ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 25-09-2008, 10:46   #181
pepuuu
Čarobnjak

pepuuu's Avatar

pepuuu je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Ajd da i ja priupitam za svoj kamenčić u cipeli...zanima me Ve150Ne

Ja zapravo ni ne znam kako djeluje kod mene ovaj aspekt... najmisteriozniji mi je od kad buljim u svoj chart...

Pa ne znam...što da radim sa njim...zanimljive su mi te inkonjukcije-iritacije...kažu da mogu dovest do ludila...a ja sa Ur180Me ... ja tak neb bila luda...

Jel se može usporedit sa nečim kreativnim...neka vrsta kreativnog izražavanja...koja bi bila u toj simbolici?
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 27-09-2008, 15:59   #182
kaliopaworld
Obično gatalo

kaliopaworld's Avatar

kaliopaworld je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

Na koji nacin,pored mog interesovanja za astrologiju i samostalnog ucenja iste Me,Mo u 8 kuci,razni aspekti sa Ma koji je na samom izlazu 10 kuce, mogu razraditi Ma, i pokrenuti Ve.
Ne nabrajam veze sa Ur,a ima ih(vidi se natal) ipak dispozitori tih opozicija su Mai I Ve koji su u sekstilu.
U inostranstvu mi je uvek lepo ali zivim u Srbiji ne zivim napolju.(Ve u 9 kuci sekstil Ju)
Zato se i pitam na koji nacin ,mozda kojom simbolikom pokrenuti neke stvari.
Inace svesna sam da cak i bavljenjem (sve u vezi finansija)svojim poslom uticem na poziciju planeta ali mozda zaista ne vidim nesto sto je ocigledno, a pomoglo bi?
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 27-09-2008, 16:03   #183
cesarica
Obično gatalo

cesarica's Avatar

cesarica je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Na koji nacin da ja izmenim katastrofalnu poslovnu situaciju?
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules