ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 25-01-2008, 17:44   #31
Tanya
Veštac

Tanya's Avatar

Tanya je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

Joj draga moja, ima smisla i te kako! Upravo i jeste sve tako konfuzno i ja sam zbunjena i ne znam na cemu sam...
A ne znam da li mogu da postavim jos jedno pitanje, da vidim sta ce reci kartice?
Eto upravo to sto su porucile u prvoj poruci - Sta me savetuju da uradim po tom pitanju?

Ps. pisem ti na pp ono sto si trazila o horarcu, pa da vezbamo zajedno!

My chart

http://i199.photobucket.com/albums/a...m_i_bradom.gif
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori

Old 25-01-2008, 17:49   #32

karma's Avatar

karma je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by princgora VIdi Poruku
Milo mi je sto su se otvorili bas ovi andjeli,jesu zelje vezane za ljubav i posao,ne znam da li bas ovim redom,ali to je to.Ne mogu da verujem koliko ima smisla...Bas je tako...
Hvala ti Karma neizmerno,bas si me zainteresovala sa ovim tvojim karticama.Da li imas ideju gde se mogu nabaviti?
ajde baš divno i meni je neizmjerno drago....kod nas ih ima u ezoteričkim dućanima u zg....ali u najgorem slučaju, dogovorit ćemo nekako, kupiti pa slati

Quote:
Originally Posted by Tanya VIdi Poruku
Joj draga moja, ima smisla i te kako! Upravo i jeste sve tako konfuzno i ja sam zbunjena i ne znam na cemu sam...
A ne znam da li mogu da postavim jos jedno pitanje, da vidim sta ce reci kartice?
Eto upravo to sto su porucile u prvoj poruci - Sta me savetuju da uradim po tom pitanju?

Ps. pisem ti na pp ono sto si trazila o horarcu, pa da vezbamo zajedno!

Poručile su da osluškuješ srce i da pratiš snove sve dok ti se odluka ne pokaže u pravom svjetlu...no možemo pokušati izvući još jednu ako želiš s možda konkretnijim pitanjem pa možda ti bude jasnije...ljub!

i Hvala ti, vjerujem da će pomoći iako sam i ja danas na poslu printala sve redom iz horarne i konačno shvatila onu tabelu i dostaojanstva.... ljub!

Last edited by viksi72 : 07-05-2010 at 00:10.

Old 25-01-2008, 17:55   #33
princgora
Prijatelj foruma

princgora's Avatar

princgora je offline
Registrovan: Aug 2006
Standardno

Karmice,
Da li uz karte ide i neka literatura?
Da li karte imaju neke vremenske odrednice koje mogu da posluze kao odgovori na pitanja?
Nadam se da ce neko uskoro ici u Zagreb,ako ne ,dogovoricemo se....

AUT CESAR ,AUT NIHIL!

Old 25-01-2008, 18:01   #34

karma's Avatar

karma je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by princgora VIdi Poruku
Karmice,
Da li uz karte ide i neka literatura?
Da li karte imaju neke vremenske odrednice koje mogu da posluze kao odgovori na pitanja?
Nadam se da ce neko uskoro ici u Zagreb,ako ne ,dogovoricemo se....
uz njih ide knjižica sa dodatnom proširenom porukom, ali ja ih nekako više rabim intuicijski iz onog o čemu govore....vremenske periode nemam pojma kako odrediti, same karte naznače da li je nešto u ostvarenju, blokadi ili pak sjemenu razvoja...pa jedino prema tome

Old 25-01-2008, 18:06   #35
princgora
Prijatelj foruma

princgora's Avatar

princgora je offline
Registrovan: Aug 2006
Standardno

Quote:
Originally Posted by karma VIdi Poruku
uz njih ide knjižica sa dodatnom proširenom porukom, ali ja ih nekako više rabim intuicijski iz onog o čemu govore....vremenske periode nemam pojma kako odrediti, same karte naznače da li je nešto u ostvarenju, blokadi ili pak sjemenu razvoja...pa jedino prema tome
Da te pitam onda kako stoji stvar sa ovim mojim andjelima Urijelom i Gabrijelom?Jesu li u ostvarenju,narocito Gabrijel?

AUT CESAR ,AUT NIHIL!

Old 25-01-2008, 19:33   #36
dacked
Veštac

dacked's Avatar

dacked je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

dacked;

Kristalni anđeo

Vjeruj i nadaj se jer je na obzorju nešto pozitivno i novo što ti još ne vidiš.

Sjemenke koje si posijao počinju rađati rezultatima.No ti ih možda još nisi svjestan jer su u povojima.Sada je iznimno važno da ostaneš pozitivan te da održavaš jasnu viziju svoje želje i namjere.

( p. s. meni ova karta nosi u sebi i dozu onoga što ne vidimo i za što ne znamo, a uz nju mi se otvorila i karta vezana uz djecu, uglavno da ti ne objašnjavam i zbunjujem te zašto ti ovo govorim, ali palo mi je na pamet da bi bilo mudro čuvati se od začeća da slučajno nebi bilo iznenađenje druge vrste...) inače karta je jako pozitivna i simbolizira uspjeh na pomolu...

karmice, mojne me tripujesh! i u solarnom mi se petljaju bebe! reci tim andjelima da se ne zezaju sa mnom!
a ovo ostalo moze! jedva chekam!

Old 25-01-2008, 20:06   #37
danicakr
Švrća

danicakr's Avatar

danicakr je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Sta li kazu meni te krtice i ti andjelcici?

Old 25-01-2008, 20:24   #38
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

Tajno pitanje.

Last edited by Tristran : 30-01-2008 at 00:19.

Old 25-01-2008, 20:36   #39
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

a za mene karmice pitaj ovako:zašto smo se morali sresti (ja i prošlost)ako nismo bili spremni na to,i zašto patimo?

Old 25-01-2008, 22:09   #40
ness
Švrća

ness je offline
Standardno

mozes da vidis za mene sta kazu andjeli za fakultet i ima li na pomolu neke fine osobe za mene (mislim na ljubavnom planu).u sustini ima li ista pozitivno kod mene? eto ako ti ne bude mrsko da pogledas i za mene
pozdravcic

Old 25-01-2008, 23:45   #41

karma's Avatar

karma je offline
Standardno

danicar;

tebi se jednako javio Arkanđeo Urijel : Tvoje emocije zacijeljuju što ti omogućuje da se otvoriš uzvišenijoj ljubavi.Pomoći ću ti da oslobodiš gnjev i zamjerke iz svojega srca i uma.

dakle,kao da si imala neke povrede i trenutno zacijeljuju, arkanđeo Urijel pomaže kada si ti spremna za to, znači trajanje procesa ovisi o tebi. kao prvo trebaš oprostiti sebi vlastite greške a onda i drugima te povrede...ljub!

Princgora;

dakle vremenski jednako, trajat će koliko će tebi trebati, ovisi o tebi ,a za Gabrijela... on će stvoriti mogućnosti i malo te pogurnuti...stvorit će situaciju koja će dovesti do ostvarenja i razriješenju strahova i nesigurnosti koje blokiraju tijek....to je sve što mogu vremenski odrediti po kartama...

Tristran;

Vanesa ; Odgovor...da bi uvidjela koji te put približava tvojoj božanskoj svrsi, koji te daljava.....

ja sam doživjela odgovor da ti je potrebno to iskustvo kako bi postala svjesna sebe, u odnosu na ono što te okružuje ( ili u odnosu na njega)...karta govori o neodlučnosti, kao da sama nisi sigurna što je dobro za tebe ..govori još o strahu od podizanja prašine ili zbog nesigurnosti vezane ...budućnost (... kao bojiš se pustiti vlastite osjećaje zbog straha da takve više nećeš imati prilike imati)
Biti će tako dok ne uvidiš što od cijele priče te usrećuje i zadovoljava a što ne...kada to uvidiš,dakle kada ćeš jasnije vidjeti i svoju svrhu , tada ćeš postupno napuštati stari smjer bez straha, osjećajući anđeosku ljubav, spremna da doživiš ono što ti je potrebno....ljub

Selena;

tebi se javio Anđeo Mistike koji iz tame ulazi u svjetlost i kaže da si na pravom putu iako put iziskuje mnogo truda i napora ...trebala bi ostati u svom uvjerenju, i da se odupreš porivu da udovoljiš ili da se pokoriš drugima...na koncu će svi biti zadovoljni ishodom.

Koliko sam ja shvatila, moralo je tako...vi trebate odraditi, nešto ste preskočili i to se sada vraća, i ne vjerujem da će ostati na patnji, već da će se pretvoriti u sreću

ness:

imaš anđela utjehe.....ti si na kraju faksa ili? kažu da stižeš na kraj jednog životnog ciklusa i da je sreća pred tobom

ne znam da li si prošla neko teško emotivno razdoblje, ali sada kao da ćeš odahnuti neko vrijeme od svega i trebaš se posvetiti sebi neko vrijeme...

Old 26-01-2008, 00:07   #42
sandrapu
Švrća

sandrapu's Avatar

sandrapu je offline
Standardno

Karmice,
a zasto je i ko je i zbog cega mene spojio bas sa njim koji ni sebe ne voli a kamoli mene?

Old 26-01-2008, 00:15   #43
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Standardno

karmice draga ,veliku pusu ti šaljem kao zahvalu.
nadam se da mi neće uzmanjkati strpljivosti....sve ipak jednom u životu dolazi na svoje mjesto tako bar kažu....
HVALA TEBI I ANĐELIMA!

Old 26-01-2008, 00:27   #44
danicakr
Švrća

danicakr's Avatar

danicakr je offline
Standardno

[quote=karma;56709]danicar;

tebi se jednako javio Arkanđeo Urijel : Tvoje emocije zacijeljuju što ti omogućuje da se otvoriš uzvišenijoj ljubavi.Pomoći ću ti da oslobodiš gnjev i zamjerke iz svojega srca i uma.

dakle,kao da si imala neke povrede i trenutno zacijeljuju, arkanđeo Urijel pomaže kada si ti spremna za to, znači trajanje procesa ovisi o tebi. kao prvo trebaš oprostiti sebi vlastite greške a onda i drugima te povrede...ljub!

!!!!!! Ali ja stvarno ne mogu da verujem, meni se to upravo desava. Dobre su ti te karte . za tebe.

Old 26-01-2008, 00:33   #45
lorelaj
Švrća

lorelaj's Avatar

lorelaj je offline
Registrovan: Jan 2008
Standardno

E,hvala ti draga Karma.Jedan veeeeliki .Bas si srce,kad si nasla vremena da nam zavirujes u kartice i tipkas odgovore . A sta ja hocu,odavno sam zaboravila.Karte si mi otvorila kao da me vec godinama poznajes.Zapanjio me odgovor! Samo kad bih naucila da udovoljavam pre svega sebi...Dobro cu se zamisliti.Zato sam ovde,da proniknem u sebe...

"Vreme je da odrastem bar do sopstvenog temena!"
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules