24-01-2008, 23:20
|
|
|
Čarobnjak
karma je offline
Registrovan: May 2007
|
Quote:
Originally Posted by Merkur
Hajde da se poigram  i ja, u Subotu krecem na put (sama  ) vozicu 1200 km, kakav me put ocekuje?
Ako kartice kazu da ne moram bas u Subotu, mogu ja i promeniti plan. 
|
 kaže: Rošela....budući da uvažavaš i slijediš smjernice svojega srca, obilje ti upravo pristiže.
Nebo te u potpunosti podupire, a čini se da ćeš od tog puta imati i neku dobit   aj, baš me zanima...hehe
|
|
|
 |
Hvala |
 |
24-01-2008, 23:27
|
|
|
Moderator
Merkur je offline
Registrovan: Aug 2006
|
Hvala
Quote:
Originally Posted by karma
 kaže: Rošela....budući da uvažavaš i slijediš smjernice svojega srca, obilje ti upravo pristiže.
Nebo te u potpunosti podupire, a čini se da ćeš od tog puta imati i neku dobit   aj, baš me zanima...hehe
|
Jeeee  , javljam se u Subotu uvece.
Inace vec ima dobit, bicu u Beogradu 10 dana i idem na koncert Legendi.
Mislim da je to dovoljno. 
|
|
24-01-2008, 23:28
|
|
|
Čarobnjak
karma je offline
|
Quote:
Originally Posted by selena
šta meni poručuju anđeli?ima li nade za mene?
|
tebi se javila Serafina....he he danas nam je čest gost i kaže da ti pristiže sretna promjena u obitelji ili prinova.
Trenutno si u razdoblju prilagodbe koji djeluje kaotično i zbrkano, no to je tek dio procesa.istina donosi veliko proćišćenje a tebi će pomoći da bolje shvatiš vlastite osjećaje i prioritete.Sve je prema božanskom naumu, svu zabrinutost predaj a nebo će ti pomoći.Anđeli ti poručuju da te vole! 
|
|
|
24-01-2008, 23:35
|
|
|
Čarobnjak
karma je offline
|
Quote:
Originally Posted by lyra
A sta kaze moj Andjeo...jesam li dobra, slusam li ga? 
|
oh, lijepo ti kaže Lirče....javio se Šanti za tebe , kaže:
Ja sam anđeo mira.Donosim ti novo spokojstvo i olakšavam put koji je pred tobom.
Prošla si teško razdoblje i duša ti je umorna.Um ti žudi za tišinom, a ja sam ovdje kako bih ti pomogla ostvariti tu žudnju.Tvojoj ću duši donijeti spokojstvo kako bi održavala unutarnji mir.I ti si poput anđela, sposoban letjeti u središtu uragana koji se trenutno vrtloži oko tebe.Putem duha možeš ostati uravnotežen bez obzira na okolnosti.Tvoj će vanjski život uskoro početi odražavati unutarnju smirenost.Pred tobom su laki putevi, a najgore je za tobom. Smiren ishod situacije je posve izvjestan. 
|
|
|
24-01-2008, 23:36
|
|
|
Čarobnjak
karma je offline
|
Quote:
Originally Posted by Merkur
Jeeee  , javljam se u Subotu uvece.
Inace vec ima dobit, bicu u Beogradu 10 dana i idem na koncert Legendi.
Mislim da je to dovoljno. 
|
Eto baš lijepo, sve mi se čini da ćeš se dobro provesti!  
|
|
|
24-01-2008, 23:40
|
|
|
Čarobnjak
lyra je offline
Registrovan: Jun 2007
|
Quote:
Originally Posted by karma
oh, lijepo ti kaže Lirče....javio se Šanti za tebe , kaže:
Ja sam anđeo mira.Donosim ti novo spokojstvo i olakšavam put koji je pred tobom.
Prošla si teško razdoblje i duša ti je umorna.Um ti žudi za tišinom, a ja sam ovdje kako bih ti pomogla ostvariti tu žudnju.Tvojoj ću duši donijeti spokojstvo kako bi održavala unutarnji mir.I ti si poput anđela, sposoban letjeti u središtu uragana koji se trenutno vrtloži oko tebe.Putem duha možeš ostati uravnotežen bez obzira na okolnosti.Tvoj će vanjski život uskoro početi odražavati unutarnju smirenost.Pred tobom su laki putevi, a najgore je za tobom. Smiren ishod situacije je posve izvjestan. 
|
Hvala!
Pusa za tebe i za mog Andjela 
p.s. rekla si mi: 'ovdje sam da bih ti 'POMOGLA' ...jel to znaci da je zensko? 

|
|
|
25-01-2008, 12:23
|
|
|
Veštac
dacked je offline
Registrovan: Jul 2007
|
vole li mene ti andjeli? 
imam brdo ispita trenutno, hoce li stici da budu malo uz mene? 
|
25-01-2008, 13:10
|
|
|
Obično gatalo
lorelaj je offline
Registrovan: Jan 2008
|
Sta bi rekle te kartice meni,Karma  .Da li mi opet predstoje radikalne promene u zvotu (nova zemlja,novi jezik)...i hoce li mi moj andjeo pomoci da donesem ispravnu odluku  ?
|
|
|
25-01-2008, 15:54
|
|
|
Čarobnjak
karma je offline
|
Rado ću vam otvoriti kartice kad dođem doma....postavljate konkretna pitanja pa trebam i takve karte  ljubim vas!
|
|
|
25-01-2008, 16:39
|
|
|
Veštac
smart.maja je offline
Registrovan: Jul 2007
|
simpaticno...
evo i ja cu jedno ljubavnicko, ako moze...
imali nade da pocne da se desava nesto konkretno, lepo, i na tom polju...(imam i nekoga konkretno na umu ;-)
pa, hajde, da vidimo sta mi kazu...
hvala
|
|
|
25-01-2008, 17:02
|
|
|
Čarobnjak
saandraa je offline
Registrovan: Apr 2007
|
karmice draga...
dal me ocekuju neke promene na emotivnom planu (ustvari nemam plan, znaci vise na emotivnom polju)? vec duze vreme tapkam u mraku i vrtim se u krug...kao da se igram zmurki :-)
ljubim te
p.s samo sam jednom gledala na televiziji nesto o andjeoskim kartama ali nisam jos nikog upoznala ili videla uzivo da se bavi s´tim..pitam se ZASTO?
a iskreno receno nisam ni primetila da mogu lako da se nadju
|
|
|
|