ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Nadmudrivanje zvezda i druga ezoterija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 16-11-2008, 18:19   #211
Vojvotkinja
Čarobnjak

Vojvotkinja's Avatar

Vojvotkinja is online now
Registrovan: Aug 2006
Standardno

dobila sam:
akvamarin

vatreni opal

Tirkiz

Mjesechev kamen...

i narukvice od ametista i rozenkvarca

ako mozhete da mi kazhete neshto vishe o tom vatrenom opalu..kao i o tome kako da punim i odrzhavam ove ostale..napominjem da nemam gorski kamen...
a da li smiju sve ove naushnice i narukvice da se zajedno drzhe u istoj kutiji, ili moram da ih odvojim..?
Meni je prvi put da se susrijecem sa ovim..a vidim topic ovdje o kristalima

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 17-11-2008, 02:09   #212
dadiska
Čarobnjak

dadiska's Avatar

dadiska je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Gde vi nabavljate ove kristale, ima li gde u Bg da se kupe?

Old 17-11-2008, 10:56   #213
pcelica
Švrća

pcelica's Avatar

pcelica je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

vojvotkinja, kuckala sam ti vec o odrzavanju kamencica na nekom drugom forumu..pa da se ne ponavljam..a i da dobijas od mene iste inf..mozda ce ti jos neko nesto kucnuti..ali svakako slobodno mindjusice drzi u jednoj kutiji.zaista ne smeta.iz iskustva kazem.

dadiska..nekoliko starna nazad sam postavila adresu..i detaljnije kuckala.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 17-11-2008, 11:58   #214
Dancho
Čarobnjak

Dancho's Avatar

Dancho je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by pepuuu VIdi Poruku
Evo ja već tri-četri dana nosim rozenkvarc...uzelaga sam jer mi je lijep i pomaže protiv usamljnosti...i ono što ste rekli da privlači ljubav..

Znam da je još rano...al ja ne znam kako on djeluje na mene...sad kao da još više čeznem za ljubavi,pa kao da mi je gore...umjesto da me smiri ,uzburkao me...
To sam i ja primetila, čak sam ljudima koji su me povredili i razočarali postala ljubaznija sa rosekvarcom....
Tako sam postala i nežnija i maznija...
Takvim ponašanjem možda otvaraš sebe i postaješ manje osetljivija na neke prepreke u komunikaciji sa ljudima i ljudi počinju da reaguju drugačije na tebe i uzvračaju ti ljubaznost, tako sam ja skontala sve to jer sam ga pratila!
E, sad što se tiče skrivanja kristala mislim da ima tu istine, jer kad ga dodiruje ili gleda neko ko ima jake emocije prema tebi vuče te ka njemu... zaista istinito, čak i da uradiš neke stvari koje ne bi uradio zbog ponosa, ama, baš nikad!
Pre neko veče sam spavala i moja ogrlica sa slinčetom rosekvarcom i zelenikvarc kamen, drugi privezak, su me tako gušili u snu da sam ih strgala i bacila... jedva sam ih našla kasnije! Sve kao da je bilo u snu, morala sam, jer su me gušile neke jake emocije!
Tako da mislim da je bitno naći kristal koji će uticati na život pozitivno i popraviti malčice krive Drine!

Pčelice, mene rosekvarc je privukao jako, verovatno unedostatku ljubavi u mom životu, ali već tražim još neki koji bi mi još odgovarao.

Old 17-11-2008, 12:47   #215
pepuuu
Čarobnjak

pepuuu's Avatar

pepuuu je offline
Standardno

Hvala dancho...znaš da si ja to sebi slično kao ti tumačim...al pošto su dosta upozoravali da treba paziti,odlučila sam ipak pitati...nosit ću ga još neko vrijeme da vidim...

Unapred sam znala da želim rozenkvarc...došla na štand i dohvatila iz kutijice sa pomješanim kristalima prvi koji mi je pao u oko i to je bio rozenkvarc...oblikovan kao kornjačica (te figurice su više dječje,al meni se sviđa pa sam na kraju njega i uzela...)

Old 17-11-2008, 20:16   #216
Dancho
Čarobnjak

Dancho's Avatar

Dancho je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

Kornjaca je poslovni uspeh i uspeh u ciljevima, pa zato ga osluskuj gde te vodi, jer ako je kamicak programiran, ili si ga posvetila nekome, necemu onda te tamo vodi...

Old 18-11-2008, 09:24   #217
pepuuu
Čarobnjak

pepuuu's Avatar

pepuuu je offline
Standardno

E Dancho ko me prati po forumu ... zna da se borim sa ciljevima već neko vrijeme...ne mogu vjerovat da mi je baš korni pao pod ruku...fascinantno...
Hvala...ovo je baš zanimljivo za znati

Old 18-11-2008, 13:30   #218
pcelica
Švrća

pcelica's Avatar

pcelica je offline
Standardno

pepuuu, znam tacno na koje kornjacice mislis-preslatke su!
mene je letos jedna od sodalita i od crnog oniksa mamila..ali sam odustala od kupovine..kao hej, smiri strasti..i evo od tada mi je u glavi-i znam da cu je morati imati.
i kao sto dancho rece-trebamo pratiti znakove koji su tu pred nama.

Old 26-11-2008, 21:47   #219
Vojvotkinja
Čarobnjak

Vojvotkinja's Avatar

Vojvotkinja is online now
Standardno

svaki polozhaj Mjeseca u odredjenom znaku ima svoj kamenchic, koji ponekad vishe prija, nego kamenchic koji se vezuje za sunchev znak.

Mjesec u Ovnu - bijeli mermer
Mjesec u Biku - pustinjska ruzha
Mjesec u Blizancima - apofilit
Mjesec u Raku - srebro (ovaj mjesec nema svoj kamicak)
Mjesecu Lavu - gorski kristal
Mesec u Djevici - mlijechni kvarc
Mjesec u Vagi - selenit
Mjesc u Shkorpiji - bijeli opal
Mjesec u Strijelcu - bijeli kalcit
Mjesec u Jarcu - bijeli kalcedon
Mjesec u Vodoliji - optichki kalcit
Mjesec u Ribama - aragonit

Old 27-11-2008, 17:03   #220
limunada
Čarobnjak

limunada's Avatar

limunada je offline
Registrovan: Aug 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by Vojvotkinja VIdi Poruku

Mjesec u Ribama - aragonit
e nemogu vjerovat taj sam imala kamencic od aragonita dobila od moje majke i to sam uvijek drzala u novcaniku i izgubila sam ih prije godinu dana pa sad razmisljam da kupim novi al zelim onu staru

Old 08-12-2008, 14:17   #221
pepuuu
Čarobnjak

pepuuu's Avatar

pepuuu je offline
Standardno

Slučajno sam na svom putu naletila na kristale...i ovaj put odlučila birat kako ste rekli....onoaj koji me najviše privlači...kako ih je bilo stvarno puno-samoposluživanje ....u brzini nis skužila o kojem je riječ...pa sam našla ga preko neta...

Odabrala sam AHAT ...držim ga u ruci i dobro mi je...primjetila sam da stalno pjevušim dok ga nosim....jel ima to kakve veze?
Inače ja uvijek pjevušim ,po cesti,u autu i tak...al zadnje vrijeme nisam otkako sam nekako down...sad opet pjevam

Old 08-12-2008, 16:17   #222
TrilianSi
Moderator

TrilianSi's Avatar

TrilianSi je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by pepuuu VIdi Poruku
Odabrala sam AHAT ...držim ga u ruci i dobro mi je...
Deluje smirujuće na okolinu i stimuliše čulo sluha

"Gledajte u budućnost...sastaćemo se... vi i ja... tamo..."

Old 09-12-2008, 10:20   #223
pcelica
Švrća

pcelica's Avatar

pcelica je offline
Standardno

pepuuu,
bas mi je drago sto si pronasla svoj ahat.
nacin koji si opisala je najbolji nacin za dolazak do svog kamencica!
nisi nam kuckala samo koji ahat je u pitanju-beli, sivi, cipkasti,mahovinasti, dendritski?

Ahat je kamen opuštanja, mira, pročišćenja, ravnoteže, meditativnosti, vitalnosti, uzemljenja, smanjuje bol, balansira jin i jang energiju, stimuliše analitičke sposobnosti, budi skrivene latentne talente, jača vid, pomaže kod stresa, stabilizuje auru.

Old 09-12-2008, 17:46   #224
pepuuu
Čarobnjak

pepuuu's Avatar

pepuuu je offline
Standardno

Ovako ...na njemu su nježne boje...većinom siva sa svjetlo rozim (možda mrvicu na lila) dijelovima...ima i prugice (krivulje ,ma baš onakve ko na slici sa 2.str...a na jednom forumu sam našla identične boje kao na mom)...

Old 09-12-2008, 19:30   #225
lyra
Čarobnjak

lyra's Avatar

lyra is online now
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by pcelica VIdi Poruku
Ahat je kamen opuštanja, mira, pročišćenja, ravnoteže, meditativnosti, vitalnosti, uzemljenja, smanjuje bol, balansira jin i jang energiju, stimuliše analitičke sposobnosti, budi skrivene latentne talente, jača vid, pomaže kod stresa, stabilizuje auru.
Pa moram priznati da mi se njegovo djelovanje jako dopada. Što ne-rekoste prije ...

Pepuu, biće da je roze Ahat u pitanju. Ima li ga ovde: