svi mi imamo situacije kad smo na nekom nivu svijesti svijesni da je situacija iz koje smo se izvukli samo mogla ispasti tako dobro po nas jer nam je neka više sila pomogla da se izvučemo bez posljedica..
svatko ima svog anđela čuvara-neki ljudi čak ostvaruju i neku vrstu komunikacije s njima ..
sa svima nama anđeli komuniciraju ali o nama ovisi koliko ćemo ih čuti i ono važnije poslušati njihov savjet...
Znas koliko sam ja u zivotu imala takvih situacija, i stvarno mislim da imam andjela cuvara,cak kada sam neku knjigu citala vezano za numerologiju,pisalo mi je dok god budem pravedna da ce mi on stojati na desnom ramenu!
oni su s nama stalno i daju nam na razne načine smjernice koje će nam pomoći i kad ih ato je većinu puta pojedini ne slušamo ili neznamo čuti ako smo u gabuli oni nam pomažu!!!!!
naravno ako je sve to u okvirima naše sudbine jer ja vjerujem da je svaki život unaprijed napisana knjiga i da svi imamo rok kad se ona završava i način kad je kraj i da ustvari malo toga možemo da napravimo da izmjenimo to ...možda neke male detalje ali u globalu mislim da je sudbina određena ...