27-01-2008, 18:48
|
|
|
Obično gatalo
Nella je offline
Registrovan: Apr 2007
|
Quote:
Originally Posted by karma
Nellice;
Tebi se javlja Zana i poručuje ti da si zaštićena od svakog zla.Najgore je iza tebe, opusti se i osjećaj se SIGURNO.
Ovdje je da bi ti pomogla osjećati se sigurno i očistiti tvoje srce zabrinutosti i straha, jer to je ono što ti škodi.Sve oko tebe je pod zaštitom anđela...Možeš biti sigurna da niti jedna niža energija nemože prodrijeti do tebe kroz njihovo zaštitno polje, osim energije ljubavi da može doći do tebe i tvojih bližnjih. Bog i Anđeli žele da se opustiš i uživaš jer tvoja sreća izaziva nebeski smijeh.... 
Predivno, zar ne? Dakle nema razloga da se za išta brineš ili strahuješ, a vjerojatno jesi do sada....ljub!
|
Hej.
Hvala ti puno...... da, u zadnje vrijeme imam osjećaj da me nešto štiti, bez obzira na pehove koji su se bili dogodili.
Hvala opet puno
|
|
|
 |
|
 |
27-01-2008, 19:05
|
|
|
Junior Member
Sunce-Mesec je offline
Registrovan: Jan 2008
|
sunce-mjesec;
mila interesantnu poruku sam dobila, no nemoj pasti u nesvjest jer ovo je i meni čudno....
Atena govori o moći, moći koja proizlazi iz nas samih i to tada kada uravnotežimo mušku i žensku energiju, e sad da ti ne objašnjavam kako mi je došla poruka....reći ću ovo, oni te potiću da nađeš u sebi svoju snagu ...( čini se kao da mi govore da bi ti dijete željela moguće podsvjesno iz nekih drugih motiva....kao da vjeruješ da će ti dijete dati moć...nad nekom situacijom, u odnosu, braku......) a oni govore da bi tu moć prvenstveno trebala ispoljiti jer je nosiš u sebi... ta moć proizlazi iz ljubavi prema sebi samoj a tada i prema drugima, sve sjeda na svoje mjesto i tada možeš ostvariti ono što želiš pa i dijete.......jao draga, ima li ovo smisla'!!??
Karma, stvarno ne znam sta da kazem ali u ovome stvarno nema istine. Ne treba mi moc ni za brak, ni za bilo kakve odnose.
Ja sam sama po sebi MOCNA 
|
|
|
 |
 |
|
 |
27-01-2008, 20:25
|
|
|
Čarobnjak
karma je offline
Registrovan: May 2007
|
Quote:
Originally Posted by Sunce-Mesec
sunce-mjesec;
mila interesantnu poruku sam dobila, no nemoj pasti u nesvjest jer ovo je i meni čudno....
Atena govori o moći, moći koja proizlazi iz nas samih i to tada kada uravnotežimo mušku i žensku energiju, e sad da ti ne objašnjavam kako mi je došla poruka....reći ću ovo, oni te potiću da nađeš u sebi svoju snagu ...( čini se kao da mi govore da bi ti dijete željela moguće podsvjesno iz nekih drugih motiva....kao da vjeruješ da će ti dijete dati moć...nad nekom situacijom, u odnosu, braku......) a oni govore da bi tu moć prvenstveno trebala ispoljiti jer je nosiš u sebi... ta moć proizlazi iz ljubavi prema sebi samoj a tada i prema drugima, sve sjeda na svoje mjesto i tada možeš ostvariti ono što želiš pa i dijete.......jao draga, ima li ovo smisla'!!??
Karma, stvarno ne znam sta da kazem ali u ovome stvarno nema istine. Ne treba mi moc ni za brak, ni za bilo kakve odnose.
Ja sam sama po sebi MOCNA 
|
Ne znam ljube, možda ja nisam bila dobro koncentrirana dok sam pitala....
no da i oni vele da si moćna, no kakve veze to ima s bebom, hehe...pitat ćemo ponovo....otvarala sam sada ali dobivam slične poruke... 
|
|
|
 |
27-01-2008, 23:19
|
|
|
Švrća
maja.r je offline
Registrovan: Dec 2007
|
Karma hoces da pitas andjele i za mene
Kada cu prestati sa ovom nenormalnom vezom?
Cmok
|
|
|
27-01-2008, 23:27
|
|
|
Čarobnjak
karma je offline
|
Quote:
Originally Posted by maja.r
Karma hoces da pitas andjele i za mene
Kada cu prestati sa ovom nenormalnom vezom?
Cmok
|
Hoću evo...
