ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 21-08-2008, 09:08   #796
gita
Čarobnjak

gita's Avatar

gita je offline
Registrovan: Feb 2008
Arrow

Quote:
Originally Posted by maruska VIdi Poruku
Pa moram malo.... Gdi sam ju u zivotu i srcu mog Mileta....
na vaznom mjestu, ne brini

Quote:
Originally Posted by VIDANA VIdi Poruku
kakav mi savet ili bolje reci poruku Andjeli i ti saljete?
malo strpljenja sa tolerancijom, otvara se to da on ima fakat dosta briga i problema koje ili ti nije rekao, ili ne u potpunosti,
tako da pokazi malo vise paznje i razumijevanja pa ce se i tvoja pitanja pocet rjesavati

Quote:
Originally Posted by selena VIdi Poruku
hoću li ja ikada biti sretna ili je to samo pusta želja???
jel ovo bilo retoricko pitanje???
pa ofkors

Quote:
Originally Posted by loreley VIdi Poruku
dali da ostavim i sadasnji posao i sadasnjeg decka? Naime nijedno od tog me vise ni ne ispunjava ni ne usrecuje....
Ovako-sto se tice posla, promjena bi ti odlicno dosla, cak ces ovih dana dobiti neke informacije ili ponudu za neki drugi, a za ljubav ti se pojavljuje odgadjanje i nesigurnost, dobro razmisli ako zelis izaci iz te veze

[quote=ness;98296]nedokuciv...ima li sanse da zapocnemo neku vezu?
ima, ti si njemu ful zanimljiva osobica, kazem tako jer ti bas svi vedri andjeli dosli pusti da sve ide spontano
Quote:
Originally Posted by viksi72 VIdi Poruku
Gita, draga, nikada se nisam ruznije osecala nego ovih dana. Sve me je sastavilo, i moji, i kuca, i posao, ma sve.. Moje pitanje za andjele je: Hoce li se napokon desiti nesto lepo? Hvala, malena!
ej darling pa ti si stvarno u /na kraju jedne krize koja je dosla s ciljem da porusi sve sto ne valja da bi se moglo realizirati nesto divno i trajno, sad te ocekuju promjene, i to sa svih strana u razdoblju 2mj, nece sve biti bezbolno intenzivno ces to prozivljavat ali poruka je da slusas sebe, andjele i bit ce sve okic

Quote:
Originally Posted by select81 VIdi Poruku
mislim da sam to zasluzila?
naravno da jesi
srce si, veeeeliki poljubac
[

solar08/09
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 21-08-2008, 09:11   #797
gita
Čarobnjak

gita's Avatar

gita je offline
Registrovan: Feb 2008
Arrow

Jasnoća
Jasnoća moje Duše protječe kroz moje biće,
kad mislim,osjećam i djelujem.

Što se više prilagođavamo našem unutarnjem svjetlu

koje nam daje sigurnost pri djelovanju,
život nam postaje jednostavniji.
To je jasnoća, naše unutarnje spoznaje,
ona nas jednostavno i s lakoćom vodi do onoga što je ispravno.

solar08/09
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 21-08-2008, 10:14   #798
limunada
Čarobnjak

limunada's Avatar

limunada je offline
Registrovan: Aug 2007
Standardno

plasim se da ga ne opet uvrijedim,jer neznam sta li on (bik) prema meni osjeca? (trebam naucit kontrolirat svoj temperament) hvala

Old 21-08-2008, 11:06   #799
vigga
Obično gatalo

vigga's Avatar

vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
Standardno

mozes li mi reci kad ce se ova moja mora zavrsit i kako!!

Old 21-08-2008, 11:43   #800
sahadow452
Veštac

sahadow452's Avatar

sahadow452 je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

E,nocna mora....

hajde i ja da priupitam...hoce li se uskoro moje ljubavno''stanje'' da se promeni...ovako vise ne ide!!!!!!

ON
Sinastrija

Dejvison

Solar

Ono sto nas ne slomi,to nas cini jacim

Old 21-08-2008, 11:50   #801
maruska
Švrća

maruska's Avatar

maruska je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

Tenk ju.... Ulepsala si mi dan.
A sad laganice palim za Zagreb na službeni put... veselim se... Posle godina trideset, da obiđem pretke na Mirogoju...

Old 21-08-2008, 17:49   #802
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

da li je sudbina odlučila da ponovno ali ovaj puta zauvijek moram dati svog bika drugoj ženi?

Last edited by selena : 23-08-2008 at 17:07. Reason: ispravak

Old 21-08-2008, 19:20   #803
VIDANA
Veštac

VIDANA's Avatar

VIDANA je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by VIDANA
kakav mi savet ili bolje reci poruku Andjeli i ti saljete?

malo strpljenja sa tolerancijom, otvara se to da on ima fakat dosta briga i problema koje ili ti nije rekao, ili ne u potpunosti,
tako da pokazi malo vise paznje i razumijevanja pa ce se i tvoja pitanja pocet rjesavati

-----------------------------------------------------------------------------------------------

draga moja gita ,hvala i tebi i andjelima i budi te uvereni da toliko strpljenja i tolerancijje nije pokazao niko prema njemu koliko JA i sem mene NIKO drugi,VERUJTE MI!!!!!
ogorcena sam,ponizena sam i povredjena NJEGOVIM PONASANJEM nako svega koliko sam mu POMOGLA za sve sto me je pitao!!!!!!!!
znam da ima PROBLEMA i znam da mu nije lako ,ali ON mene NE POSTUJE ni malo/zakljucujem po odbijanju poziva,po izbegavanju odgovora,itd.../ali ipak mislim da ja jednostavno nisam za njega, i ne treba da sam sa njim, i totalno sam zbunjena celom situacijom,a volela bi znati samo jedno:
-da li cemo nas dvoje biti u nekom braku(hipoteticki),IKADA ili ....nikada????
ZAHVALJUJEM SE JOS JEDNOM NA ISKRENOSTI KOJU JEDINO CENIM!!!!!!!!!!

Old 22-08-2008, 01:18   #804
viksi72
Čarobnjak

viksi72's Avatar

viksi72 is online now
Standardno

ej darling pa ti si stvarno u /na kraju jedne krize koja je dosla s ciljem da porusi sve sto ne valja da bi se moglo realizirati nesto divno i trajno, sad te ocekuju promjene, i to sa svih strana u razdoblju 2mj, nece sve biti bezbolno intenzivno ces to prozivljavat ali poruka je da slusas sebe, andjele i bit ce sve okic

My darling, hvaja punnooooo!! Nadam se da ce se ovaj kosmar uskoro zavrsiti..

Old 22-08-2008, 15:59   #805
Andreina
Čarobnjak

Andreina's Avatar

Andreina je offline
Registrovan: Jan 2007
Standardno

Evo da i ja pitam andjele: Da li su uskoro promeniti posao i biti na poziciju koju stvarno zelim i za koju sam podnela velike zrtve?

Old 26-08-2008, 17:35   #806
vigga
Obično gatalo

vigga's Avatar

vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
Standardno

ocito kod mene je zastoj u komunikaciji zemlja -nebo...a probat cu opet valjda cu dobiti jednom odgovor...

zanima me dali je sve uredu s jednom osobom...zgb 16.34h hvala

Old 26-08-2008, 17:47   #807
tia13
Obično gatalo

tia13's Avatar

tia13 je offline
Registrovan: Aug 2008
Standardno

evo i ja bih pitala anđjele ako imaju neku poruku za moj ljubavni život sa postoječim partnerom i za mene samu???????
pozzz tia

Old 26-08-2008, 20:01   #808
Schveca
Obično gatalo

Schveca's Avatar

Schveca je offline
Standardno

i ja bih pitala isto shto i Tia13

Old 27-08-2008, 00:46   #809
sandrapu
Obično gatalo

sandrapu's Avatar

sandrapu je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

Sta mi kazu andjelcici jel posle svega ovo definitivno kraj? I zbog cega su mi poslali ovog novog da mi svrlja po glavi?

Old 28-08-2008, 11:53   #810