ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 24-01-2008, 23:20   #16

karma's Avatar

karma je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by Merkur VIdi Poruku
Hajde da se poigram i ja, u Subotu krecem na put (sama ) vozicu 1200 km, kakav me put ocekuje?
Ako kartice kazu da ne moram bas u Subotu, mogu ja i promeniti plan.
kaže: Rošela....budući da uvažavaš i slijediš smjernice svojega srca, obilje ti upravo pristiže.

Nebo te u potpunosti podupire, a čini se da ćeš od tog puta imati i neku dobit aj, baš me zanima...hehe
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 24-01-2008, 23:23   #17
lyra
Čarobnjak

lyra's Avatar

lyra je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

A sta kaze moj Andjeo...jesam li dobra, slusam li ga?

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Hvala
Old 24-01-2008, 23:27   #18
Merkur
Moderator

Merkur's Avatar

Merkur je offline
Registrovan: Aug 2006
Thumbs up Hvala

Quote:
Originally Posted by karma VIdi Poruku
kaže: Rošela....budući da uvažavaš i slijediš smjernice svojega srca, obilje ti upravo pristiže.

Nebo te u potpunosti podupire, a čini se da ćeš od tog puta imati i neku dobit aj, baš me zanima...hehe
Jeeee , javljam se u Subotu uvece.
Inace vec ima dobit, bicu u Beogradu 10 dana i idem na koncert Legendi.
Mislim da je to dovoljno.

Old 24-01-2008, 23:28   #19

karma's Avatar

karma je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by selena VIdi Poruku
šta meni poručuju anđeli?ima li nade za mene?
tebi se javila Serafina....he he danas nam je čest gost i kaže da ti pristiže sretna promjena u obitelji ili prinova.
Trenutno si u razdoblju prilagodbe koji djeluje kaotično i zbrkano, no to je tek dio procesa.istina donosi veliko proćišćenje a tebi će pomoći da bolje shvatiš vlastite osjećaje i prioritete.Sve je prema božanskom naumu, svu zabrinutost predaj a nebo će ti pomoći.Anđeli ti poručuju da te vole!

Old 24-01-2008, 23:35   #20

karma's Avatar

karma je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by lyra VIdi Poruku
A sta kaze moj Andjeo...jesam li dobra, slusam li ga?
oh, lijepo ti kaže Lirče....javio se Šanti za tebe , kaže:

Ja sam anđeo mira.Donosim ti novo spokojstvo i olakšavam put koji je pred tobom.

Prošla si teško razdoblje i duša ti je umorna.Um ti žudi za tišinom, a ja sam ovdje kako bih ti pomogla ostvariti tu žudnju.Tvojoj ću duši donijeti spokojstvo kako bi održavala unutarnji mir.I ti si poput anđela, sposoban letjeti u središtu uragana koji se trenutno vrtloži oko tebe.Putem duha možeš ostati uravnotežen bez obzira na okolnosti.Tvoj će vanjski život uskoro početi odražavati unutarnju smirenost.Pred tobom su laki putevi, a najgore je za tobom. Smiren ishod situacije je posve izvjestan.

Old 24-01-2008, 23:36   #21

karma's Avatar

karma je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Merkur VIdi Poruku
Jeeee , javljam se u Subotu uvece.
Inace vec ima dobit, bicu u Beogradu 10 dana i idem na koncert Legendi.
Mislim da je to dovoljno.
Eto baš lijepo, sve mi se čini da ćeš se dobro provesti!

Old 24-01-2008, 23:40   #22
lyra
Čarobnjak

lyra's Avatar

lyra je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by karma VIdi Poruku
oh, lijepo ti kaže Lirče....javio se Šanti za tebe , kaže:

Ja sam anđeo mira.Donosim ti novo spokojstvo i olakšavam put koji je pred tobom.

Prošla si teško razdoblje i duša ti je umorna.Um ti žudi za tišinom, a ja sam ovdje kako bih ti pomogla ostvariti tu žudnju.Tvojoj ću duši donijeti spokojstvo kako bi održavala unutarnji mir.I ti si poput anđela, sposoban letjeti u središtu uragana koji se trenutno vrtloži oko tebe.Putem duha možeš ostati uravnotežen bez obzira na okolnosti.Tvoj će vanjski život uskoro početi odražavati unutarnju smirenost.Pred tobom su laki putevi, a najgore je za tobom. Smiren ishod situacije je posve izvjestan.
Hvala!
Pusa za tebe i za mog Andjela

p.s. rekla si mi: 'ovdje sam da bih ti 'POMOGLA' ...jel to znaci da je zensko?

Old 24-01-2008, 23:51   #23

karma's Avatar

karma je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by lyra VIdi Poruku
Hvala!
Pusa za tebe i za mog Andjela

p.s. rekla si mi: 'ovdje sam da bih ti 'POMOGLA' ...jel to znaci da je zensko?
Da ako anđeo može biti žensko, hehe...jer anđeli nemaju spola ali ipak smo ih mi tako označili , tako da su Mihael i Gabrijel su muški a Šanti ženski anđeo...nema na čemu draga

Old 25-01-2008, 12:23   #24
dacked
Veštac

dacked's Avatar

dacked je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

vole li mene ti andjeli?
imam brdo ispita trenutno, hoce li stici da budu malo uz mene?

Old 25-01-2008, 13:10   #25
lorelaj
Obično gatalo

lorelaj's Avatar

lorelaj je offline
Registrovan: Jan 2008
Standardno

Sta bi rekle te kartice meni,Karma .Da li mi opet predstoje radikalne promene u zvotu (nova zemlja,novi jezik)...i hoce li mi moj andjeo pomoci da donesem ispravnu odluku ?

"Vreme je da odrastem bar do sopstvenog temena!"

Old 25-01-2008, 13:39   #26
emmilija
Čarobnjak

emmilija's Avatar

emmilija je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

ima li mojih andjela negde...
da li mi donose neku novu...

Old 25-01-2008, 15:54   #27

karma's Avatar

karma je offline
Standardno

Rado ću vam otvoriti kartice kad dođem doma....postavljate konkretna pitanja pa trebam i takve karte ljubim vas!

Old 25-01-2008, 16:39   #28
smart.maja
Veštac

smart.maja's Avatar

smart.maja je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

simpaticno...
evo i ja cu jedno ljubavnicko, ako moze...
imali nade da pocne da se desava nesto konkretno, lepo, i na tom polju...(imam i nekoga konkretno na umu ;-)
pa, hajde, da vidimo sta mi kazu...
hvala

Old 25-01-2008, 17:02   #29
saandraa
Čarobnjak

saandraa's Avatar

saandraa je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

karmice draga...

dal me ocekuju neke promene na emotivnom planu (ustvari nemam plan, znaci vise na emotivnom polju)? vec duze vreme tapkam u mraku i vrtim se u krug...kao da se igram zmurki :-)

ljubim te

p.s samo sam jednom gledala na televiziji nesto o andjeoskim kartama ali nisam jos nikog upoznala ili videla uzivo da se bavi s´tim..pitam se ZASTO?
a iskreno receno nisam ni primetila da mogu lako da se nadju

SOLAR2009-2010