ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Sitnice koje kartu čine > Mesecevi Cvorovi

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 27-08-2008, 06:46   #151
Skorpija
Moderator

Skorpija's Avatar

Skorpija je offline
Registrovan: Aug 2006
Standardno

Quote:
Originally Posted by damianna VIdi Poruku
Kako bi se mogao protumačiti sekstil sjevernih mjesečevih čvorova u sinastriji i to dupli? Usto njegovo sunce pravi trigon s mojim sj. čvorom
U svakom slucaju veoma pozitivno,dve sjedinjene energije,njegovo bice trazi takvo kao sto je tvoje (zbog sunca),vrlo verovatno karmicki spoj,pogledaj da li su saturn i pluton umesani.
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 27-08-2008, 20:30   #152
damianna
Junior Member

damianna's Avatar

damianna je offline
Registrovan: Aug 2008
Standardno

Saturn i Pluton nisu umješani, ali njegov Vetrex je u konjukciji s mojim sjevernim čvorom, a koliko sam uspjela shvatiti to je isto znak "sudbinskog" susreta
U Davisonu je Saturn u konjukciji s Vertexom, a Pluton je u opoziciji sa Suncem...da li da i to shvatim kao neke naznake?

Za njega bi mogla reći da je unio velike promjene u moj život, jer kad sam ga upoznala bila sam u dugogodišnjoj vezi i takoreći pred brakom..

Old 29-08-2008, 12:51   #153
lesi14
Švrća

lesi14's Avatar

lesi14 je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Molim vas pomoć....
Imam sev.čvor u IV kući u ribama a istovremeno u toj kući nalazi se i Mars....Može li neko nešto da mi više kaže o ovome svemu...UH!
Hvala!

Moj sin
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 30-08-2008, 19:52   #154
ninica
Junior Member

ninica je offline
Registrovan: Jan 2007
Standardno

Koliki je orbis za konjukciju sa cvorovima?
A to pitam zato sto je moj SMC u siroj konjukciji aplikacionoj sa venerom i marsom mog dragog .....6 stepeni.

Ako neko zna neka napise ..hvala .Pozdrav
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 01-09-2008, 03:24   #155
Nale 83
Veštac

Nale 83's Avatar

Nale 83 je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

Kako se tumace konjukcije cvorova u sinastriji? Moj SMC u V a njegov u X kuci? Please za pomoc...

Old 01-09-2008, 03:34   #156
zvoncicaa
Veštac

zvoncicaa's Avatar

zvoncicaa je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by Nale 83 VIdi Poruku
Kako se tumace konjukcije cvorova u sinastriji? Moj SMC u V a njegov u X kuci? Please za pomoc...
Zavisi da li su Severni u konjukciji ili Juzni.Cvorovi vode u ozbiljne veze i jaka spajanja..da li su vezani za jake strasti ili su vezani za zasnivanje porodice zavisi koji Cvorovi su u pitanju. Ovakva pozicija kaze..da jedno zeli vise lepu vezu i to ga snazno privlaci a drugi hoce brak ..odmah sad..gotovo je sudjeni smo jedno drugom..to kaze ta pozicija..samo..opet kazem, zavisi ..Juzni ili Severni?

Old 01-09-2008, 04:02   #157
Skorpija
Moderator

Skorpija's Avatar

Skorpija je offline
Registrovan: Aug 2006
Standardno

Quote:
Originally Posted by zvoncicaa VIdi Poruku
Zavisi da li su Severni u konjukciji ili Juzni.Cvorovi vode u ozbiljne veze i jaka spajanja..da li su vezani za jake strasti ili su vezani za zasnivanje porodice zavisi koji Cvorovi su u pitanju. Ovakva pozicija kaze..da jedno zeli vise lepu vezu i to ga snazno privlaci a drugi hoce brak ..odmah sad..gotovo je sudjeni smo jedno drugom..to kaze ta pozicija..samo..opet kazem, zavisi ..Juzni ili Severni?
Duso,kako ti to lepo opises . A severni konjukcija pluton u sinastriji? I ovo me zanima;da li moze da se posmatraju konjukcije cvorova sa arapskom tackom braka?cmokic

Old 01-09-2008, 11:26   #158
Nale 83
Veštac

Nale 83's Avatar

Nale 83 je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by zvoncicaa VIdi Poruku

Zvoncice hvala ti na odgovoru . Kako to logicno deluje kad tumaci neko ko ima znanja za razliku od mene . U pitanju je konjukcija Severnih Mesecevih Cvorova, i njegovog i mog.

Old 01-09-2008, 12:50   #159
zujalica
Čarobnjak

zujalica's Avatar

zujalica je offline
Standardno

Zvoncice draga ( ili neko drugi ko zna...) kako tumaciti kada se na SMC partnera nadju Neptun i Jupiter drugog partnera ? Kao nesto iz snova, nestvarno (zbog Neptuna), a opet velika sreca (zbog Jupitera) ?

Old 26-09-2008, 12:39   #160
makialele
Obično gatalo

makialele's Avatar

makialele je offline
Registrovan: May 2008
Standardno

ako je SMC na samom kraju 3 kuce, da li za njega vazi pravilo, kao i za planete, da mu je tada veci uticaj u narednoj, tj. 4 kuci? a JMC-a veci u 10 nego u 9??

Old 06-10-2008, 22:16   #161
kosooka
Obično gatalo

kosooka je offline
Registrovan: Apr 2008
Standardno

Da li neko moze da napise nesto o oPoziciji SMC i So...tj..konjukciji JMC i So?? Hvala

Old 26-10-2008, 19:32   #162
desert
Junior Member

desert's Avatar

desert je offline
Registrovan: Oct 2008
Standardno

sta govori severni cvor (retro) u raku u XII kuci?

Old 27-10-2008, 00:27   #163
Snesko Belic
Obično gatalo

Snesko Belic's Avatar

Snesko Belic je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

Moji cvorovi su u kvadratu sa Mesecom i Saturnom, kako da sklopim to u pricu?

Old 18-12-2008, 13:50   #164
zulfica
Obično gatalo

zulfica's Avatar

zulfica je offline
Registrovan: Nov 2008
Standardno

da li moze neko da mi kaze sta znaci kad smc u tranzitu dodje na dsc?
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules