danicar;
tebi se jednako javio Arkanđeo Urijel : Tvoje emocije zacijeljuju što ti omogućuje da se otvoriš uzvišenijoj ljubavi.Pomoći ću ti da oslobodiš gnjev i zamjerke iz svojega srca i uma.
dakle,kao da si imala neke povrede i trenutno zacijeljuju, arkanđeo Urijel pomaže kada si ti spremna za to, znači trajanje procesa ovisi o tebi. kao prvo trebaš oprostiti sebi vlastite greške a onda i drugima te povrede...ljub!
Princgora;
dakle vremenski jednako, trajat će koliko će tebi trebati, ovisi o tebi ,a za Gabrijela... on će stvoriti mogućnosti i malo te pogurnuti...stvorit će situaciju koja će dovesti do ostvarenja i razriješenju strahova i nesigurnosti koje blokiraju tijek....to je sve što mogu vremenski odrediti po kartama...
Tristran;
Vanesa ; Odgovor...da bi uvidjela koji te put približava tvojoj božanskoj svrsi, koji te daljava.....
ja sam doživjela odgovor da ti je potrebno to iskustvo kako bi postala svjesna sebe, u odnosu na ono što te okružuje ( ili u odnosu na njega)...karta govori o neodlučnosti, kao da sama nisi sigurna što je dobro za tebe ..govori još o strahu od podizanja prašine ili zbog nesigurnosti vezane ...budućnost (... kao bojiš se pustiti vlastite osjećaje zbog straha da takve više nećeš imati prilike imati)
Biti će tako dok ne uvidiš što od cijele priče te usrećuje i zadovoljava a što ne...kada to uvidiš,dakle kada ćeš jasnije vidjeti i svoju svrhu , tada ćeš postupno napuštati stari smjer bez straha, osjećajući anđeosku ljubav, spremna da doživiš ono što ti je potrebno....ljub
Selena;
tebi se javio Anđeo Mistike koji iz tame ulazi u svjetlost i kaže da si na pravom putu iako put iziskuje mnogo truda i napora ...trebala bi ostati u svom uvjerenju, i da se odupreš porivu da udovoljiš ili da se pokoriš drugima...na koncu će svi biti zadovoljni ishodom.
Koliko sam ja shvatila, moralo je tako...vi trebate odraditi, nešto ste preskočili i to se sada vraća, i ne vjerujem da će ostati na patnji, već da će se pretvoriti u sreću
ness:
imaš anđela utjehe.....ti si na kraju faksa ili? kažu da stižeš na kraj jednog životnog ciklusa i da je sreća pred tobom
ne znam da li si prošla neko teško emotivno razdoblje, ali sada kao da ćeš odahnuti neko vrijeme od svega i trebaš se posvetiti sebi neko vrijeme...