ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Karmička astrologija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 28-07-2008, 03:11   #256
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran is online now
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by zvoncicaa VIdi Poruku
Venera..licna planeta na tvom Jmc..snazan snazan pokazatelj da se znate iz nekog proslog zivota , s tim da je doslo do narusavanja neke ravnoteze ako venera ima izazovne aspekte ..Ovo ne mora da znaci da ste bili u ljubavi ili braku...ako zenske planete prave aspekt onda je to u pitanju, a muske, tada je pre doslo do neke nepravde, nasilja, otimanja, izdaje..
Pogledaj aspekte te venere prema tvojim planetama..i da..on se tebi vraca da kroz odnos sa njim, partnerstvo ( Venera) naucis da korigujes ustaljene obrasce ponasanja koji prosto sada vise ne stimaju (Jmc) i pretvoris u ono sto te ispunjava (Smc)...
Uuuuu...ovo je tek pocetak.Venera mu je u opoziciji sa Uranom i naravno-mojim severnim cvorom. Njegov Mesec(vladar coroskopa) u 12, u konjunkciji sa mojim Suncem i Venerom...Njegovi cvorovi na mojoj osi asc/desc, njegov drugi vladar Mars na mom Saturnu...Samo-ja Sunce, on Mesec, pa je bilo suprotno...Lanjski sneg.Bili smo prijatelji, jedan je od onih ljudi koji su mi bili najznacajniji.Ako je to sto govorite istina, iskreno se nadam da je ovo poslednji zivot u kome smo se sreli. Makar ga ja necu traziti.

Last edited by Tristran : 28-07-2008 at 05:31.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 28-07-2008, 10:54   #257
cvetak
Obično gatalo

cvetak's Avatar

cvetak je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by zvoncicaa VIdi Poruku
Venera..licna planeta na tvom Jmc..snazan snazan pokazatelj da se znate iz nekog proslog zivota , s tim da je doslo do narusavanja neke ravnoteze ako venera ima izazovne aspekte ..Ovo ne mora da znaci da ste bili u ljubavi ili braku...ako zenske planete prave aspekt onda je to u pitanju, a muske, tada je pre doslo do neke nepravde, nasilja, otimanja, izdaje..
Pogledaj aspekte te venere prema tvojim planetama..i da..on se tebi vraca da kroz odnos sa njim, partnerstvo ( Venera) naucis da korigujes ustaljene obrasce ponasanja koji prosto sada vise ne stimaju (Jmc) i pretvoris u ono sto te ispunjava (Smc)...
A da li bi u slucaju kad je venera jedne osobe u konjukciji sa SMC druge i obrnuto tj. smc u jednom horoskopu u konj. sa venerom druge osobe znacilo a oni moraju nesto da nauce u ovom zivotu? kakva je to karma , ako moze da se uopsteno kaze nesto?

I Smc u konjukciji sa Mc druge osobe?
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 28-07-2008, 20:11   #258
DIOMA
Junior Member

DIOMA's Avatar

DIOMA je offline
Registrovan: Apr 2008
Standardno

..............

Last edited by DIOMA : 28-07-2008 at 20:38.

Old 01-09-2008, 02:23   #259
marijana511
Veštac

marijana511's Avatar

marijana511 je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Da li cela ova prica moze da se primenjuje i na kombinaciju kompozit-natal? Posto imam situaciju da nam kompozitni Asc-decs pada na moje cvorove egzaktno.

Old 01-09-2008, 03:33   #260
Nale 83
Veštac

Nale 83's Avatar

Nale 83 je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

U sinastriji, cvorovi su u konjukciji... Moj SMC je u trigonu sa njegovim Saturnom(vladarem V polja) i Plutonom a njegov SMC je u trigonu sa mojim Mesecom ... Karmicka veza? Mislim da da ... Sta li treba da naucimo jedan od drugoga , da li je ovo dobro il lose , uopste mi nije jasno ... Molila bih nekog strucnijeg od mene za pomoc.

Old 01-09-2008, 14:11   #261
tia13
Obično gatalo

tia13's Avatar

tia13 je offline
Registrovan: Aug 2008
Standardno

I ja bih isto zamolila dali postoji karmička veza kod nas dvoje?????????

Old 09-09-2008, 19:06   #262
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran is online now
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Konacno, sinastrija u kojoj nema aktiviranih Juznih cvorova!

Ako neko ima Veneru(vladara 7. kuce u 7. kuci) u konjunkciji sa mojim Severnim cvorom, a ja Saturna(vladara 4. ali i tradicionalnog vladara 5.) na njegovom Severnom cvoru u 5. kuci...

da li to znaci da bi on mene mnogo voleo, a ja njega malo mucila?

Lepo zvuci...

A mnogo dobra sinastrija, al se ja ne zalecem:i to je mozda dobra tema.

Ponekad, imamo savrsenu sinastriju sa nekim-a on prodje pored nas i nikada ga vise ne vidimo, a sa nekim-osrednja sinastrija...pa lepa veza.

Cudno je to meni.

Old 09-09-2008, 21:10   #263
Mirka
Obično gatalo

Mirka's Avatar

Mirka je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Sad sam čitajući ovu temu pogledala gde se nalazi Karma u mom i partnerovom natalu. Moja Karma je na 23'25 stepenu Jarca, a njegov ASC na 24'33 stepenu Jarca znači konjukcija, a njegova Karma isto u mojoj I mada nije u konjukciji sa ASC-om. I njegov SMČ je u konjukciji sa mojim Marsom vladarem VII i Jupiterom, mora da je i ovo neki nastavak.

Old 10-09-2008, 13:37   #264
zujalica
Čarobnjak

zujalica's Avatar

zujalica is online now
Registrovan: Feb 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by marijana511 VIdi Poruku
Da li cela ova prica moze da se primenjuje i na kombinaciju kompozit-natal? Posto imam situaciju da nam kompozitni Asc-decs pada na moje cvorove egzaktno.
Ne znam da li to ima tu karmicku osnovu, ali znam da su ta poklapanja natal - kompozit bitna... tj. kod mene se npr. osa MC-IC iz Dejvison karte egz. poklapa sa osom Asc- Dsc iz natala, pa jos i neke planete... tako mi je Zvoncica objasnila.

Old 23-10-2008, 23:30   #265
cesarica
Obično gatalo

cesarica's Avatar

cesarica je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Zanima me karma u sinastriji, njegova je tacno na mom AC a moja na njegovoj petoj kuci?

Old 30-10-2008, 04:35   #266
fairy
Junior Member

fairy's Avatar

fairy je offline
Registrovan: Aug 2008
Standardno

U mom slucaju ima jedan aspekt koji se ponavlja u sinastrijama sa nekoliko (naravno bitnih) ljudi. Pitanje: Da li se uzimaju u obzir i medjusobni aspekti JMC-a i Vertexa i Karme.
Dakle, moj JMC (iz 4.) na Vertexu (u 7.) onog drugog. (To je bio slucaj i ex muzem, doduse, on je jos imao i Ma na mom JMC).
Sada imam jednu identicnu 'situaciju' sa mojim JMC(4) 0 njegov Vertex(7) i kad god mesec prodje tuda mi 'poludimo' jedno za drugim (tako vec mesecima). Tu ima jos nekih mozda zanimljivih aspekata: egz. Ma0Ve, Mo0Ve, Ve0Ve, Ma0Ma.. ali mene konkretno zanima JMC 0 Vx jer za to ne nadjoh nikakvo objasnjenje do sada.

Old 30-10-2008, 15:31   #267
ceseM
Švrća

ceseM's Avatar

ceseM je offline
Registrovan: Oct 2008
Standardno

u mom slucaju postoji direktni preklapanje SMC sa marsicima - moj SMC na njegovom marsu i viceversa (+sto je meni SMC u konj.sa Kironom) ... + marsici natalni kvadrirani.....ko bi rekao da prezivesmo 5 godina zajedno...
:?

U jednom drugom slucaju totalno platonske veze koja traje i traaaje godinama moj meces direkt na njegovom JMC ...ispade mu ja keva u proslom zivotu! o, ne!... S druge strane ozenio je devojku koju zna od malena, par dana razlike izmedju njih a njegova venera poklopila njen SMC... ooooj sudbino DD

Old 30-11-2008, 19:12   #268
zulfica
Obično gatalo

zulfica's Avatar

zulfica je offline
Registrovan: Nov 2008
Standardno

da li se radi o karmickoj vezi....moj mars na njegovom sev.cvoru,njegov pluton i uran u konjukciji sa mojim sev.cvorom,njegova venera u konjukciji sa mojim saturnom,moj pluton na njegovom asc,moja venera u trigonu sa njegovim plutonom,moj jupiter u konjuk.sa njegovim marsom,i negov mars u trigonu sa mojom venerom......htela bi da kazem da je susret bio kao da sam srela nekog koga oduvek znam,bili smo povezani necim a nismo ni rec progovorili????

Old 18-12-2008, 19:12   #269
mesecarka
Obično gatalo

mesecarka's Avatar

mesecarka je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Dok ja sve procitam, verovatno cu da imam mnogo pitanja, pa ako ne nadjem objasnjenje, mozda mi neko olaksa:

njegov JMC u konjukciji sa njenim SATURNOM i URANOM, + njegov SMC u konjukciji sa njenim rHIRONOM + konjukcija oba MESECA...
karmicka definitivno, ali sta...

Old 30-12-2008, 16:22   #270
vigga
Obično gatalo

vigga's Avatar

vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
Standardno

...............................................