Aurora;
čini se kao da si već stvorila namjeru koja te voli uzlaznom putanjom. Čekaju te nove mogućnosti i pozitivan razvoj. Možda si zabrinuta oko novog pothvata, no oni će ti pomoći u ostvarenju.eto, draga...čini se da je razriješenje na pomolu...
|
|
|
27-01-2008, 23:33
|
|
|
Čarobnjak
karma je offline
|
Quote:
Originally Posted by cakana
Imam i ja isto pitanje kao Maja.r. 
|
Plavi anđeo;
Da, želja će ti se ostvariti u bliskoj budućnosti,budi strpljiv i ne požuruj prirodan tijek.
Božanski raspored znači da sadašnji trenutak iziskuje strpljenje i pozitivnu vizualizaciju. Moguće je da se stvari razviju u pozitivnom smjeru na način koji ne očekuješ i kada najmanje očekuješ...od tebe se traži strpljenje trenutno. 
|
|
|
27-01-2008, 23:35
|
|
|
Švrća
maja.r je offline
|
Quote:
Hoću evo...
Aurora;
čini se kao da si već stvorila namjeru koja te voli uzlaznom putanjom. Čekaju te nove mogućnosti i pozitivan razvoj. Možda si zabrinuta oko novog pothvata, no oni će ti pomoći u ostvarenju.eto, draga...čini se da je razriješenje na pomolu...
|
Jao Karmice hvala ti. Mnogo sam slaba i ne mogu da se iskontrolisem i kazem ne.
Ako mogu jos jedno pitanje?
Trenutno su svi oko mene pogresni i bojim se da cu opet uci u pogresnu vezu?
|
|
|
27-01-2008, 23:37
|
|
|
Čarobnjak
karma je offline
|
Quote:
Jao Karmice hvala ti. Mnogo sam slaba i ne mogu da se iskontrolisem i kazem ne.
Ako mogu jos jedno pitanje?
Trenutno su svi oko mene pogresni i bojim se da cu opet uci u pogresnu vezu?
|
Pitaj dušo...  Nisi slaba, samo trebaš vidjeti što zaista želiš i što te čini sretnom a što ne... 
|
|
|
27-01-2008, 23:40
|
|
|
Švrća
maja.r je offline
|
Quote:
Pitaj dušo...  Nisi slaba, samo trebaš vidjeti što zaista želiš i što te čini sretnom a što ne... 
|
Pitanje je:
Trenutno su svi oko mene pogresni i bojim se da cu opet uci u pogresnu vezu? Zato sto svi muskarci oko mene su trenutno zauzeti, a ne zelim da rastavljam niti da budem druga... 
|
|
|
27-01-2008, 23:52
|
|
|
Čarobnjak
karma je offline
|
Quote:
Pitanje je:
Trenutno su svi oko mene pogresni i bojim se da cu opet uci u pogresnu vezu? Zato sto svi muskarci oko mene su trenutno zauzeti, a ne zelim da rastavljam niti da budem druga... 
|
odgovara ti Astara;
Zaslužuješ najbolje!
Svoje snove i želje uputi prema zvijezdama i ne pristaj na manje.
U prošlosti si pristajao na manje od onoga što si želio.Ali više ne.Ovdje sam da bih ti podignula tvoja mjerila i da bi ti pokazala kako ne moraš patiti ni na koji način.Nije sebično željeti bolji život.Što više primaš, to si sposobniji davati drugima.Možda smatraš da ne zaslužuješ dobro ili da bi primanjem naše pomoći drugome nešto oduzeo.No nebo poznaje samo obilje, a samo ljudi vjeruju u nedostatnost.Ova karta te podsjeća na nebeske darove i pomoć samo ako zatražiš.....eto draga, neboj se pustiti i propustiti jer jedino tako ćeš doći do onoga što zapravo želiš...ljub!
|
|
|
 |
28-01-2008, 00:00
|
|
|
Švrća
maja.r je offline
|
Quote:
odgovara ti Astara;
Zaslužuješ najbolje!
Svoje snove i želje uputi prema zvijezdama i ne pristaj na manje.
U prošlosti si pristajao na manje od onoga što si želio.Ali više ne.Ovdje sam da bih ti podignula tvoja mjerila i da bi ti pokazala kako ne moraš patiti ni na koji način.Nije sebično željeti bolji život.Što više primaš, to si sposobniji davati drugima.Možda smatraš da ne zaslužuješ dobro ili da bi primanjem naše pomoći drugome nešto oduzeo.No nebo poznaje samo obilje, a samo ljudi vjeruju u nedostatnost.Ova karta te podsjeća na nebeske darove i pomoć samo ako zatražiš.....eto draga, neboj se pustiti i propustiti jer jedino tako ćeš doći do onoga što zapravo želiš...ljub!
|
Hvala ti puno!
Cmok
|
|
|
28-01-2008, 00:15
|
|
|
Švrća
Racica je offline
Registrovan: Jan 2008
|
Sta kazu andjeli za pomirenje mene i mog bivseg decka?
|
|
|
|