ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 26-05-2008, 17:01   #16
Nevencica
Čarobnjak

Nevencica's Avatar

Nevencica je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

Evo danas idem da vidim drugaricu i razmisljam kako bi bilo divno da je moja drugarica trudna ili da se udaje bila bi tako srecna! Nagovoricu je ja ........tako ja mislim..........i ona mi kaze da je trudna!! Misticno?
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 26-05-2008, 17:36   #17
zujalica
Čarobnjak

zujalica's Avatar

zujalica je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

Citah ovo sto ste napisale... Ja ono sto gledah moj natal nesto i ne videh da imam neki naglaseni dar, medjutim i meni se desava da nesto lupim i da se to dogodi, bilo meni, bilo drugima. U 7.razredu bili smo u nekom spomen parku, obelezavanje nekog dana i ja sa drustvom iz skole naravno uhvatim prvu krivinu da zbrisemo, u tom trenu pocinju svirati posmrtni mars i ja lupim kako to sviraju meni, posto ce me kola udariti. Dodjem kuci, uzmem biciklu i stvarno me kola udare, a da se ja nikad nisam setila na kojoj raskrsnici.
Desilo se da sam nekim glupim izgovorima odlagala povratak u stan, a kad sam se vratila imala sam sta zateci, stan je obijen.
Eto nekad imam pojacanu intuiciju, a nekad andjela cuvara (to valjda ima veze sa 12.poljem) koji pomogne da izbegnem neke bljak situacije.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 26-06-2008, 14:41   #18
Witch
Junior Member

Witch's Avatar

Witch je offline
Registrovan: Jun 2008
Standardno

Meni se,takodje svidja ova tema i imala bih mnogo toga napisati,ali nema se vremena,putujem.
Shto se tiche ovnova ni ja se ne bih slozhila da ih ne zanima okultizam,kod njih je samo problem shto bi oni od svega po malo ali ne ide to tako...
Mada mnogo rada i sredi se sve.

Old 26-06-2008, 22:27   #19
miss Baby Bo
Junior Member

miss Baby Bo's Avatar

miss Baby Bo je offline
Standardno

Super tema!!!
Pre nekoliko godina mi je jedna zena gledala u dlan i rekla da imam naglasenu intuiciju i da ce mi se ona manifestovati kroz snove... hmm nista do tada nisam sanjala a da se ispunilo.. i tako, posle nekog vremena sanjala sam nesto sto me je upozorilo na los dogadjaj u zivotu. Ali taj san je bio drugaciji, kao da se sve stvarno desilo, neverovatan osecaj. Sad tako stalno... Mada imam i astrolosku potvrdu...

Old 26-06-2008, 22:33   #20
Nale 83
Veštac

Nale 83's Avatar

Nale 83 je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Witch VIdi Poruku
Meni se,takodje svidja ova tema i imala bih mnogo toga napisati,ali nema se vremena,putujem.
Shto se tiche ovnova ni ja se ne bih slozhila da ih ne zanima okultizam,kod njih je samo problem shto bi oni od svega po malo ali ne ide to tako...
Mada mnogo rada i sredi se sve.
Evo ja kao jedan Ovan potvrdjujem da je ovo gore napisano tacno! Od svega po malo, ako moze sve od jednom ... Znam dosta Ovnova zainteresovanih za okultno, naravno mora biti i astroloski podrzano sve to. Kad budes imala vremena iskuckaj nam neko tvoje iskustvo .

Old 27-06-2008, 00:35   #21
Nikita
Obično gatalo

Nikita's Avatar

Nikita je offline
Registrovan: Oct 2006
Standardno

Evo i ja sam Ovan i volim sve sto vole mladi
Salim se,sto se tice snova,imam ih i to u boji i slikovito i ostvaruju se,uglavnom negativno.Sanjam i osobe koje vise nisu na ovome svetu.
Jedno popodne,sanjam pokojnu koleginicu koja stoji pored lifta i ceka ga.Ja trcim po firmi gore dole,u jednom trenutku protrcavam pored nje i ona me pozove imenom,okrenem se i kazem joj"E otkud ti,sta ima",a ona mi odgovara "nista,nista samo pozdravi (i kaze ime moje koleginice sa kojom radim) i ja joj kazem "Vazi".
Sutradan ispricam koleginici taj moj san i ona mi kaze"mislim da bi trebala da ides i zapalis svecu",gde sam joj ja rekla "Mislim da bi trebala ti ".Sutradan je kasnila na posao i kada je dosla ispricala mi je da joj je mama imala tezak infarkt i da je celu noc bila u bolnici,ali da je sada dobro.
Kada sanjam neke osobe koje duuuugo nisam videla ili cula,obavezno u toku od nedelju dana ih sretnem ili me pozovu.
Jednom mi se desilo da sam sanjala od mog skolskog druga njegovu mamu,a nju nisam videla gooodinama,jos iz osnovne skole.Budim se krecem na posao i na stanici mi ona prilazi,odsekla sam se
Jednom sa sanjala da su mi ispali zubi i to 5 komada,sve rupe,zgrusana krv,ali me nije bolelo.Odmah sam znala da cu da cujem za neciju smrt.Sutradan se cujem sa kumom cija je sestra bila na moru i kaze mi da su morale da se vrate ranije posto im je poginula drugarica i to bas 5-tog u mesecu
Ima jos dosta toga,a za sve je kriv Mesec u 12.kuci u konjikciji sa Plutonom, a te dve planete su u sekstilu sa Neptunom,gde ces vise

Old 27-06-2008, 00:55   #22
miss Baby Bo
Junior Member

miss Baby Bo's Avatar

miss Baby Bo je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Nale 83 VIdi Poruku
Evo ja kao jedan Ovan potvrdjujem da je ovo gore napisano tacno! Od svega po malo, ako moze sve od jednom ... Znam dosta Ovnova zainteresovanih za okultno, naravno mora biti i astroloski podrzano sve to. .
Ej pa to okultno nema veze sa ovnovima, a ni toliko sa tim gde ti je sunce... eto ti si ovan, ali Mesec ti je u konjukciji sa Plutonom i to u 8. kuci... zbog toga je sve to

više sile... ... ...
Old 08-09-2008, 22:56   #23
tomoos
Obično gatalo

tomoos's Avatar

tomoos je offline
Registrovan: Aug 2008
Standardno više sile... ... ...

U maldosti sam imao par snova koji su nagovjestili neke velike, važne pa i ružne događaje koji su se ticali čitave tadašnje države, moje obitelji i najviše mene samoga.
Ali to je prestalo vrlo brzo ... imao sam otprilike između 8 - 9 godina u tom periodu. (nisam 100% siguran je to taj period točno)

Međutim moram to povezati sa strašnim glavoboljama koje su poćele i prije nego sam krenio u osnovnu školu.

Nisam o tome nikome previše pričao, ali npr evo jedan san - Sjećam se kao danas sna u kojem sam sanjao mračne ulice napunjene gladnih i bolesnih ljudi, pune krvi, zvukova jecanja, jade i bjede bez krova nad glavom. To je bilo tako živo da mi se usjeklo u mozak i dan danas bi se mogao prisjetiti mirisa zvukova ugl... ODVRATNO! To sam sanjao dva dana prije prvih sukoba u bivšoj JUGI. Kasnije tek kad sam malo odrastao shvatio sam da sam sanjao rat, a san mi je i dalje ostao usjecen u pamcenje. Nadam se da više nikad neću sanjati takve snove. Ugl... nisam sanjao već ništa jakoooooo dugo .

Po mom mišljenju to prestaje zbog nekih trenutnih vanjskih utjecaja i odvijaju se neki događaji koji su stvarno zapanjujuci - zbog tih događaja mislim da se odvija smrt jedne osobe za koju sam tek poslije poćeo smatrati da je ta osoba ni više ni manje nego demon u ženskom obliku.

Nakon toga je sve prestalo, izmeđuostalog i glavobolje, prestao sam mucati, popravio sam se u školi (kao dijete sam bio jako zamišljen i totalno nezainteresiran za školu i možda čak i svijet oko sebe pa sam tako jedva prolazio sve do 6 razreda osnovne škole (ŠTO SE INAĆE NE DEŠAVA SA DJECOM, VEĆ BUDE OBRNUTO)... toliko mi je išlo loše da su roditelji mislili da sam retardiran - kasnije sam se popravio i postao odličan učenik u osnovnoj, kasnije i u srednjoj školi na ČUĐENJE svih.)

No međutim skroz je mene zanimala mistika, hipnoze, meditacije, duhovi, energije, levitacije, materijalizacije, budizam, hinduizam, židovstvo, islam, reinkarnacije, anđeli demoni, tajne isusa krista, torinsko platno, pandorina kutija... da ne nabrajam... pa sam i čitao takvu literaturu ali intenzivnije tek od prvog razreda srednje, pa nadalje... DOK SE NISAM OPEKAO i osjetio u par navrata takve krize da sam mislio da ću umrijeti u tim trenucima ili POTPUNO POLUDITI! (opekao sam se zato jer sam eksperimentirao, i pravio greške - po mom mišljenju) ...

Bilo je tu svašta, od reikia do kabale, pa i dozivanja duhova, dubokih meditacija, "Duhovnih učitelja - pitanje što je to bilo ZAPRAVO". Meditacije su mi ponekad bile nasilne - padanje u ponor zajedno sa likom koji lići na SATURNA i u trenutku kad otvoriš oći, i ponovno ih zatvoriš lik i dalje gleda ravno u tebe i dalje padate u ponor..) Pa ne spavaš po čitave noći jer se bojiš zatvoriti oči... I tako bilo je svakakvih perioda sa upaljenim svijetlom i radiom pa tek zaspim pred zoru. Toliko sam zaglibio na kraju ... Da nije bilo pomoći sa strane, mislim da mene više nebi ni bilo sad.

.. DA ne prićam previše o svojim spiritualnim iskustvima jer 99% ljudi će pomisliti da sam poludio ili DA SAM LUD... NO HTJEDOH REĆI... Da zbog svih tih iskustava više cijenim, shvaćam pa i vjerujem u BOGA, sad se i bojim svega toga, ali i IZBJEGAVAM sve to skupa i živim u materijalnom svijetu, pa se tako i ponašam... Jer previše, previše je toga bilo. Kad malo bolje razmislim u određenim periodima života su se izdogađale takve čudne stvari... (GLAVOBOLJE)1,2 (SNOVI),3,5 razred osnovne totalni dibidus ... pa onda poboljšanje... rad i disciplina, uspjesi, ali od prvog pa nadalje me poćinje zanimati mistika... pa onda pec pec... nekako sam se izvlacio u etapama ... I evo sad sa kucnem u drvo normalan, ali opet ništa ne ućim, sve radim pogrešno, uhvatio se ASTROLOGIJE pa tućem po tome umjesto po faksu ...

Moj savjet SVIMA ONIMA KOJI SE UPUŠTAJU u taj svijet, BOLJE POJAČAJTE vjeru u svog boga jer to je jedino što VAM je potrebno, a USPAVANE mitološke DEMONE (koji i nisu baš toliko mitološki) nemojte BUDITI jer se namnože!!!

P/S - a kako ću preživjeti ovog saturna što mi dolazi na sunce i vraća se na poćetak u 27 godini pa se opet vraća u 12estu i pravi konjukciju SA-MA-sa natalnim SO... NE ZNAM

Last edited by tomoos : 08-09-2008 at 23:19.

Old 09-09-2008, 03:17   #24
Nale 83
Veštac

Nale 83's Avatar

Nale 83 je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by tomoos VIdi Poruku
P/S - a kako ću preživjeti ovog saturna što mi dolazi na sunce i vraća se na poćetak u 27 godini pa se opet vraća u 12estu i pravi konjukciju SA-MA-sa natalnim SO... NE ZNAM
Nakon svega sto si preziveo i ostao NORMALAN, pitas se kako ces preziveti Saturnov povratak?! Mislim da ne treba da brines, imas ti snage za mnogo toga .

Old 09-09-2008, 03:24   #25
tomoos
Obično gatalo

tomoos's Avatar

tomoos je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Nale 83 VIdi Poruku
Nakon svega sto si preziveo i ostao NORMALAN, pitas se kako ces preziveti Saturnov povratak?! Mislim da ne treba da brines, imas ti snage za mnogo toga .
Hvala Nale.

Old 09-09-2008, 13:15   #26
ibis
Čarobnjak

ibis's Avatar

ibis je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Quote:
osjetio u par navrata takve krize da sam mislio da ću umrijeti u tim trenucima ili POTPUNO POLUDITI!
i meni se desavalo ranije tako nesto, ali to nije bilo najmisticnije iskustvo...ono je bilo jednom takvom prilikom u trenutku straha koji me je prozeo celu...zapocela sam molitvu...i onda sam osetila skoro telesno kako me obuzima mir, blazenstvo...kao plivanje u materici, potpuno spokojstvo...vece od mene, i dublje i mocnije od mog sopstvenog uma...

Old 09-09-2008, 13:46   #27
tomoos
Obično gatalo

tomoos's Avatar

tomoos je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by ibis VIdi Poruku
i meni se desavalo ranije tako nesto, ali to nije bilo najmisticnije iskustvo...ono je bilo jednom takvom prilikom u trenutku straha koji me je prozeo celu...zapocela sam molitvu...i onda sam osetila skoro telesno kako me obuzima mir, blazenstvo...kao plivanje u materici, potpuno spokojstvo...vece od mene, i dublje i mocnije od mog sopstvenog uma...
Ey mala... sto se duze tipkamo to mi postajes sve draža

Molitva može pomoći i pomaže, i drago mi je što je u tebi izazvala takvu reakciju .

Ali nekad kad si direktno "napadnut/a" ... ne mora biti dovoljno, sve ovisi o prirodi napada. Tko? Što? i Kako?.... Ali hvala Bogu, ja sam se osigurao od toga

Old 09-09-2008, 15:13   #28
ibis
Čarobnjak

ibis's Avatar

ibis je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Quote:
Ey mala... sto se duze tipkamo to mi postajes sve draža

Molitva može pomoći i pomaže, i drago mi je što je u tebi izazvala takvu reakciju .

Ali nekad kad si direktno "napadnut/a" ... ne mora biti dovoljno, sve ovisi o prirodi napada. Tko? Što? i Kako?.... Ali hvala Bogu, ja sam se osigurao od toga

mudri ljudi se uvek nadju
(hval`te me usta )

Old 11-09-2008, 22:24   #29
Electrica
Obično gatalo