanju svog prostora i bitno mi je da da boravim u prijatnim prostorijama,zato se valjda najbolje osecam u svojoj sobi!A nadam se i ja da ce uskoro biti neka beba,pa cemo zajedno uzivati u feng shuiu!Hvala na ponudi da mi pomognes ako nesto zaskripi,rado cu prihvatiti tvoje savete i pomoc! 
|
|
|
16-03-2007, 09:12
|
|
|
Junior Member
lejla je offline
Registrovan: Mar 2007
|
Pozdrav svima!! Imam neko osnovno znanje na temu fs ali mi je sve veoma interesantno.Uskoro se selimo pa ulazimo u poootpuno praznu kucu.Htela sam da zamolim da mi neko da predlog kako je po fs najbolje urediti deciju sobu/koje boje,detalji,gde krevet i sl/.
|
|
|
 |
Dobrodošla Lejla |
 |
16-03-2007, 18:24
|
|
|
Junior Member
erna je offline
Registrovan: Feb 2007
|
Dobrodošla Lejla
Preporučljivi smjerovi za dječiju sobu-istok,jugoistok i zapad.
Osvjetljenje-zidne svjetiljke prema gore.
Podovi-drveni
Boje za smjer-istok,jugoistok-žuto,zeleno,plavo,sve pastelne,motiv zvjezdica
Zapad-nježne ružičaste,jarkožuta,motiv kocke
Smjer radnog stola(za učenike)-neka gledaju na istok
Izbjegavati-otvorena vrata noću,uzglavlje kreveta ispod prozora,masivni namještaj
|
16-03-2007, 19:37
|
|
|
Junior Member
lejla je offline
|
HVALA!! Pa eto ako neko bude raspolozen da mi jos malo pomogne da cujem sta je to pozitivno za kuhinju,trpezariju,dnevnu sobu a sta bi morala da izbegavam.
|
|
|
17-03-2007, 21:22
|
|
|
Moderator
uspavana je offline
Registrovan: Aug 2006
|
Mandrak to Bambica
Quote:
|
Bas slika u profilu koju si stavila ce ti koristiti
|
Kontam da ova moja uspavana ptičica nije dobra za mene...Imaš neki predlog za moj avatar, al bez zeze...
17-03-2007, 21:29
|
|
|
Čarobnjak
mandrak-21 je offline
|
Quote:
Originally Posted by uspavana
Mandrak to Bambica
Kontam da ova moja uspavana ptičica nije dobra za mene...Imaš neki predlog za moj avatar, al bez zeze...
|
zar ti ja izgledam neozbiljan??????
vidis bambica bi zelela bebicu i to joj je avatar a ti?
mogla bi staviti sliku nekog zaljubljenog para ali da se odmah uoci da se vole..
|
|
|
17-03-2007, 23:07
|
|
|
Moderator
uspavana je offline
Registrovan: Aug 2006
|
Quote:
|
zar ti ja izgledam neozbiljan??????
|
hehe
Quote:
|
mogla bi staviti sliku nekog zaljubljenog para ali da se odmah uoci da se vole..
|
Odmah na Google...
Nego ima finih po Feng Shui-u sličica, tipa ''double happiness'' ''harmony'' ...ali mislim da ću ove što što se vole... 
17-03-2007, 23:13
|
|
|
Čarobnjak
mandrak-21 je offline
|
i u sobi gde najvise vremena provodis u levom uglu suprotnom od ulaznih vrata postavi nesto tako poster ili...vec nesto sto simbolizuje ljubav i par------
a sto se ozbiljnosti tice nema mesta tvome (he he) 
|
|
|
17-03-2007, 23:30
|
|
|
Junior Member
lejla je offline
|
@ mandrak-21
ako si raspolozen moga bi da otkrijes kako da uz fs izadjem iz ove minus faze/u svim segmentima/
|
|
|
18-03-2007, 00:56
|
|
|
Čarobnjak
mandrak-21 je offline
|
Quote:
Originally Posted by lejla
@ mandrak-21
ako si raspolozen moga bi da otkrijes kako da uz fs izadjem iz ove minus faze/u svim segmentima/
|
hocu ali reci po redu koji segmenti jer to ne treba odjednom da se radi sve nego deo po deo prostorije i stana kuce...
|
|
|
19-03-2007, 09:17
|
|
|
Junior Member
lejla je offline
|
Pa da krenemo od ljubavi/u braku sam ali nekako je sve hm..../Pa eto da poboljsam taj bracni zivot i smanjim uticaj na brak sa strane/da ne objasnjavam mnogo kakav je problem malo su njegovi pre ukljuceni u nas zivot/ Pozdrav i hvala!!
|
|
|
19-03-2007, 12:33
|
|
|
Čarobnjak
mandrak-21 je offline
|
Quote:
Originally Posted by lejla
Pa da krenemo od ljubavi/u braku sam ali nekako je sve hm..../Pa eto da poboljsam taj bracni zivot i smanjim uticaj na brak sa strane/da ne objasnjavam mnogo kakav je problem malo su njegovi pre ukljuceni u nas zivot/ Pozdrav i hvala!!
|
ce nacrtam baghva mapu i postavim sa svim znacenjima bice lako,za pocetak stavi nesto na sam ulaz znas oni zvoncici kad se otvore vrata..pa zvone
|
|
|
|