16-07-2007, 02:17
|
|
|
Čarobnjak
LosT_in_SpaCe je offline
Registrovan: Dec 2006
|
Quote:
Originally Posted by oliwer
Za koju nedelju idemo dalje. Boza Siriyus je stvarno majstor, jer uopste nije padao na moje urlikanje, scene, drame, molbe da mi da barem kap vode, da me pusti... da ovo da ono...
|
"idete dalje"?
Pa koliko tih "seansi" morash da prodjesh choveche?
Quote:
Originally Posted by saandraa
cudili su se svi redom kako joj to lako ide od ruke i da je celog zivota privlacila francuska, cak sta vise put je uvek nekako odvodio tamo ili preko skole, posla ili njenog slikarstva
|
spooky....
Nema shanse Lost da se vraca u proshlost, a ne, ne...
Zamisli 4u - sad se kao pitam shta je MC na Algolu, kad ono - ljudi gledaju, malo dalje se prodaju kokice, a mene vode na giljotinu...
I tad samo ispustim krik - "Uspavanaaaa".... 
|
|
|
16-07-2007, 05:22
|
|
|
Junior Member
oliwer je offline
Registrovan: Jul 2007
|
Quote:
Originally Posted by LosT_in_SpaCe
"idete dalje"?
Pa koliko tih "seansi" morash da prodjesh choveche?
|
Videcemo, imao sam ozbiljne karmicke probleme i kao da zivim sve druge zivote sem ovog... ko uspavan sa VE Pi u velikom krstu. Prvo smo radili karmicko ciscenje, zatim od fetusa na vamo, sve potisnute, nesvesne reakcije, emocije, primarne krikove... i dva sata nisu bukvalno nista, u mom slucaju naravno, jer kako Boza kaze, ja sam Atlantidjanin... ih ko da nisam ni sam znao putem svog horoskopa  Izradjujem mu web stranicu, gde se mogu procitati izabrana iskustva sa regresoterapija, jer su ostala, ipak u njegovoj knjizi... Prosledicu adresu kada zavrsimo, a naziv knjige je: "Vracacete se sve dok ne naucite! ".
|
|
|
16-07-2007, 22:51
|
|
|
Moderator
uspavana je offline
Registrovan: Aug 2006
|
Nego, (da ne kažem, elem) ,
U čemu je fora sad sa nasleđenim dugovima ?
1. Nisam bila JA lično kako treba, u prethodnim životima, pa nisam ni u ovom?
ILI
2. Moji preci su grešili, a ja nasledila...grehe?
Ako i razmišljamo o ovim stvarima...mislim, ne bi valjalo i jedno i drugo ... Kako sad...šta...?
Last edited by uspavana : 17-07-2007 at 02:21.
Reason: pretili mi ... smejuljica...
|
|
|
17-07-2007, 04:11
|
|
|
Moderator
Skorpija je offline
|
Uspavana darling i mene isto to buni,a zanima me straaasno,a ne razumem se uopste u regresiju,bas bih volela da nam neko to objasni,kako,zasto....gresi??
|
|
|
18-07-2007, 19:08
|
|
|
Čarobnjak
ArijeL je offline
Registrovan: Feb 2007
|
Quote:
Originally Posted by uspavana
Nego, (da ne kažem, elem) ,
U čemu je fora sad sa nasleđenim dugovima ?
1. Nisam bila JA lično kako treba, u prethodnim životima, pa nisam ni u ovom?
ILI
2. Moji preci su grešili, a ja nasledila...grehe?
Ako i razmišljamo o ovim stvarima...mislim, ne bi valjalo i jedno i drugo ... Kako sad...šta...?
|
meni se čini da to nekako ide jedno sa drugim...ako ti nisi bila kako treba u prethodnom životu, (a svako ko se rodi nije, bar u nekom segmentu) i u ovaj život prenosiš tu energiju koja sad treba da bude upravljena u suprotnom smjeru, rodićeš se u određenoj porodici čija se istorija kreće u tom smjeru...naravno, ne bukvalno!
|
|
03-10-2007, 03:20
|
|
|
Junior Member
explorer2 je offline
Registrovan: May 2007
|
Moze li neko da preporuci dobrog regresoterapeuta?Ako ne moze ovde na forumu neka mi posalje predlog na p.m
Hvala unapred
Ja sam cuo samo za Bozidara Popovica a.k.a Bozu Sirijusa ali o njegovom radu ne znam nista posebno.Ako neko ima info neka posalje.
Last edited by explorer2 : 03-10-2007 at 03:58.
|
|
|
 |
|
 |
30-12-2007, 14:20
|
|
|
Čarobnjak
lyra je offline
Registrovan: Jun 2007
|
Quote:
Originally Posted by oliwer
Videcemo, imao sam ozbiljne karmicke probleme i kao da zivim sve druge zivote sem ovog... ko uspavan sa VE Pi u velikom krstu. Prvo smo radili karmicko ciscenje, zatim od fetusa na vamo, sve potisnute, nesvesne reakcije, emocije, primarne krikove... i dva sata nisu bukvalno nista, u mom slucaju naravno, jer kako Boza kaze, ja sam Atlantidjanin... ih ko da nisam ni sam znao putem svog horoskopa  Izradjujem mu web stranicu, gde se mogu procitati izabrana iskustva sa regresoterapija, jer su ostala, ipak u njegovoj knjizi... Prosledicu adresu kada zavrsimo, a naziv knjige je: "Vracacete se sve dok ne naucite! ".
|
Zanimljivo, zanimljivo, zanimljivo...malo jezivo, ali ok, sve to ide u rok sluzbe ...Zaista mislim da bi svi tribali proci kroz ovo...
Vec dugo nema Oliwera, a ja 'umirem' od znatizelje kako su mu prosle ostale seanse i da li je knjiga gotova?
Oliwer, vrati se molim te 

Last edited by lyra : 31-12-2007 at 01:51.
|
|
|
 |
26-05-2008, 23:13
|
|
|
Čarobnjak
gita je offline
Registrovan: Feb 2008
|
jos nisam vidjela ovu temu
mislim da regresiju treba shvatiti jako ozbiljno, i pristupiti joj s ciljem, a ne iz znatizelje....
regresija moze pomoci da osvijestimo neke dijelove, te nam uvelike pomoci, ali stetu koju moze prouzrokovati je neizmjerna ako osoba nije spremna...
zato, ne igrajte se sa vatrom...
|
|
|
21-12-2008, 22:11
|
|
|
Obično gatalo
bilja je offline
Registrovan: Jul 2008
|
Tema je super svaka cast. Samo da se jave ljudi sa prozivljenim iskustvom
|
|
|
21-12-2008, 22:30
|
|
|
Švrća
biserna je offline
Registrovan: Dec 2008
|
Ja imam iskustvo sa regresoterapije i mogu vam reci da to i nije prijatno. jedino je dobro sto apsolutno shvatite zastovam se nesto dogadja, kakav vam je zadatak prema ljudima iz oko vas itako to...
|
|
|
22-12-2008, 00:44
|
|
|
Švrća
veg je offline
|
Imam kratko iskustvo nehipnotičke regresije, maksimum 10 minuta.Nisam video ništa spektakularno ili egzotično, već mi je to iskustvo pomoglo da razrešim blokadu koju sam u to vreme imao.Iako nisam svesno tražio dobio sam baš ono sto mi je u tom trenutku trebalo.Posle tog iskustva, više nisam imao želju da ponovo idem na regresiju, jer mi iskustva iz prošlosti izgledaju manje vredna od sadašnjih, u smislu da sam tada bio na nižem stepenu razvoja.
|
|
|
22-12-2008, 03:05
|
|
|
Čarobnjak
skorpija_strelac je offline
Registrovan: Sep 2008
|
Quote:
Originally Posted by veg
više nisam imao želju da ponovo idem na regresiju, jer mi iskustva iz prošlosti izgledaju manje vredna od sadašnjih, u smislu da sam tada bio na nižem stepenu razvoja.
|
jel mozes malo da prepricas, zvuci zanimljivo 
|
|
|
22-12-2008, 08:49
|
|
|
Švrća
veg je offline
|
Quote:
Originally Posted by skorpija_strelac
jel mozes malo da prepricas, zvuci zanimljivo 
|
Kao da gledaš film, ili sanjaš, samo u budnom stanju.Niti taj koji te vodi kroz regresiju tebi sugeriše nešto, niti ti smišljaš, a radnja se odvija.Za to kratko vreme koliko je trajalo, sam postao svestan svoje zatvorenosti na način, koji je bio otrežnjujući, i time sam bio zadovoljan.Sebe sam u tom ''filmu'' doživeo glupljim nego u sadašnjem životu, pa kasnije nisam pokušavao ponovo da idem.Tako kratko je trajalo, jer mi se pripišalo.
|
|
|
22-12-2008, 09:57
|
|
|
Moderator
TrilianSi je offline
|
Kod koga si išao na regresiju? ako nije tajna...
Quote:
Originally Posted by veg
Tako kratko je trajalo, jer mi se pripišalo.
|
E jbg 
|
|
|