ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 09-09-2008, 13:03   #16
tomoos
Obično gatalo

tomoos's Avatar

tomoos je offline
Registrovan: Aug 2008
Standardno

HM... Bio sam Reikist jedno vrijeme. Prvo iniciran u jedinicu, pa onda u dvojku.

Pojam "UNI Energije" to je previše uljepšano i komercijalizirano..

Međutim astrolozima bi trebalo biti jasno da energije mogu biti "raznobojne". Prizivanje energija nije uopće dobra ideja. Prvo je sve bajno i krasno, ushićeno i lijepo.... Naravno vremenom čovjek shvati da i nije baš tako kada prvi dugovi dođu na naplatu.

Reiki nema dobar mehanizam zaštite od loših energija, već samo fokusira dostupne energije za tog čovjeka u točku što dovodi i do razbijanja blokada u određenim točkama, ali i do pravljenja blokada. Ali koje ENERGIJE, energije od koga? Univerzalna energija NE POSTOJI. Svaka energija ima svoga vlasnika, jel to bog? Jel to neki drugi vladar? ... da ne prićam dalje... to vam je kao na pijaci... želite npr kilu jagoda, ako se dovoljno potrudite, jagode ćete dobiti, ali ćete i platiti njihovu cijenu... i još sve ovisi od koga ih kupite" REIKIEM SE KUPUJE ZDRAVLJE i kupuju se naše sebične želje!

Osim toga kome pravo da dira moju krunsku čakru i remeti čitavo moje energetsko polje tzk... INICIJACIOM?!?! icijaciom u ŠTO? ...

Ljudi ne shvaćaju da za spiritualnu inicijaciju nije dovoljno dati 2000 maraka ili ne znam koliko košta sad to. To je nešto što je u nama ILI NIJE, a sastoji se od žrtve, samoće, izolacije, gladi. ... odricanje (od onoga što imaš) od materijalnog...Ali prije svega ČOVJEĆNOSTI, MILOSRĐA I DOBROTE. ( i u kriznim vremenima inicijacije odbijanja pomoći od prerušenih demona).. možda se tada prosvjetli čovjek. A svi veliki učitelji npr... Isus u pustinji i da ne nabrajam... su imali takvu inicijaciju o kojoj prićam... pa i dr.. USUI...
Da ne pričam ima i drugih Magijskih i sotonistićkih inicijacija... No promašio bi temu

Dali je Usui Htio da se komercijaliziraju simboli koje je on dobio NA poklon, zlorabe usput? sl... To simboli su možda vrijedili za njega, to je bio njegov ključ, taj ključ ne vrijedi za drugoga, jer brava je PROMIJENJENA... Ili nije promjenjena, ali ne zavrijeđuju da dobiju taj kljuć, pa ni kod tih božanstva ili ako hoćete univerzalne energije NISU DOBRODOŠLI, ili jesu... jer i ta energija se mora hraniti nečim... Oni koji se bave tim stvarima valjda će shvatiti o čemu prićam.

PS¤ UGLAVNOM - Bog ili Alah se nigdje ne spominje. To je greška u STARTU! Eto to bi bilo moje mišljenje. I još nešto. Mislim ako se netko želi produhovljen život neka prvo pročita sveto pismo staro i novo izdanje, kuran i takve knjige, a kasnije će znati i sam što treba... Naravno, ako mu to stoji na putu!

Akunpunktura i bioenergija je sasvim nešto drugo, pa i meditacije, joga, vježbe disanja... Iako mislim da je akunpunktura bolja od bioenergije jer bioenergičar POKLANJA svoju energiju drugome, pa može ostati u deficitu...

Last edited by tomoos : 09-09-2008 at 14:29.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules