Quote:
Originally Posted by maruska
Pa moram malo.... Gdi sam ju u zivotu i srcu mog Mileta....
|
na vaznom mjestu, ne brini
Quote:
Originally Posted by VIDANA
kakav mi savet ili bolje reci poruku Andjeli i ti saljete?
|
malo strpljenja sa tolerancijom, otvara se to da on ima fakat dosta briga i problema koje ili ti nije rekao, ili ne u potpunosti,
tako da pokazi malo vise paznje i razumijevanja pa ce se i tvoja pitanja pocet rjesavati
Quote:
Originally Posted by selena
hoću li ja ikada biti sretna ili je to samo pusta želja???
|
jel ovo bilo retoricko pitanje???
pa ofkors
Quote:
Originally Posted by loreley
dali da ostavim i sadasnji posao i sadasnjeg decka? Naime nijedno od tog me vise ni ne ispunjava ni ne usrecuje....
|
Ovako-sto se tice posla, promjena bi ti odlicno dosla, cak ces ovih dana dobiti neke informacije ili ponudu za neki drugi, a za ljubav ti se pojavljuje odgadjanje i nesigurnost, dobro razmisli ako zelis izaci iz te veze
[quote=ness;98296]nedokuciv...ima li sanse da zapocnemo neku vezu?
ima, ti si njemu ful zanimljiva osobica, kazem tako jer ti bas svi vedri andjeli dosli

pusti da sve ide spontano
Quote:
Originally Posted by viksi72
Gita, draga, nikada se nisam ruznije osecala nego ovih dana. Sve me je sastavilo, i moji, i kuca, i posao, ma sve.. Moje pitanje za andjele je: Hoce li se napokon desiti nesto lepo? Hvala, malena!
|
ej darling pa ti si stvarno u /na kraju jedne krize koja je dosla s ciljem da porusi sve sto ne valja da bi se moglo realizirati nesto divno i trajno, sad te ocekuju promjene, i to sa svih strana u razdoblju 2mj, nece sve biti bezbolno intenzivno ces to prozivljavat ali poruka je da slusas sebe, andjele i bit ce sve okic
Quote:
Originally Posted by select81
mislim da sam to zasluzila?
naravno da jesi
srce si, veeeeliki poljubac
|
[