16-09-2008, 00:58
|
|
|
Obično gatalo
onna je offline
Registrovan: Jun 2008
|
i loreley? da li si ga pitala odtkud on to zna ?!
|
|
|
 |
|
 |
19-09-2008, 22:47
|
|
|
Obično gatalo
onna je offline
|
jutros mi se dogodilo nesto... ustvari nije bilo na prvi pogled ama apsolutno nista cudno ali ja sam se osetila tako nekako, ma ne mogu ni da opisem...
isla sam na posao i nesto sam se zamislila kako mi je sve u zadnje vreme krenulo naopacke i tako sva se smorila. Odjednom me zaustavi neka žena, onako tamnoputa sa nekim čudnim akcentom, delovala mi je kao da je sva uplašena i pitala me je gde je pravoslavna crkva. Kada sam krenula par koraka unazad da joj pokažem prečicu ona me je uhvatila za rame i rekla "nemoj sine, nema potrebe da se vraćaš". ja sam joj rekla da mi nije problem ( mada sam kasnila na posao), i počela sam da joj pokazujem kako da stigne do crkve. Spazila sam da žena uopšte ne gleda u put već u mene. Kako se ne bi izgubila ja sam krenula da joj ponovim, a ona je i dalje gledala u mene. U jednom trenutku sam samo stala zbunjena, nisam znala da li ima smisla da nastavim, ona se samo nasmejala i rekla mi "Hvala ti dete, Bog te blagoslovio". Kada je to izgovorila ja sam se sva naježila... stajala sam tu još par sekundi i gledala je kako odlazi.
Ne znam da li vam se nekada dogodilo takvo nesto slicno. Kao sve je normalno ok, žena je pitala za pravac, ali ja sam nekako osetila da nju uopšte nije zanimalo kako da stigne dotle jer je već znala... ali zašto me je onda zaustavila ?!
|
|
|
 |
 |
|
 |
19-09-2008, 23:16
|
|
|
Obično gatalo
tomoos je offline
Registrovan: Aug 2008
|
Quote:
Originally Posted by onna
jutros mi se dogodilo nesto... ustvari nije bilo na prvi pogled ama apsolutno nista cudno ali ja sam se osetila tako nekako, ma ne mogu ni da opisem...
isla sam na posao i nesto sam se zamislila kako mi je sve u zadnje vreme krenulo naopacke i tako sva se smorila. Odjednom me zaustavi neka žena, onako tamnoputa sa nekim čudnim akcentom, delovala mi je kao da je sva uplašena i pitala me je gde je pravoslavna crkva. Kada sam krenula par koraka unazad da joj pokažem prečicu ona me je uhvatila za rame i rekla "nemoj sine, nema potrebe da se vraćaš". ja sam joj rekla da mi nije problem ( mada sam kasnila na posao), i počela sam da joj pokazujem kako da stigne do crkve. Spazila sam da žena uopšte ne gleda u put već u mene. Kako se ne bi izgubila ja sam krenula da joj ponovim, a ona je i dalje gledala u mene. U jednom trenutku sam samo stala zbunjena, nisam znala da li ima smisla da nastavim, ona se samo nasmejala i rekla mi "Hvala ti dete, Bog te blagoslovio". Kada je to izgovorila ja sam se sva naježila... stajala sam tu još par sekundi i gledala je kako odlazi.
Ne znam da li vam se nekada dogodilo takvo nesto slicno. Kao sve je normalno ok, žena je pitala za pravac, ali ja sam nekako osetila da nju uopšte nije zanimalo kako da stigne dotle jer je već znala... ali zašto me je onda zaustavila ?!
|
Jako sumljivo!!! JAKO. JAKO. Jel ti bila odbojna na neki način? Ili si se sigurno osjećala u njezinom prisustvu? - sigurno je vidjela nešto u tebi.
|
|
|
 |
19-09-2008, 23:34
|
|
|
Obično gatalo
onna je offline
|
imala sam utisak kao da je ona bila uplašena ... u početku,a posle me je zbunila, iskreno ne mogu da kažem kako sam se osećala, samo znam da sam osetila neku potrebu da joj pomognem. ono što mi je ostalo urezano je da je bila tamnoputa, ne znam zašto ali to me je zbunilo jako. mislim žena je bila crnka i tu ovako na prvi pogled nije ništa čudno.
Šta ti misliš, šta ti je sumnjivo ?
|
|
|
 |
|
 |
19-09-2008, 23:49
|
|
|
Obično gatalo
tomoos je offline
|
Quote:
Originally Posted by onna
imala sam utisak kao da je ona bila uplašena ... u početku,a posle me je zbunila, iskreno ne mogu da kažem kako sam se osećala, samo znam da sam osetila neku potrebu da joj pomognem. ono što mi je ostalo urezano je da je bila tamnoputa, ne znam zašto ali to me je zbunilo jako. mislim žena je bila crnka i tu ovako na prvi pogled nije ništa čudno.
Šta ti misliš, šta ti je sumnjivo ?
|
Vidjela je nešto u tebi, to sigurno. Onda je odlučila stupiti u kontakt s tobom... A moguća su 3 razloga.
-Zbog toga što je to nešto vidjela (jer žena je očito medij) htjela ti se približiti i izmjeniti energije s tobom.
- drugi razlog je da ti otme to što je vidjela (a to se radi preko očiju)
- a opet se možda približila da se uvjeri u to što je vidjela (uplašila se) i da te stvarno blagoslovi + i zapravo da tebe uputi u crkvu kako bi se pomolila dragom bogu...
-ILI ONA ZAPRAVO NIJE BILA ISKRENA PREMA TEBI - a možda je jednostavno žena izgubljena i pati od prostorne dezorjentacije
ono "bog te blagoslovio" je možda samo fraza, noj može značiti nešto sasvim drugo, a i ne mora.
iako mogu tako do besvjesti analizirati... ti sama najbolje znaš što se dogodilo!!!!... Ako te jako zanima (dokučit ćeš što je bilo)... probaj meditirati na taj događaj, možda ti je žena htjela samo nešto poručiti.
A iskreno mislim da nema smisla nekog pitati za smjer kretanja, ako se ne kani ići do tamo.
|
|
|
 |
19-09-2008, 23:59
|
|
|
Obično gatalo
onna je offline
|
ma,da ... verujem da je ona htela da ode do crkve, samo mi je nekako sve
čudno bilo...
i sada kada govorim o tome ja se naježim, mada nekako nisam osetila neki strah, više nešto kao zabrinutost za nju...
ko zna, možda sam i bila preokupirana svojim problemima u tom trenutku pa mi je sve to delovalo tako čudno...
e, da i sva sam se spetljala kada mi je to rekla na kraju...krenula sam da joj kazem dovidjenja ali nekako nisam ocekivala toliku zahvalnost sa njene strane pa sam se sva spetljala i na kraju sam joj rekla: Nema problema, želim vam sve najlepše... onda sam skontala da to nije moj uobičajeni pozdrav.
I, da! Možda sam najbitnije zaboravila da sam nakon toga pomislila kako će ovo biti baš lep dan ... mada se nije ništa posebno ni dogodilo.
ko zna....
|
|
|
20-09-2008, 01:09
|
|
|
Veštac
CARAPICA je offline
Registrovan: Nov 2006
|
Mozda je trazila neki odgovor a ti si joj ga nesvjesno dala,a da nisi ti dobila odgovor... Zapravo mozda nije ni bio bitan osjecaj,smjer,vec njena recenica nema potrebe da se vraćaš... nista nije slucajno...a ti ces ipak najbolje znati...
|
|
|
20-09-2008, 15:42
|
|
|
Junior Member
Mlada je offline
Registrovan: May 2008
|
Ja ne smijem ni pomisliti da zelim nekome nesto lose da se dogodi,jer se to uvijek obistini u roku par dana,prije sam mislila svaki put da je slucajnost,dok nisam bivsem decku zazelila da ima sudar,da mu motor bude razbijen totalka,a on da nista ne strga nego samo da bude cijeli natucen. To je bilo u jedan cetvrtak navece,a u subotu je on imao saobracajku,motor totalka,a on cijeli natucen bez lomova,tad sam shvatila da je vrag odnio salu i da nisu to sve slucajnosti.
|
|
|
20-09-2008, 21:53
|
|
|
Veštac
CARAPICA je offline
Registrovan: Nov 2006
|
Quote:
Originally Posted by Mlada
Ja ne smijem ni pomisliti da zelim nekome nesto lose da se dogodi,jer se to uvijek obistini u roku par dana,prije sam mislila svaki put da je slucajnost,dok nisam bivsem decku zazelila da ima sudar,da mu motor bude razbijen totalka,a on da nista ne strga nego samo da bude cijeli natucen. To je bilo u jedan cetvrtak navece,a u subotu je on imao saobracajku,motor totalka,a on cijeli natucen bez lomova,tad sam shvatila da je vrag odnio salu i da nisu to sve slucajnosti.
|
jao,ako to tako funkcionira,onda mora da si nakon njegove saobracajke ti platila dobru cijenu? 
|
|
|
 |
|
 |
21-09-2008, 01:23
|
|
|
Junior Member
makisssa je offline
|
Quote:
Originally Posted by Mlada
|
moj ti je savet da kad god imas zelju da pomislis nekom neku losu stvar, da to nikako ne izgovaras i potrudi se da kad god si besna na nekog jednostavno izkontrolises svoje misli i pomislis nesto lepo. moja drugarica je imala slican problem samo sto ona toga nije bila svesna kao ti, dok je astrolog nije upozorio na to i rekao joj da nikad ne izgovara takve stvari i da mora da ima sto pozitivnije misli jer lose stvari mogu da se vrate, i zato bolje zeli dobro jer ce ti se dobro vratiti. 
|
|
|
 |
21-09-2008, 18:32
|
|
|
Junior Member
Mlada je offline
Registrovan: May 2008
|
Na svu srecu naucila sam kontrolirati te moje misli,a i jezik,da malo pazim sta kome zelim  . Shvatila sam da iako ja zelim svima sve lijepo,onom ko se od mene ogrijesio ce se tako i tako samo sve vratiti i to na nacine koje ja sama ne bi mogla ni smisliti.
|
|
|
30-12-2008, 15:58
|
|
|
Obično gatalo
vigga je offline
|
.....................
|
|
Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|