Quote:
Originally Posted by dannijella
Sta kazu andjeli za moju sadasnju vezu?
|
Brižnost
Brižnost prema ljudima, stvarima i cijeloj Prirodi ispunjava me zadovoljstvom.
Nježna brižnost je dodir svjetlosti Duše u svemu što radimo.
Iznad svijesti u redu i ravnoteži, brižni smo prema svemu što nam je povjereno. Uz nas su i nevidljivi pomagači, koji nas prate do uspjeha u onom što stvaramo.
Quote:
Originally Posted by CARAPICA
Šta mi andjeli kažu za ljubav? banana je trenutno  hvala gita 
|
Povezivanje
Povezivanje različitog u mojem biću igra je mojeg života.
Igra suprotnosti je konstantna u našim životima.
Davati i primati, smijati se i plakati,"biti ili ne biti", pozitivno i negativno. Na tom putu svatko od nas nosi u sebi čitav spektar energije. Prihvaćanjem i povezivanjem tih suprotnosti postajemo kanali duhovnosti.
jesu li se njegovi osjećaji nakon kavice promjenili na bolje ili na gore u odnosu sa mnom???
dali se dalje truditi-ima li šanse??
|
nemoj me ljutiti s takvim pitanjima

pp odgovor
Quote:
Originally Posted by ceseM
Ej ovo izgleda deluje  da probam i ja... evo ljubavnog pitanjca...Sta ce i da li ce ista biti sa nama?
|
postavi konkretno pitanje..
evo porukice opceenito-
poštenje
Kad sam pošten sam pred sobom,osjećam sigurnost i podršku svoje Duše u mojim mislima i srcu.
Prvi korak ka slobodi je biti pošten sam prema sebi.
Od samoga početka, u svakoj prilici, ako odaberete iskrenost i poštenje svatko će lako prepoznati istinu i pridonjeti vrijednosti Vaših osječaja i djelovanja.
Nikakvo pojašnjavanje neće biti potrebno, a sve će teći u ljepoti i dinamici.
Quote:
Originally Posted by nina4
Draga Gita sad zelim da pitam za moga supruga.Svi su izgledi da i njemu dolazi jedan veoma tezak period,pa molim te upitaj andjele hoce li moj dragi sve ovo dobro prebroditi i ima li sanse da stvari krenu na bolje.Hvala ti ,mila unaprijed. 
|
Suosjećanje
Ti i ja smo jedno.
Kad suosjećamo, sposobni smo shvatiti druge iz dubine nas samih.
Tako zračimo svjetlom istine i ljubavi a ono mijenja i ozdravljuje.
Biti suosjećajan znači biti jednak drugome, biti jedno s drugim, kao da smo sa sobom.
Quote:
Originally Posted by tia13
draga gito molim te treci mi šta mi žele poručiti andjeli , bilo šta.......pozzz tia13
|
Humor
Smisao za humor obogaćuje moj život.
Uz smijeh od srca, depresivnim mislima nema mjesta.
Smijeh nam omogućuje da vidimo svoj život iz nove stimulirajuće perspektive.
Suviše često živimo preozbiljno i uzrokujemo i sebi i drugima bespotrebnu bol i patnju, probleme tamo gdje ih nema.
Humor topi led, dopušta da stvari teku i uzvraća istinsku ljepotu svima. Smijeh liječi dušu i tijelo. Smijmo se!!!
Quote:
Originally Posted by Kora
Draga Gita, hvala andjelcicima i tebi na svemu!
da li andjelcici imaju sto poruciti meni i mom dragom?
|
Prirodnost
Odabrao sam biti prirodan u svim svojim odnosima.
Kad se oslobodimo ograničenih vjerovanja i vrijednosti duhovna energija prirodno poteče kroz nas.
Bez sputavanja koja zatvaraju naše umove i srca, razvijamo sposobnost da se uskladimo sa suštinom unutar ljudi i stvari, raspršujemo strah i emocije koje nas priječe da budemo jednostavni i prirodni.
Quote:
Originally Posted by Dancho
Da li me on voli, i da li će se javiti dok smo tu....i rešiti naš problem.... ?
Hvala Gita!
jako je vezan emotivno za tebe, ali to se jos uvijek nece rijesiti
|