evo porukica za sutrasnji dan
Ne budi škrt na vremenu, emocijama i materijalnim stvarima.
Obilje koje ti je Bog podario radosno podijeli s drugima.
Quote:
Originally Posted by mysty
a ja bih toliko da pitam... toliko stvariajde za pocetak..zdravlje i posao pozz za andjele
|
poruka-ceka te veliko pospremanje i usvajanje novih ideja, stavova, misli...ostvari to na najbolji moguci nacin!
a zdravlje ok
Quote:
Originally Posted by selena
pitaj anđele dali moja bivša ljubav misli na mene ili me opet želi samo povrijediti da bi njemu bilo lakše!
|
joj selena, bila si neiskrena prema sebi i toj osobi, moras promjenit kut gledanja stvari jer ti promice nesto jako ocito sto ti moze pomoc
Quote:
Originally Posted by Mirkab
Poazdrav svima,
sta kazu Andjeli oce li se napokon pojaviti onaj parvi???
|
hoce, i ti jako to prizeljkujes, a to su i andjeli rekli,
otvorila ti se nada i novi pocetak
Quote:
Originally Posted by tarojko
mene je Gita preskocila.... a od ljubavi ni traga ni glasa....
kazu li andjeli hoce li buknuti nesto uskoro..... (makar iskrica)
|
sorry tarojko, evo
iza tebe si pospremila/o burno razdbolje koje je uzelo dosta energije i promjenilo puno toga.
sada je vrijeme obnavljanja, regeneracije,slazu se kockice, a u svemu tome donose ti ljubav
Quote:
Originally Posted by maja.r
Pozz
sta kazu andjeli za mene tj. da li cu se uskoro pomiriti ili ce se uskoro pojaviti neko novi?
|
andjeli ti kazu da preispitas i odlucis sto ti zaista zelis
Quote:
Originally Posted by Andreina
Evo da i ja pitam andjele nesto... Juce sam posle dugo vremena srela mog "x" koji mi je dao najbolje ali i najgore trenutke u mom zivotu. Malo mi je bilo cudno, samo jedan dublji pogled.Ne pricamo, nema vise reci izmedju nama koje bi nas mogle ponovo povezati... a mozda se varam. Sta kazu andjeli o tome?
|
Andreina, jako je zanimljiva tvoja prica, otvara ti se oprastanje, neke stvari treba otpustiti, oprostiti, a one su jos uvik tu prisutne, vise ostavljajuci sve nedoreceno, ali onda ide karta sudbine koja kaze da ce se nakon toga sve brzo rijesiti, slijed dogadjaja ce se ubrzat, a samim tim i rjesenje
Quote:
Originally Posted by Nella
A mene zanima hoće li mi s bebom biti sve u redu. Trebala bih roditi za neka 2 mjeseca i strah me jako da se nešto loše dogodi............ ajte molim vas
|
imas neke nemire, koji su neosnovani jer je sa

sve ok.
eto....pusa svima
Da li konjukcija Meseca (dusa) i Saturna (vreme) u karmickoj astrologiji moze da govori o starosti duse?
Ne mozes gledati odvojeno tu konjukciju u tvom natalu od plutona jer su sve 3 planete u konjukciji,mada cela konstalacija govori izmedju ostalog i o starosti duse ,Saturn bi bila lekcija koju treba da naucis u ovom zivotu,verovatno o emocijama (Mesec) i naravno Pluton bi bio regeneracija tebe tj. tvoje duse a sve to u kontekstu 8 kuce.
molim za pomoć meni 12 počinje na zadnjem stupnju lava u posljednjim minutama dali da smatram sunce za vladara karme ili merkura???