ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 15-05-2008, 20:32   #676
maja.r
Švrća

maja.r je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Pozz

sta kazu andjeli za mene tj. da li cu se uskoro pomiriti ili ce se uskoro pojaviti neko novi?

FilmoFilia

Old 16-05-2008, 11:50   #677
Andreina
Čarobnjak

Andreina's Avatar

Andreina je offline
Registrovan: Jan 2007
Standardno

Evo da i ja pitam andjele nesto... Juce sam posle dugo vremena srela mog "x" koji mi je dao najbolje ali i najgore trenutke u mom zivotu. Malo mi je bilo cudno, samo jedan dublji pogled.Ne pricamo, nema vise reci izmedju nama koje bi nas mogle ponovo povezati... a mozda se varam. Sta kazu andjeli o tome?

Last edited by Andreina : 17-05-2008 at 00:04.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 17-05-2008, 02:12   #678
Nella
Obično gatalo

Nella's Avatar

Nella je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

A mene zanima hoće li mi s bebom biti sve u redu. Trebala bih roditi za neka 2 mjeseca i strah me jako da se nešto loše dogodi............ ajte molim vas
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 21-05-2008, 23:35   #679
gita
Čarobnjak

gita's Avatar

gita je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

evo porukica za sutrasnji dan

Ne budi škrt na vremenu, emocijama i materijalnim stvarima.
Obilje koje ti je Bog podario radosno podijeli s drugima.

Quote:
Originally Posted by mysty VIdi Poruku
a ja bih toliko da pitam... toliko stvariajde za pocetak..zdravlje i posao pozz za andjele
poruka-ceka te veliko pospremanje i usvajanje novih ideja, stavova, misli...ostvari to na najbolji moguci nacin!
a zdravlje ok

Quote:
Originally Posted by selena VIdi Poruku
pitaj anđele dali moja bivša ljubav misli na mene ili me opet želi samo povrijediti da bi njemu bilo lakše!
joj selena, bila si neiskrena prema sebi i toj osobi, moras promjenit kut gledanja stvari jer ti promice nesto jako ocito sto ti moze pomoc
Quote:
Originally Posted by Mirkab VIdi Poruku
Poazdrav svima,
sta kazu Andjeli oce li se napokon pojaviti onaj parvi???
hoce, i ti jako to prizeljkujes, a to su i andjeli rekli,
otvorila ti se nada i novi pocetak

Quote:
Originally Posted by tarojko VIdi Poruku
mene je Gita preskocila.... a od ljubavi ni traga ni glasa....
kazu li andjeli hoce li buknuti nesto uskoro..... (makar iskrica)
sorry tarojko, evo
iza tebe si pospremila/o burno razdbolje koje je uzelo dosta energije i promjenilo puno toga.
sada je vrijeme obnavljanja, regeneracije,slazu se kockice, a u svemu tome donose ti ljubav
Quote:
Originally Posted by maja.r VIdi Poruku
Pozz

sta kazu andjeli za mene tj. da li cu se uskoro pomiriti ili ce se uskoro pojaviti neko novi?
andjeli ti kazu da preispitas i odlucis sto ti zaista zelis

Quote:
Originally Posted by Andreina VIdi Poruku
Evo da i ja pitam andjele nesto... Juce sam posle dugo vremena srela mog "x" koji mi je dao najbolje ali i najgore trenutke u mom zivotu. Malo mi je bilo cudno, samo jedan dublji pogled.Ne pricamo, nema vise reci izmedju nama koje bi nas mogle ponovo povezati... a mozda se varam. Sta kazu andjeli o tome?
Andreina, jako je zanimljiva tvoja prica, otvara ti se oprastanje, neke stvari treba otpustiti, oprostiti, a one su jos uvik tu prisutne, vise ostavljajuci sve nedoreceno, ali onda ide karta sudbine koja kaze da ce se nakon toga sve brzo rijesiti, slijed dogadjaja ce se ubrzat, a samim tim i rjesenje

Quote:
Originally Posted by Nella VIdi Poruku
A mene zanima hoće li mi s bebom biti sve u redu. Trebala bih roditi za neka 2 mjeseca i strah me jako da se nešto loše dogodi............ ajte molim vas
imas neke nemire, koji su neosnovani jer je sa sve ok.
eto....pusa svima

Da li konjukcija Meseca (dusa) i Saturna (vreme) u karmickoj astrologiji moze da govori o starosti duse?

Ne mozes gledati odvojeno tu konjukciju u tvom natalu od plutona jer su sve 3 planete u konjukciji,mada cela konstalacija govori izmedju ostalog i o starosti duse ,Saturn bi bila lekcija koju treba da naucis u ovom zivotu,verovatno o emocijama (Mesec) i naravno Pluton bi bio regeneracija tebe tj. tvoje duse a sve to u kontekstu 8 kuce.

molim za pomoć meni 12 počinje na zadnjem stupnju lava u posljednjim minutama dali da smatram sunce za vladara karme ili merkura???

solar08/09

Last edited by magdalena : 31-05-2008 at 23:53.

Old 22-05-2008, 00:11   #680
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

jako dvosmislen odgovor draga gita! i sama znam da mi nešto promiče ali neznam šta da tražim!!!da li da ga pustim na miru i potpuno prekinem sve kontakte snjim???jeli to ispravno??? jer ja više neznam!!!

Old 22-05-2008, 00:23   #681
gita
Čarobnjak

gita's Avatar

gita je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

nekad ne mozes dobit konkretan odg sad i odmah...
sve se dogadja s razlogom

solar08/09

Old 22-05-2008, 00:26   #682
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

slaba utjeha.....

Old 22-05-2008, 00:36   #683
nina4
Obično gatalo

nina4 je offline
Registrovan: Apr 2008
Standardno

Draga Gita,sta andjeli kazu da li ce moj brak opstati.Unaprijed hvala.

Old 22-05-2008, 03:03   #684
rogirogi
Obično gatalo

rogirogi's Avatar

rogirogi je offline
Registrovan: Mar 2008
Standardno

Jedna od prvih stvari koje sam uradio, kada sam dosao na forum, bila je postavljanje pitanja na ovoj temi. Zahvalan sam na odgovoru, medjutim, dok sam veceras krstario temom, dobih poriv da uputim pitanje po drugi put. Osecam da zaokruzivanje nije gotovo. Interesuje me da li kraj mog sadasnjeg solara i pocetak novog razresava tu etapu ( jasno mi je da je sve jedan veliki, neprekidan tok ).

Veliki pozdrav

Old 22-05-2008, 15:36   #685
Andreina
Čarobnjak

Andreina's Avatar

Andreina je offline
Registrovan: Jan 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by gita VIdi Poruku

Andreina, jako je zanimljiva tvoja prica, otvara ti se oprastanje, neke stvari treba otpustiti, oprostiti, a one su jos uvik tu prisutne, vise ostavljajuci sve nedoreceno, ali onda ide karta sudbine koja kaze da ce se nakon toga sve brzo rijesiti, slijed dogadjaja ce se ubrzat, a samim tim i rjesenje

Draga moja Gita, ne mogu da verujem, mislim proslo je dosta dugo vremena od naseg zadnjeg razgovora, znam da je u vezi sa drugom devojkom ali samo Bog zna sta je u njegovoj glavi... pa i u srcu. Ali nikad se ne zna, ja verujem da postoji sudbina pa ako i andjeli kazu to isto, onda ce biti tako. Hvala ti na odgovoru.

Old 22-05-2008, 15:46   #686
maruska
Švrća

maruska's Avatar

maruska je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

Helo andjele... Kazu strpljen- spasen.... Hoce li moj muz otici u inozemstvo i time staviti tacku na sadasnju ne resivu situaciju u nasem zivotu, bar malo je odgotiti, i dati i sebi i meni sansu da se priberemo... Za tren....

Old 25-05-2008, 02:38   #687
Marsovka
Obično gatalo

Marsovka's Avatar

Marsovka je offline
Registrovan: Apr 2008
Question

Ova tema je bas zanimljiva. Citam je prvi put otkad posecujem forum.Ima li neki andjelak kakvu poruku za mene?

Old 25-05-2008, 03:03   #688
Nella
Obično gatalo

Nella's Avatar

Nella je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by gita VIdi Poruku
imas neke nemire, koji su neosnovani jer je sa sve ok.
eto....pusa svima
Da, nemiri me stalno hvataju i nikako da se opustim. Prva je beba u pitanju i jako sam se zaljubila u nju a još nije ni rođena. Postala mi je najvažnija osoba u životu............ hvala, tvoj post me opustio. Hvala........... pusa

Old 25-05-2008, 17:44   #689
Limoneta986
Obično gatalo

Limoneta986's Avatar

Limoneta986 je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Gita sta mi kazu andjeli, kada ce biti preseljenje ? Tj kada cu otici od roditalja?