ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 03-04-2008, 00:39   #16
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

potrebno malo doziranje i može za sve uzraste i osobice!

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 03-04-2008, 00:54   #17
malisha 1
Švrća

malisha 1's Avatar

malisha 1 je offline
Registrovan: Apr 2008
Standardno

fenix, vidim da se ti baš razumeš u ove biljne terapije,pa ako znaš šta je dobro za želudačne probleme,tipa nervoze i pojačane kiseline,ja kao dupli rak, jako sam osetljiv,svi me nerviraju na poslu.i uopšte
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 03-04-2008, 01:01   #18
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Standardno

Rečeno mi je da 7 badema dnevno isto tako pomaže kao i peptoran!

Mogao bih ti sad pametovati, ali ako si sam ne pomogneš i pronađeš što bi ti najbolje pasalo i to svakodnevnim isprobavanjem nitko ti ne može pomoći, a i zbog toga što imaš problema i sam sa sobom, jer te i sitnice izbace iz takta!
Dakle prvo pokušaj svakodnevno popiti jednu žličicu maslinova ulja sa žlicom meda (pazi izuzetno je teško podnijeti na načeti želudac pa se koristi sa pune tekućine da razblažiš med!)

Koliko se vidi i ti voliš meditirati, pa pokušaj malo "ući" u svoj želudac i vidjeti od čega toliko "kratera"..

Ajde sad i ti serviraj jedan koktelj ulja da vidimo kako ti s njima barataš!

Old 03-04-2008, 01:22   #19
malisha 1
Švrća

malisha 1's Avatar

malisha 1 je offline
Standardno

koktele od ulja ne umem smešati,ali, imam za tebe nešto kao zahvalu za odgovor

pošto si rođen u drugoj dekadi raka (od 2-11,7)štiti te duh Sit iz sfere Merkura.Pomaže inteligenciju i sposobnost da je osoba dobro upotrebi.Koji put je uzrok klevete i lukavosti.
Magična biljka:lipa,pozitivno utiče na osećajni život,pomaže sreću,udaljava ljubomoru i prevare.

Old 03-04-2008, 01:29   #20
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Standardno

svaka ti dala malisha

Old 03-04-2008, 01:39   #21
Zeka
Čarobnjak

Zeka's Avatar

Zeka je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by fenix7 VIdi Poruku
svaka ti dala malisha

Old 03-04-2008, 02:02   #22
Queen
Obično gatalo

Queen's Avatar

Queen je offline
Registrovan: Jan 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by malisha 1 VIdi Poruku
štiti te duh Sit iz sfere Merkura.Pomaže inteligenciju i sposobnost da je osoba dobro upotrebi.Koji put je uzrok klevete i lukavosti.
Magična biljka:lipa,pozitivno utiče na osećajni život,pomaže sreću,udaljava ljubomoru i prevare.
Hm,zanimljivo........ ja isto pripadam ovoj dekadi! a ovo sa lipom nisam jos uvek isprobala........

Old 03-04-2008, 17:45   #23
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Standardno

Ti sprobaj pa mi javi kako je!

Old 04-04-2008, 00:57   #24
flipica
Švrća

flipica's Avatar

flipica je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno

Jako je delotvoran svez bosiljak,narocito kada su bradavice u pitanju izazvane papilloma virusom.Treba ga nanositi sedam dana.

Old 04-04-2008, 01:36   #25
mandrak-21
Čarobnjak

mandrak-21's Avatar

mandrak-21 je offline
Registrovan: Dec 2006
Standardno

Quote:
Originally Posted by Queen VIdi Poruku
Hm,zanimljivo........ ja isto pripadam ovoj dekadi! a ovo sa lipom nisam jos uvek isprobala........
probaj pod lipom offfffffffftopiccccc izvini omaklo mi se

Old 04-04-2008, 21:53   #26
malisha 1
Švrća

malisha 1's Avatar

malisha 1 je offline
Standardno

mandrak, pošto si ti rođen u prvoj dekadi riba(od 20 do 28.2)štiti te duh Aratapias iz sfere Saturna,daje konfuzan,nestabilan,nervozan karakter i sanjalački duh.Magičan parfem:jasmin,kontroliše neuravnoteženu psihu,daje stabilnost i smirenost.

Old 04-04-2008, 21:57   #27
malisha 1
Švrća

malisha 1's Avatar

malisha 1 je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Queen VIdi Poruku
trebaš nositi parfem sa mirisom lipe ,ili, na lančiću, vrećicu sa mirisnom esencijom lipe.
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules