ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Feng shui-Simboli srece
Old 26-12-2007, 01:39   #1
Nikita
Obično gatalo

Nikita's Avatar

Nikita je offline
Registrovan: Oct 2006
Standardno Feng shui-Simboli srece

Pred vama su svi simboli srece koje mozete da iskoristite kako bi ste imali vise srece u ljubavi,kako bi ste ziveli zdravim zivotom i doziveli duboku starost,unapredili svoju karijeru.Oni ce vam pomoci da vas saradnici i kolege priznaju i postuju,obezbediti vam dugotrajnu srecu,harmonicne odnose u porodici,cak ce vam pomoci i da se obogatite.Simboli srece manifestuju pozitivnu chi energiju unutar vaseg zivotnog prostora.Na stranicama koje slede otkricete kako mozete da ukrasite svoj dom i kancelariju i obezbedite sebi pozitivnu energiju
Ovo je uvod iz knjige "SIMBOLI SRECE" Lillian Too
Nastavak sledi....
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Simboli bogatstva i uspeha
Old 26-12-2007, 01:55   #2
Nikita
Obično gatalo

Nikita's Avatar

Nikita je offline
Standardno Simboli bogatstva i uspeha

Slobodno koristite sto vise novcica kako bi ste pojacali i privukli chi bogatstva pri svakom poslovnom potezu.Postavite trgovacki brod natovaren blagom koji ce vam doneti bogatstvo,naucite da pravite vaze i cinije koje ce vam doneti bogatstvo.Postavite tronoge zabe i slepe miseve kako bi ste pokrenuli jang energiju koja ce vam doneti bogatstvo.Stvorite raj za zlatne ribice i koristite najjace simbole-mocnog nebeskog zmaja-njegov alter ego,feniksa i sva druga stvorenja koja donose srecu-chi lina,zmajevitog konja i zmajevitu kornjacu.Postavite ove i druge simbole uspeha po feng shui orijentaciji i uvedite energiju bogatstva u svoj dom
Nastavak sledi gde ,sta i kako staviti
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Tronoga zaba
Old 26-12-2007, 23:42   #3
Nikita
Obično gatalo

Nikita's Avatar

Nikita je offline
Standardno Tronoga zaba

Tronoga zaba je simbol koji verovatno donosi najvise srece u uvecavanju vaseg bogatstva.
Gde da smestite tronogu zabu
Vlada velika zabuna oko toga koji je najbolji polozaj,mesto i orijentacija zabe,kako bi bila sto delotvornija.Ja drzim tronogu zabu blizu ulaznih vrata,prilicno nisko,ali ne na patosu.Visina stocica je sasvim odgovarajuca.
Ne preporucujem da zabu drzite direktno ispred vrata.Najbolje bi bilo kada biste je smestili u ugao,dijagonalno preko puta.Zaba bi trebalo da bude okrenuta prema vratima,kao da docekuje bogatstvo chija.Ima i onih koji tvrde da preko dana zaba treba da bude okrenuta prema vratima,a da se preko noci okrece ka unutrasnjosti doma.Verujem da je to zbog toga sto je dobro da zaba ponekad gleda ka domu.
Mozete da imate onoliko tronogih zaba u svom domu ili na poslu koliko zelite.Ja ih imam po celoj dnevnoj sobi,trpezariji i u basti,sakrivene iza kamenja u blizini malog jezera sa ribama i vodopadom.Ali ukupan broj zaba u mom domu nikada ne prelazi broj devet.Ako ste kao ja i zelite da imate ove zabe svuda po kuci,budite diskretni u njihovom izlaganju i drzite ih samo u "javnim" prostorijama vaseg doma.Drugim recima,preporucujem vam da ih ne drzite u vasoj spavacoj sobi ili kuhinji.Pojacavanje energije koja ce vam doneti bogatstvo,ometa vas san,dok u kuhinji ima suprotan efekat.
Samo jos jedno da napomenem da su ovo odlomci iz knjige"Simboli srece".Jednostavno doslo mi je da napisem odlomke iz ove knjige i da ljudi koji nemaju ovu knjigu ili ne mogu da dodju do nje mogu ovde da procitaju

Old 26-12-2007, 23:46   #4
Zeka
Čarobnjak

Zeka's Avatar

Zeka je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Samo nastavi Nikita, jako zanimljivi textovi!!!

Novcici
Old 27-12-2007, 00:26   #5
Nikita
Obično gatalo

Nikita's Avatar

Nikita je offline
Standardno Novcici

Novcici koji se kace iznad vrata u prodavnicama

Okacite dva novcica vezana crvenom trakom iznad ulaznih vrata u radnju.
Na taj nacin cete privuci bogatstvo u radnju.Okacite novcice direktno iznad glavnog ulaza i menjaj te ih svake godine,prvog dana lunarne nove godine.

Novcici koji povecavaju obim posla

Stavite novcice vezane crvenom trakom na vazna dokumenta i knjige prijemnih faktura kako biste imali uspeha u poslu.Nije neophodno da novcici budu originalni ili stari.Njihova moc dolazi od njihovog oblika i znacenja koje nose,ne od godine starosti.Stavite novcice na sva vaznija dokumenta,,knjige narudzbina i kase,u vas sef ili u novcanik.Fizicko prisustvo tri novcica povezanih crvenom trakomprivlaci srecu u novcu gde god da se stave.Ja ih drzim na kvakama na vratima i na faksu i na kompjuteru.To mi donosi pregrst predivnih mogucnosti putam faxa i E-mail poruka.Obratite paznju da,kada postavljate novcice na dokumenta,fax i tako dalje jang strana bude okrenuta nagore.To je ona strana novcica na kojoj su ispisane cetiri reci na kineskom.Strana sa dva znaka je strana jina.Ovo je jedan od najjednostavnijih i najefektnijih feng shui saveta i koristice mnogima od vas.Inace svake godine treba kupiti nove.Zivotinja koja sedi ili lezi na postolju od novcica simbol je bogatstva

Old 27-12-2007, 00:56   #6
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

Nikita jel ti to koristiš kroz feng shui ili samo copy-paste??

Old 27-12-2007, 00:58   #7
Zeka
Čarobnjak

Zeka's Avatar

Zeka je offline
Standardno

Samo jos jedno da napomenem da su ovo odlomci iz knjige"Simboli srece".Jednostavno doslo mi je da napisem odlomke iz ove knjige i da ljudi koji nemaju ovu knjigu ili ne mogu da dodju do nje mogu ovde da procitaju

Ovo je gore napisala Fenix!!!

Old 27-12-2007, 01:04   #8
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

mae culpa.....
previdjeh...
hvala zeka

Old 27-12-2007, 01:08   #9
Zeka
Čarobnjak

Zeka's Avatar

Zeka je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by fenix7 VIdi Poruku
mae culpa.....
previdjeh...
hvala zeka
Nista, nista! Prihvaceno!

Vaza koja donosi bogatstvo
Old 27-12-2007, 01:14   #10
Nikita
Obično gatalo

Nikita's Avatar

Nikita je offline
Standardno Vaza koja donosi bogatstvo

Kako napraviti vazu koja donosi bogatstvo

Vaze su jak simbol srece i dobro ih je imati u domu jer oznacavaju "neprekidan mir i harmoniju u domu"
Kako bi ste napravili vazu koja donosi bogatstvo izaberite vazu porcelana,kristala,zemlje ili metala(od bronze,srebra ili cak i zlata).Trebalo bi da ima siroko grlo,tanak vrat i sirok trbuh.To oznacava priliv bogatstva koje,jednom kad prodje kroz usko grlo,ostaje u zarobljenom sirokom telu,simbolizujuci bogatstvo u porodici.Ukoliko je vaza ukrasena simbolima srece kao sto su zmaj ili crveni slepi mis,tim bolje.Vaza ukrasena zmajevima i feniksima donosi dobrobit celoj porodici.
Da biste stvorili vazu koja donosi bogatstvo(koja nosi ime pao ping ili "retka vaza") napunite vazu do vrha sledecim predmetima i sklonite je od radoznalih pogleda:
- Sedam vrsta poludragog kamena.Odaberite izmedju kristala,korala,lapis lazulija,bisera,jaspisa,kornalina,kvarca,tigrovog oka,akvamarina,topaza,ametista,citrina i malahita.
- Komad zemlje iz bogataske kuce.Budite obazrivi.Nemojte da je ukradete.Zamolite da vam je daju.Zemlja koja vam je darovana donosi srecu
- Crvena torbica prepuna novca
- Tri,sest ili devet kineskih novcica koji su vezani crvenom trakom(po izboru)
- Pet vrsta " voce koje neguje " (seme ili zrno) kao simbol bogatstva u hrani u svakom trenutku.Neki tvrde kako oni donose srecu potomstvu.U obzir dolaze proso,urme,psenica,sijerak,kedar,pasulj ili soja.Stavite ih u malu plasticnu kesu(po izboru).

Old 27-12-2007, 01:17   #11
Zeka
Čarobnjak

Zeka's Avatar

Zeka je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Nikita VIdi Poruku
..... napunite vazu do vrha sledecim predmetima i sklonite je od radoznalih pogleda:
- Sedam vrsta poludragog kamena.Odaberite izmedju kristala,korala,lapis lazulija,bisera,jaspisa,kornalina,kvarca,tigrovog oka,akvamarina,topaza,ametista,citrina i malahita.
- Komad zemlje iz bogataske kuce.Budite obazrivi.Nemojte da je ukradete.Zamolite da vam je daju.Zemlja koja vam je darovana donosi srecu
- Crvena torbica prepuna novca
- Tri,sest ili devet kineskih novcica koji su vezani crvenom trakom(po izboru)
- Pet vrsta " voce koje neguje " (seme ili zrno) kao simbol bogatstva u hrani u svakom trenutku.Neki tvrde kako oni donose srecu potomstvu.U obzir dolaze proso,urme,psenica,sijerak,kedar,pasulj ili soja.Stavite ih u malu plasticnu kesu(po izboru).
Sad dok citam sve ovo pitam se kolika li je ta vaza kad sve ovo moze stati u nju!?!!

Old 27-12-2007, 01:24   #12
Nikita
Obično gatalo

Nikita's Avatar

Nikita je offline
Standardno

Pa kada sumiras sedam kamencica,komad zemlje ,crvena torbica prepuna novca,tri ,sest ili devet kin.novcica,pet zrna(po izboru) ne izgleda mi da treba velika

Old 27-12-2007, 01:33   #13
Zeka
Čarobnjak

Zeka's Avatar

Zeka je offline
Standardno

Quote:
Pa kada sumiras sedam kamencica,komad zemlje ,crvena torbica prepuna novca,tri ,sest ili devet kin.novcica,pet zrna(po izboru) ne izgleda mi da treba velika
Pa, najvise me buni ta torbica, a usko grlo!

Old 27-12-2007, 01:38   #14
Nikita
Obično gatalo

Nikita's Avatar

Nikita je offline
Standardno

Pa ne mislis valjda dzak para da stavis?

Old 27-12-2007, 01:42   #15
Zeka
Čarobnjak

Zeka's Avatar

Zeka je offline
Standardno

Quote:
Pa ne mislis valjda dzak para da stavis?
Samo ti nastavi dalje, uhvatilo me malo novogodisnje ludilo...