ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 17-04-2010, 19:55   #31
Zizue
Veštac

Zizue's Avatar

Zizue is online now
Registrovan: Mar 2010
Standardno

Moja ima prelepu,gotovo fluorescentnu nijansu svetlo plave boje.
Ranije sam radila tehniku sa svetloscu svece,i jedino shto sam njome postizala je -uspavljivanje.Medjutim posmatranjem plamena svece vrlo lako mozemo usavrsiti vizualizaciju,kao i ciscenje prostora.
Postavljanjem dlana na belu ili neutralnu podlogu auru mozemo sasvim lako uociti.Naravno vezbom se sve postize.
Shto se mene tice,sa svecom se nisam slavno provela,ali na neutralnoj podlozi auru vidim gotovo u delicu sekunde.
Kod drugih ljudi mi je potreban naizmenican sistem zmirkanja i otvorenog pogleda,kao i promenjen ugao,a to opet dovodi do price o prelamanju svetlosti i tacnosti ovih tehnika.Ko ce ga znati...
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori

Old 17-04-2010, 22:18   #32
Zivkovic
Veštac

Zivkovic's Avatar

Zivkovic je offline
Registrovan: Mar 2009
Standardno

moja je zeleno,bela kako kad
a kad gledam oko glave na ogledalu ljubicasta

Old 21-04-2010, 01:16   #33
dobri duh
Švrća

dobri duh's Avatar

dobri duh je offline
Registrovan: Apr 2010
Standardno

Blještavo belo po obodima tanka nit svetlo zelene, povečava se pa smanjuje kao da pulsira. Idem sad da vidimšta znači.

Old 21-04-2010, 10:19   #34
tinna-bg
Čarobnjak

tinna-bg's Avatar

tinna-bg je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Moja je indigo (mastilo plava, koja nije bas toliko jaka ko boja mastila, nego neka nezna varijanta te mastilo boje), sa ljubicastim odsjajem. Prvo se vidi indigo boja koja kako se gleda prema gore se razliva u ljubicasto.

Old 01-08-2010, 20:58   #35
skorpijica
Čarobnjak

skorpijica's Avatar

skorpijica je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

ljudi moji kako vi to vidite ja sma i meditiral ai radila jogu i palila secu a kod svece neka zuta boja i kao malo bledo smedjkasta ali to je odsjaj svece ...a na pocetku se javlja crena tacka pa se preliva u plavo zeleno al to nije jasno i brzo mi se gubi iz vida a na papiru neka ljubicasta plavkasta boja ne znam nija ...........ima li jos tehnika ako neko zna za koju

Old 02-08-2010, 15:56   #36
Neprilagodjena
Švrća

Neprilagodjena's Avatar

Neprilagodjena je offline
Registrovan: Sep 2009
Standardno

Zanimljiva tema... Skoro sam upoznala zenu koja tvrdi da poseduje neke posebne sposobnosti ( isceljivanje bioenergijom , citanje misli i sl. ) izmedju ostalog kaze da moze da vidi boju aure coveka, cim ga ugleda. I kako me jako interesuje ta tematika, naravno da sam je pitala za boju svoje aure. Ni malo me nije iznenadio odgovor da je NARANDZASTA. Iznenadila bih se da je rekla da je plava, jer sve sam samo ne smirena i stalozena Topla, vatrena boja potpuno odgovara mom temperamentu. Ako znate nesto vise o NARANDZASTOJ AURI, pisite... Iscitavala sam tekstove na netu, ali nisam nasla nista narocito interesantno na tu temu..

Old 16-08-2010, 01:28   #37
arctiumLappa
Obično gatalo

arctiumLappa je offline
Registrovan: Aug 2007
Standardno

Veceras sam sedela sa devojkom koja ima 6planeta u zemlji. Nicim izazvana mi je rekla da vidi boju moje aure i da nije htela da prica o tome ranije. Kako se boja moje aure poklapa sa najjacim tranzitom koji trpim, pitala sam je kako vidi mog najboljeg prijatelja. Njega je opisala bojom koja korespondira sa najjacom planetom u njegovom chartu.

Kako 6planeta u zemlji moze da ima ovu percepciju?! Nudite li neko objasnjenje? 4od 6su licne planete
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules