ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 21-02-2007, 03:30   #16
princgora
Prijatelj foruma

princgora's Avatar

princgora je offline
Registrovan: Aug 2006
Standardno

Pa u tvom slucaju bi trebalo zameniti energiju Pl,pre svega ,ali moze u kombinaciji sa Marsom.
Kako zameniti energiju Pl?Tako sto ces se baviti skorpionskim delatnostima,a s obzirom da je tu i Ma,mislim da je to pun pogodak.
Dakle,aktiviraj se u seksu,postani psihijatar svojim prijateljima i slusaj ih,spijuniraj nekog ,procitaj neku okultnu knjigu.To bi bilo to,pogledaj sta sve jos tu spada,pa ti se mozda i javi neka ideja.

AUT CESAR ,AUT NIHIL!

Last edited by princgora : 21-02-2007 at 03:41.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 21-02-2007, 11:33   #17
ancholina
Čarobnjak

ancholina's Avatar

ancholina je offline
Registrovan: Dec 2006
Standardno

zanimljivo, hvala princgora
pitam jer sam sad donedavno imala Pl90Me i bilo mi je katastrofa, doduše, niti nisam skužila da mi je to bilo od njega, ne znam kako se to moglo desiti. tek kad je tranzit završio..
a ovog sam već počela osjećati kako djeluje baš nešto u simbolici 5. i 6. polja - killing me softly..
imamo li negdje popis simbolike planeta?

fino se otvara u mozilli
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 21-02-2007, 18:17   #18
princgora
Prijatelj foruma

princgora's Avatar

princgora je offline
Standardno

Imamo u prvom podforumu,Osnovi natalne astrologije.
S obzirom na 5 i 6 polje i da je u pitanju kvadrat,svakako se aktiviraj u tom smislu.

AUT CESAR ,AUT NIHIL!

Old 21-02-2007, 18:38   #19
ancholina
Čarobnjak

ancholina's Avatar

ancholina je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by princgora VIdi Poruku
Imamo u prvom podforumu,Osnovi natalne astrologije.
S obzirom na 5 i 6 polje i da je u pitanju kvadrat,svakako se aktiviraj u tom smislu.
ma aktiviro on mene sam, ali ne u seksualnom pogledu (još ), nego mi upalo, 'nako preko noći, neko blesavo zaljubljivanje plutonovsko
nadam se da neće biti platonsko ili ružna završetka, jer ću počet naličit na našeg moga

fino se otvara u mozilli

Old 23-02-2007, 19:30   #20
princgora
Prijatelj foruma

princgora's Avatar

princgora je offline
Standardno

Hajde devojke ,pomozite i vi ,sta bi sve mogao da bude Pl90Ma da pomognemo Anchi.

AUT CESAR ,AUT NIHIL!

Old 23-02-2007, 19:49   #21
LosT_in_SpaCe
Čarobnjak

LosT_in_SpaCe je offline
Standardno

Mars: vojska, policija, sport, moral, zdravlje, rad, istrazhivanja, poduhvati, snaga, prvi impuls suprotstavaljanja drugima i samodokazivanja;
u suprotnom: destrukcija, agresivnost, netrpeljivost, netolerantnost, sukobi, blizhnji mushkarci, vatra...

Pluton: dubinski osecaji, veza sa masama, rushilachka energija i srljanje u opasnosti, opchinjenost crnom bojom (i to nadjoh negdi - da u 6. polju - osoba ce radije nositi crnu boju?), fatalnost u stavovima....

Old 23-02-2007, 19:56   #22
amaterka
Švrća

amaterka's Avatar

amaterka je offline
Registrovan: Jan 2007
Standardno

Neka ode na astro.com i prochita svoj Short Report - Forecast

Old 03-03-2007, 18:38   #23
princgora
Prijatelj foruma

princgora's Avatar

princgora je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by LosT_in_SpaCe VIdi Poruku
Mars: vojska, policija, sport, moral, zdravlje, rad, istrazhivanja, poduhvati, snaga, prvi impuls suprotstavaljanja drugima i samodokazivanja;
u suprotnom: destrukcija, agresivnost, netrpeljivost, netolerantnost, sukobi, blizhnji mushkarci, vatra...

Pluton: dubinski osecaji, veza sa masama, rushilachka energija i srljanje u opasnosti, opchinjenost crnom bojom (i to nadjoh negdi - da u 6. polju - osoba ce radije nositi crnu boju?), fatalnost u stavovima....

Dusice,
Crna boja je Saturn,a Pluton je tamno crvena,a sire mogu i sve tamnije boje,pa i crna.

Kako bi smo ublazile dejstvo Retrogradnog Saturna?Sta sve on predstavlja po Vama?Kako korisno upotrebiti ovaj tranzit?

Erna je negde za retrogradni Merkur rekla da sanjamo,tj.mastamo budni i meni se to jako svidelo.Imate li neke druge ideje?

AUT CESAR ,AUT NIHIL!

Old 04-03-2007, 16:34   #24
ancholina
Čarobnjak

ancholina's Avatar

ancholina je offline
Standardno

tnx cure

zanimljivo, trebali bi skupit sve te tehnike, metode potrošnje aspekata za sve planete! uopće nije loša ideja.

meni su dali savjet kako odradit tranzit Saturna (odnosilo se na Saturnov povratak, mada smatram da bi se neke tehnike mogle primijenit i na ostali njegov izazovan utjecaj):

Ništa nemoj izbjegavati, posebno sa Saturnom, jer to se rješava kroz vrijeme. Imširagić kaže, odraditi Saturna, najbolje je kad svaki dan meditiraš po nekoliko minuta (kako tko), i to tako da ti je mozak posve prazan, jer to je Saturnova simbolika. Mir, tišina, solo,
mrak, crno, sivo, meso, zemlja itd... Subota, zato meditiranjem na ovaj
način vraćaš dug Saturnu.

također metode da se jača Saturnov utjecaj (za one koji imaju malo zemljanog elementa u karti - kao u mom slučaju)
Saturn se jača subotom; jedi meso, crni kruh, raženi kruh, teško probavljivu hranu, grah, gorko bilje, korijenje, sol, fermentiranu hranu, hrana iz nepoznatih zemalja, nosi crne i sive boje, stare stvari, pij crnu kavu, suha vina.

Ako si slučajno bolesna i ako je neki problem sa kostima, reuma, zglobovi, onda obrnuto. U subotu ništa od ovoga navedenog. Čak i sam postupak liječenja neke bolesti najbolje u subotu..

fino se otvara u mozilli

Old 04-03-2007, 19:12   #25
mandrak-21
Čarobnjak

mandrak-21's Avatar

mandrak-21 je offline
Standardno

Mozda se Stojanovic smatra izumiteljem rupe na saksiji ali jos je stari dupor o tome pisao,i da se losi aspekti i tranziti mogu izbeci.
Kako ja objasnjavam prijateljima da to mogu izbeci.?
Ako je recimo tezak tranzit za svadju sa zenom idi na pecanje taj dan i nisi blizu zene nema svadja zar ne?Za zene obrnuto idite u posetu drugarici u fitnes centar u soping bilo gde i izbegavajte susret sa dragim i zazmurite na neke gluposti

Old 04-03-2007, 19:29   #26
mandrak-21
Čarobnjak

mandrak-21's Avatar

mandrak-21 je offline
Standardno

Quote:
Kako bi smo ublazile dejstvo Retrogradnog Saturna?Sta sve on predstavlja po Vama?Kako korisno upotrebiti ovaj tranzit?

Saturn kad je retro tezi da ponovi neke situacije i najbolje je ne pocinjati nista novo dok je retrogradan.Ne ulazi u novu vezu, nov posao,ali zato sve sto je ostalo nezavrseno valja se suociti sa tim i privesti kraju.Po nekima najbolje je ne ciniti nista dok se ne vrati u tacku odakle je poceo da se krece retrogradno i mislim da ima tu logike

Old 04-03-2007, 22:04   #27
sana
Obično gatalo

sana's Avatar

sana je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by princgora VIdi Poruku
Pa u tvom slucaju bi trebalo zameniti energiju Pl,pre svega ,ali moze u kombinaciji sa Marsom.
Kako zameniti energiju Pl?Tako sto ces se baviti skorpionskim delatnostima,a s obzirom da je tu i Ma,mislim da je to pun pogodak.
Dakle,aktiviraj se u seksu,postani psihijatar svojim prijateljima i slusaj ih,spijuniraj nekog ,procitaj neku okultnu knjigu.To bi bilo to,pogledaj sta sve jos tu spada,pa ti se mozda i javi neka ideja.

ali zaboravljamo da Pluton tamo gdje se nadje na izvjestan nacin blokira tu energiju. mozda mozemo zeljeti da se bavimo skorpionskim poslovima, ali nas nesto u nama moze sprjecavati da to stvarno i radimo. jednostavno postoji vrijeme za sve (Sa u 7 ) i ne mozemo protiv njega. mislim da je u mnogim slucajevima nemoguce izbjeci energiju planeta. postoji i ono sto nam je jednostavno predodredjeno. e sad, tu je bitno znati prihvatiti predodredjeno i ostati normalan.
Pluton konjukcija Mars, ma uzalud ti aktivacija u seksu i odigravanje uloge psihijatra partneru kad je sudjeno da dozivis jednu plutonski fatalnu ljubav. dzaba ti sva preusmjerenja energije. to je moje misljenje. i jos kad ti je vesela Venera u konjukciji sa doticnim planetama. to mora biti ljubav do granice bola. ne fizicke, vec bola svake vrste. ljubav koja ce te razoriti da bi te izrodila u novom izdanju. ljubav koja prijeti da preraste u mrznju.
Na MC ju mi je Skorpija, i ja zaista citav zivot dajem ljudima neke savjete. i kad ne zelim oni me sami iz nekog razloga pronadju i misle da mi mogu povjeriti svoje tajne (Sco). Okultno me uvijek zanimalo i uvijek sam citala o drugim svjetovima, o paranormalnom, o zivotu nakon smrti, jer smrt je samo prelazna faza, itd. e sad to spijuniranje, ako se gleda da mogu satima posmatrati ljude i trazti skrivene motive njihovog ponasanja ili govorenja onda jest i to spijuniranje.
e to sve nije pomoglo da ne dozivim jednu fatalnu ljubav koju cu, kao sto je vec pisano o Marsu, pamtiti do kraja zivota i dalje.
energija planeta se mozda moze ublaziti, ali ne moze se izbjeci.

Old 04-03-2007, 23:52   #28
magdalena
Moderator

magdalena's Avatar

magdalena je offline
Standardno

Hmmmm, vidis to za traznit Pl preko Marsa... pa Sanice draga, znam kako je to, i meni je doneo jednu takvu, plutonsku, fatalnu... i to je prelazio preko Ne0Ma0Me u I... Uh... ma jos uvek vrslja...

Stvari nikad nisu loše, loš je samo način na koji mislite o njima.

Old 04-03-2007, 23:56   #29
sana
Obično gatalo

sana's Avatar

sana je offline
Standardno

nije tranzit draga, vec u natalnoj. tranzitirao on ili ne, meni ti je to tako fakat.

Old 05-03-2007, 00:23   #30
princgora </