31-05-2007, 14:36
|
|
|
Čarobnjak
princess je offline
Registrovan: Apr 2007
|
Quote:
Originally Posted by princgora
MOON,
Cula sam ovih dana da astrolog Predrag Petkovic,koji saradjuje ili je cak i ucenik moderne astrologije Nikole Stojanovica,pored karmicke astrologije uspesno radi i regresoterapije.Svi kazu da je fantastican i da nepogresivo odredjuje zadatke u ovom zivotu kao i razumevanje proslih bezbednim vodjenjem kroz njih putem regresoterapije.
Nemam jedino predstavu koliko tako nesto moze da kosta.Ako neko ima neku informaciju vise o ovome ili o Predragu,molim vas neka prokomentarise.
|
Koliko sam ja cula Petkovic je dobar u regresiji,ALI mislim da je bio ucenik pokojnog Gorana Milekica i da to bas naglasava.Ne znam da je ucio od Stojanovica..... 
|
|
|
31-05-2007, 23:22
|
|
|
Prijatelj foruma
princgora je offline
Registrovan: Aug 2006
|
Quote:
Originally Posted by princess
Kod Stojanovica ni za zivu glavu NI ZASTA!!!!To kazem iz licnog iskustva.Lupa!!!
2004 god.sam bila kod njega i tad mi je rekao da mi tata umire 2005 god.
0 za etiku,0 za rad,0 za tacnost prognoza....
Tata mi je ziv i zdrav dan danas hvala bogu,a da ti ne pricam sta je proizveo u mojoj psihi tom izjavom!
|
Stojanovic je meni dao odlicno tumacenje i natala i proslosti i buducnosti!
Ne znam sta da kazem,zao mi je sto imas takva iskustva sa njim!
|
03-06-2007, 00:52
|
|
|
Banned
EnemyOfTheSun je offline
Registrovan: May 2007
|
Stojanovic nema pojma. Ja ne kapiram sta se vi zavaravate, mora da vas hvata na neku mnogo opasnu pricu. Bez sramote sahranjuje zive ljude.
|
|
|
03-06-2007, 17:47
|
|
|
Prijatelj foruma
princgora je offline
|
Quote:
Originally Posted by Bezlični
Stojanovic nema pojma. Ja ne kapiram sta se vi zavaravate, mora da vas hvata na neku mnogo opasnu pricu. Bez sramote sahranjuje zive ljude.
|
Ma koja prica, i sama znam svoj natal,rekao je stvari koje samo ja znam o svojoj proslosti i to konkretne,a predikcije su se sve ostvarile i to na onaj nacin i u ono vreme kako je on rekao i to sve jako ,jako precizno...Samo pricam iz iskustva,ne ulazim u to kakva su iskustva drugih,mozda mu nije dan ili se zaista nije potrudio,ne znam...Ja sam prezadovoljna i moram to da kazem,on je precizan ne u mesec nego u nedelju...
|
03-06-2007, 18:08
|
|
|
Junior Member
sunflower je offline
|
ljudi stvarno pravi ste znalci,bravo
|
|
|
03-06-2007, 20:49
|
|
|
Moderator
magdalena je offline
|
Quote:
Ma koja prica, i sama znam svoj natal,rekao je stvari koje samo ja znam o svojoj proslosti i to konkretne,a predikcije su se sve ostvarile i to na onaj nacin i u ono vreme kako je on rekao i to sve jako ,jako precizno...Samo pricam iz iskustva,ne ulazim u to kakva su iskustva drugih,mozda mu nije dan ili se zaista nije potrudio,ne znam...Ja sam prezadovoljna i moram to da kazem,on je precizan ne u mesec nego u nedelju...
|
Ma naravno, ne treba generalizovati. Svako je nekome dobar, pravila ne postoje sto se toga tice. Nekad se energije dve osobe prosto prklope, a nekad sasvim suprotno. Stoga, nemojmo olako suditi 
|
|
 |
|
 |
04-06-2007, 11:26
|
|
|
Čarobnjak
princess je offline
Registrovan: Apr 2007
|
Quote:
|
Slazem se da je covek stekao i da ima znanje.Citala sam beleske sa njegovih predavanja i zaista lepo ume da prenosi to znanje.Priblizi nekako astrologiju na pitak nacin.
Ali ne ume svako da se nosi sa slavom.On je komsija moje drugarice i nisam stedela reci kada sam ga videla nakon gore pomenutih konsultacija.
Prosto mislim da svaki astrolog nosi odredjenu odgovornost koje mora biti svestan u svakom trenutku.Nema tu losih dana,pada koncentracije i sl.
Ispadne da izigravas boga,ljudi su dosta sugestivni i moras biti pazljiv.
Smrt je kao i rodjenje neizbezna stvar,jednom mora doci....
Ne vidim poentu nekome naglasavati vreme smrti roditelja i sl.izuzev da sebi napunis sujetu ukoliko se ta "predikcija"i ostvari u tom momentu....
Dosta mojih drugarica je islo kod njega i pogadjao je stvari tipa "sto u dnevnoj sobi ti stoji tu itu,a prozor otvaras tako i tako...."
Astroloske igrice kako bi on sam rekao.Ali nazalost sve drugo pogotovo u predikcijama je zaista masio i to ne u nedelju,mesec vec u zivot.
Dakle,prosto receno.Dzaba ti znanje ako se drznes da naplacujes njegovu prezentaciju a pri tome biras ko ti je dovoljno "legao"da mu pogodis ili jos bolje da ga naucis....
Niko se ne bi smeo igrati sa psihom drugog coveka.Zbog takvih ljudi bahatih i svrstavaju astrologiju u sarlatanstvo,jer prosto tom i tom astrologu nije bio dan kada ce ti "odraditi"kvalitetnu konsultaciju.
Drago mi je da ti imas pozitivno iskustvo.
I hej,i ja ga imam....da nije bilo te konsultacije ne verujem da bih pocela iscitavati astrologiju i upoznavati se sa tom naukom.A to je vise nego pozitivan ishod. 
I da ova razmena iskustava ne bude offtopic....Da li si na kraju radila negde regresiju?
Zanimljiva su mi iskustva drugih i sama tema o proslim zivotima i uticaju na ovaj zivot?
Last edited by princess : 04-06-2007 at 11:52.
|
|
|
 |
 |
|
 |
04-06-2007, 14:30
|
|
|
Banned
EnemyOfTheSun je offline
|
Quote:
|
Meni je dovoljno to sto je sad kako znam sahranio 2 ziva coveka, bacio bez teoriju da je 18 stepen zla zato sto je zbir 6+6+6 i to mi je dosta da kazem da je ocaj.
Quote:
|
Ma naravno, ne treba generalizovati. Svako je nekome dobar, pravila ne postoje sto se toga tice. Nekad se energije dve osobe prosto prklope, a nekad sasvim suprotno. Stoga, nemojmo olako suditi
|
Ja sam lepo rekao zasto mi je los. kakav je to astrolog koji tako olako odredjuje stepen zla i sahranjuje zive ljude? Neopevani egomanijak.
|
|
|
 |
04-06-2007, 16:14
|
|
|
Prijatelj foruma
princgora je offline
|
Quote:
Originally Posted by Bezlični
Meni je dovoljno to sto je sad kako znam sahranio 2 ziva coveka, bacio bez teoriju da je 18 stepen zla zato sto je zbir 6+6+6 i to mi je dosta da kazem da je ocaj.
Ja sam lepo rekao zasto mi je los. kakav je to astrolog koji tako olako odredjuje stepen zla i sahranjuje zive ljude? Neopevani egomanijak.
|
Molim vas da ne vredjamo druge ovako javno i da ne idemo off-topic.
|
05-06-2007, 12:56
|
|
|
Banned
EnemyOfTheSun je offline
|
Samo zbog offtopika. 
|
|
|
30-06-2007, 22:41
|
|
|
Obično gatalo
pufnica je offline
Registrovan: Mar 2007
|
Jedno pitanjce!
Da li je neko dolazio u kontakt sa Milovanom-Micom Jovanovic?! Krenula je jedna njegova emisija sredom, ali ne znam u koliko sati na Avala televiziji, a repriza je nedeljom u 18h. Ja sam blago receno odusevljena covekom!  Radi i regresije i progresije i po onome sto sam videla, zakljucila sam da je odlican, ali ne znam jos da li je moguce i kako doci u kontakt sa njim! Ako neko ima bilo kakvu informaciju, neka javi! Unapred THANKS!!! 
|
|
|
14-07-2007, 02:08
|
|
|
Junior Member
oliwer je offline
Registrovan: Jul 2007
|
Micu Jovanovic pokusaj da dobijes, tj saznas blize informacije putem e-maila ili telefona tv-avale, gde redovno ima emisije.
Takodje zelim da se upoznam s Milanom, deluje vrlo ozbiljno.
Ako zelis preporuku za dobrog regresoterapeuta, posvecenika sa velikim iskustvom, obrati se Bozidaru Bozi Popovic - poznat po Siriyus-u. Ja sam kod njega radio regresiju, tacnije, prvo karmicko ciscenje, koje ni malo nije naivno. Za kontakt sa Bozom, obrati se na PM. 
Last edited by magdalena : 14-07-2007 at 12:38.
|
|
|
14-07-2007, 04:09
|
|
|
Čarobnjak
LosT_in_SpaCe je offline
Registrovan: Dec 2006
|
Quote:
Originally Posted by oliwer
Ja sam kod njega radio regresiju, tacnije, prvo karmicko ciscenje, koje ni malo nije naivno.
|
Lezi i prichaj nam o tome....
Sh'a ti se desilo?
Mislim, kako je izgledalo?
|
|
|
 |
|
 |
15-07-2007, 06:26
|
|
|
Junior Member
oliwer je offline
Registrovan: Jul 2007
|
Quote:
Originally Posted by LosT_in_SpaCe
Lezi i prichaj nam o tome....
Sh'a ti se desilo?
Mislim, kako je izgledalo?
|
Bolje je da ne pricam, veruj mi.
Nekima recimo treba najvise 15-30 tak minuta da uspesno krenu hod kroz zivote. Verovala ili ne, ja sam puna dva sata - SAMO kukao, onako bespomocan, sa povezom oko ociju, jer sa Venerom IV u Ribama, koja dolazi iz 12. gde je vladar Pluton... je bas ozbiljno.
Odlazio sam u fetus, da bih se zastitio, on me vracao, drzao i ruke i noge.... egzorcizam bukvalno. Kada se zavrsila ta prva seansa, tacnije pocetak kompletnog karmickog ciscenja, disao sam novim plucima. Nista mi vise nije smetalo; nikakva tuga, nikakva bol, ma nista sto se ranije desavalo... POTPUNO OSLOBODJEN, pun razumevanja, ljubavi, puno i pitanja.... odgovora.... Nemoguce je prepricati !
Za koju nedelju idemo dalje. Boza Siriyus je stvarno majstor, jer uopste nije padao na moje urlikanje, scene, drame, molbe da mi da barem kap vode, da me pusti... da ovo da ono...
Najcudnije od svega je to sto sam tek tada shvatio, da pre toga, uopste nisam STVARNO verovao u regresiju. Kakva bre teorija i ostala nadmudrivanja. Regresija je zaista neophodna za duhovni rast i sazrevanje, oslobadjanje, licni Put. Ne znam kako je sa hipnotickom regresijom, jer sa ugrozenim Neptunom se sigurno ne bih vratio nazad. Za sad, toliko, voleo bih da se jave ljudi koji su takodje bili na nehipnotickoj regresiji i podele iskustvo.
|
|
|
|