svi mi imamo situacije kad smo na nekom nivu svijesti svijesni da je situacija iz koje smo se izvukli samo mogla ispasti tako dobro po nas jer nam je neka više sila pomogla da se izvučemo bez posljedica..
svatko ima svog anđela čuvara-neki ljudi čak ostvaruju i neku vrstu komunikacije s njima ..
sa svima nama anđeli komuniciraju ali o nama ovisi koliko ćemo ih čuti i ono važnije poslušati njihov savjet...
Znas koliko sam ja u zivotu imala takvih situacija, i stvarno mislim da imam andjela cuvara,cak kada sam neku knjigu citala vezano za numerologiju,pisalo mi je dok god budem pravedna da ce mi on stojati na desnom ramenu!
oni su s nama stalno i daju nam na razne načine smjernice koje će nam pomoći i kad ih ato je većinu puta pojedini ne slušamo ili neznamo čuti ako smo u gabuli oni nam pomažu!!!!!
naravno ako je sve to u okvirima naše sudbine jer ja vjerujem da je svaki život unaprijed napisana knjiga i da svi imamo rok kad se ona završava i način kad je kraj i da ustvari malo toga možemo da napravimo da izmjenimo to ...možda neke male detalje ali u globalu mislim da je sudbina određena ...
Meni su pre nekog vremena rekli da me čuvaju dva Anđela... i to više njih su to rekli meni lično... i zato Hvala mojim Anđelima i ako ih nekad nisam slušala...
Možda kad čovek gubi nadu i prestane da ih sluša, a možda smo većina nas egocentrična stvorenja sama po sebi a Anđeli nas uče kako da budemo bolji...
I ja verujem da imam svog Andjela cuvara. Nekoliko puta u zivotu sam izbegla jako nezgodne situacije, mislim da me on cuva i od pogresnih osoba (mislim na veze). Za nikoga od njih ne mogu reci nista lose, veze su se jednostavno zavrsavale onda kada je trebalo... Jednom prilikom sam u snu osetila dodir na obrazu, kao kada vas neko mazi... i kada sam se probudila bila sam preplasena, a onda se malo raspitala i cula da je to bio dodir Andjela cuvara.
Andjeo cuvar svakog coveka je njegova Savest.To je saputanje andjela u nasu svest da spoznamo sta je dobro a sta nije, kojim putem da krenemo a koj da izbegnemo, sta je dobro sto radimo a sta nije...
ako cemo po astrologoji u mom natalu se vidi da imam andjela cuvara i to je moj jupiter u 12 kuci koji me cuva od neprijatelja, sto i jeste tacno, milion puta mi se desilo da izbegnem neprijatnosti i lose situacije od stane mnogih zlih ljudi i pritajenih "prijatelja"
druga vrsta andjela cuvara je fortuna u 8 kuci, recimo imala sam iznenadnu operaciju slepog creva i za 2 dana mi je rana zarasla i bila sam kao da mi se nije ni desila operacija, toliko rutinski je sve proslo da su me andjeli cuvali, a i operisana sam na Sv Arandjela 21. novembra. A 8 kuca su operacije, sto znaci da sam potpuno zasticena na tom polju.
trece-u snu sam sanjala Sv Petku koja je rekla da mi je zastitnica
Sve sto ste napisali je tako tacno...
i sama se pridruzujem svima vama sa svojim Jupijem u 12.kuci
i kad pomislim da sam dosla do samog dna, da nema kraja u tunulu, kad ono eto ti- budem nekako izbavljena iz bezizlazne situacije! Definitivno su andjelcici tu, samo ih neki ne prepoznaju...
Imam druga ,bavi se numerologijom.On mi kaze da svi koji imaju u licnom broju 8,ili u bioritmickom,imaju andjela cuvara.Ali , moraju da budu posteni,i onda im se dobrim vraca,ako to nisu - nemaju zastitu,naprotiv duplo im se lose desava.
U astrologiji kazu za Jupija I Sunce u 12. kuci,8. kuci, i ne znam kojoj jos kuci(mozda 6???)...ko zna nek napise...da je zastita andjela sigurna.
za 8 u numerologiji sam cula da je andjeo cuvar, imam drugaricu koja je 8 i stavrno je dobra, ja sa svojim momkom u zajdnickom broju imam 8 i znam da imamo andjela cuvara
U pravu ste g.sutanovac i monika21... Osobe koje imaju 8 u numeroloskom trobroju (kodu) ili u uporednoj numerlogiji(sinastriji) imaju Andjela Cuvara. Andjeo Cuvar stisti te osobe... Kaznjava ih za losa djela a nagradjuje ih za dobra... Te osobe imaju i naglasenu moc regeneracije, samoiscjeljivanja i to moram da naglasim isto... Jupiter u 8. kuci znaci da odredjeni natus ima zastitu Andjela... I to je veoma tacno. Znam par osoba koje to imaju, i sta reci, sem... Blago njima.
Vec napisah, verujem da imam Andjela cuvara.
Kao i Monika, Ju mi je u 12.kuci, Fortuna u 8. (nisam o njoj razmisljala do sada na taj nacin... zastita prilikom operacija... srecom nisam ih imala do sada, mozda cu imati srecu sa porodjajem).
A i numeroloski kod mi je 8 9 8 i moj momak u bioritmu ima 8.
meni se cini da sam ovde vec postavio jedan post, kad sada vidim da ga nema???
posto radim i druzim se sa andjelima,mislio sam da moja iskustva iz tih druzenja i rada sa njima bi moglada da budu nekome od koristi.
Barem kao jedno,moguce, iskustvo, za razmatranje.
neko moze da to smatra, naravno, i ludim. Ali postoje vec u svetu poprilicno razradjene ove metode, ne samo u regresoterapiji, nego i uopste, tako da je i u skladu sa vec istrazivanjima i radom koja postoje.
I, pisem na temi regresija u prosle zivote, ali je ova tema bliskija tome sto ja radim.
Nadam se da sam dobrodosao.
jer velika je radost druziti se sa andjelima. Ne samo na nivou vere, da li postoje, da li nas cuvaju, vode, uce...
nego i da mozemo da budemo sa njima skroz bliski. Da ih vidimo, pricamo sa njima, grlimo se, ljubiom, i pitamo, ucimo se.
Najbitnija je energija ljubavi koje dozivimo, sa njima.
i, onda mnoge sumnje nestaju.
siguran sam da je to svakoj osobi drago, privlacno, bez obzira na strahove od nepoznatog, sumnje sta je to, da li od djavola ili Boga, jer sve dok postoje sumnje i blokade, sve dotel cemo biti, nekako,manje ili vise, razdvojeni od njih.
A,ne moramo,vise.
pitanje je samo, kada to znamo, sta mi zelimo, da uradimo, za to.
Da ih gledamo, slusamo, dodirujemo, a i oni nas.
Je li neko veruje da je i to moguce?
pozdrav
Svaki covek ima andjela cuvara to je njegova savest. Sto je vise covek okrenut Bogu to vise slusa glas svoje savesti i andjela cuvara. Mislim da svakome nije dano da razgovara sa andjelima osim kad oni to ne zele. Jedno pitanje, kako znas da razgovaras sa andjelima a ne da ti se djavo predskazuje maskiran u andjela?