ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Karmička astrologija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 09-06-2008, 01:14   #196
Nale 83
Veštac

Nale 83's Avatar

Nale 83 je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

Veceras sam gledala P.Petkovica na nekoj lokalnoj TV stanici. Pricao je o karmickoj astrologiji, nehipnotickoj regresoterapiji … Bas mi se cini da covek zna sta prica pa se dvoumim da odem kod njega.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 09-06-2008, 13:24   #197
Marsovka
Obično gatalo

Marsovka's Avatar

Marsovka je offline
Registrovan: Apr 2008
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Nale 83 VIdi Poruku
Veceras sam gledala P.Petkovica na nekoj lokalnoj TV stanici. Pricao je o karmickoj astrologiji, nehipnotickoj regresoterapiji … Bas mi se cini da covek zna sta prica pa se dvoumim da odem kod njega.
Ako imas veliku zelju da saznas vise o svojim proslim zivotima, Pedja je zakon.
Zna to da radi i sto je najvaznije vraca te u onaj zivot koji je vezan za ovaj koji sad zivis, pa ti pomaze da razumes zasto ti se desava, to sto ti se desava.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 09-06-2008, 15:53   #198
Nale 83
Veštac

Nale 83's Avatar

Nale 83 je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Marsovka VIdi Poruku
Ako imas veliku zelju da saznas vise o svojim proslim zivotima, Pedja je zakon.
Zna to da radi i sto je najvaznije vraca te u onaj zivot koji je vezan za ovaj koji sad zivis, pa ti pomaze da razumes zasto ti se desava, to sto ti se desava.
Marsovka znas li nekoga ko je bio kod Pedje? Moram priznati da me je pomalo strah ali je zelja mnoooogo veca pa cu uskoro da odem do njega. Mada kaze da ne moze svima da radi regresoterapiju . Pazi kad ja upadnem u onih 10 % kojima nije moguce to odraditi .

Old 09-06-2008, 16:34   #199
Marsovka
Obično gatalo

Marsovka's Avatar

Marsovka je offline
Registrovan: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by Nale 83 VIdi Poruku
Marsovka znas li nekoga ko je bio kod Pedje? Moram priznati da me je pomalo strah ali je zelja mnoooogo veca pa cu uskoro da odem do njega. Mada kaze da ne moze svima da radi regresoterapiju . Pazi kad ja upadnem u onih 10 % kojima nije moguce to odraditi .
Znam Nale, a i njega sam upoznala! I sigurna sam da je OK i da je pravi profesionalac. Takvo iskustvo je zlata vredno
I ja razmisljam da idem samo treba da nadjem vremena

Old 09-06-2008, 18:24   #200
Nale 83
Veštac

Nale 83's Avatar

Nale 83 je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Marsovka VIdi Poruku
Znam Nale, a i njega sam upoznala! I sigurna sam da je OK i da je pravi profesionalac. Takvo iskustvo je zlata vredno
I ja razmisljam da idem samo treba da nadjem vremena
To mi je veoma bitno - da je pravi profesionalac. Ipak ne mogu otici kod nekog sarlatana, mislim da ovakve stvari nikako nisu za igranje. Tvoje reci su me bas ohrabrile, sad jos da nadjem malo vremena i odem . Nadam se da cu imati prilike da podelim to iskustvo sa vama .

Old 27-08-2008, 16:03   #201
mari
Obično gatalo

mari's Avatar

mari je offline
Registrovan: May 2008
Standardno

E stvarno nisam mogla odoljeti a da ne stavim ovo ovdje:
http://img213.imageshack.us/img213/4...ikarmomut7.gif

Pogledajte moju 7. kucu, pa to je guzva prava. Tu je i karma i lilit????
I Ve, Pl i Mer. Stvarno guzva...
Kako karma utice na ovu konj. Ve - Lilit i Lilt- Pl?

Old 27-08-2008, 17:39   #202
vigga
Obično gatalo

vigga's Avatar

vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
Standardno

astr karma mi je na 14° ovna u 3. kuci i samo radi trigon s uranom i sextil s venerom....ali zato mi je mars konj.saturn u 12. u strijelcu.Neko mi je reko da takvu karmu nebi ni neprijatelju pozelio a valjda mi ni sljedeca 3 zivota nebu dovoljno da se iskupim..Sto kazete na to?

?
Old 28-08-2008, 15:58   #203
plejada
Junior Member

plejada's Avatar

plejada je offline
Standardno ?

u ranijim postovima spominjali ste asteroid Karma... u natalnoj moga starijeg sina (11.7.1998.Sarajevo) Karma se nalazi u 2.kući na 21. stepenu Vodolije, ali je retrogradna.

Može li mi neko (Princgora ili... ) reći da li je to loše ili ima neko specifično značenje (mislim na retrogradnost Karme)?

Naravno, interesuje me i moja karma. Na osnovu svega što pročitah skontah da sam bila baš grozna osoba

takođe, negdje pročitah tumačenja o modelima natalne karte (razbacana, svežanj, košara...) i moj model odgovara opisu košare...

KOŠARA Devet planeta ispunjava jednu stranu karte a deseta stoji u opoziciji s ostalima ('samotnjak'). Ovi ljudi usmjeravaju svoju energiju prema jednom jedinom cilju, misiji, te je postignuće tog cilja važno za njihovo psihološko dobro stanje. Ponekad nedostaje osjećaj za samo-očuvanjem.

... Saturn u 8.kući je ta izolirana planeta... Karma kod mene je u Škorpiji, 2. kuća... U 12. kući su Sunce, Mars,Uran, a na kraju 11. prema 12. je Pluton... KRASNO... pored toga Uran, Saturn i Sunce su međusobno aspektovani...

I zaista u sebi imam kočnice kojima je sistematski spriječavam sebe da idem "dalje"... imam dominantnog muža, bik-lav(25.4.1973.Beograd), nije on kriv ali ja sve podređujem njemu i to me stvarno već opterećuje previše. Imam osjećaj kao da mi je suđeno da pognem glavu i trpim. Ne mislim na razvod, već na osjećaj slobode koji sam nekad imala bez obzira s kim bila... pravim neke korake u zadnje vrijeme i imam viziju onoga što želim da budem (mislim na osobnost ne posao)...

Da li postoji šansa sa ovakvim rasporedom planeta da to i uspijem?

Hvala

Old 05-09-2008, 16:43   #204
landarina_sestra
Junior Member

landarina_sestra's Avatar

landarina_sestra je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

Recite mi kako da izracunam karmu?svoju,naravno...

Old 07-09-2008, 23:38   #205
miss Baby Bo
Junior Member

miss Baby Bo's Avatar

miss Baby Bo je offline
Standardno

Ne znam da li je neko to vec pominjao, mozda mi je promaklo...
Evo kako se gleda sta smo bili u proslom zivotu: Uzmemo da nam je 12.kuca bila prva, pa tako redom... SA je u tom slucaju bio MA, pa je sad posledica nasih postupaka..
Eto nisam bas proucavala, ali teorijski bi ovako izgledala prosla inkarnacija..

Imam i jedan odlican primer karme u natalu.. momak koji je poginuo u saobracaju.. Videla sam ja to i ranije, ali nisam znala kako ce da udari, a i valjda nisam htela da verujem. Link njegove karte je dole, pa me interesuju vasa misljenja...
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi...It-u1216301650

Last edited by miss Baby Bo : 08-09-2008 at 02:57.

Old 12-09-2008, 17:07   #206
tia13
Obično gatalo

tia13's Avatar

tia13 je offline
Registrovan: Aug 2008
Standardno

moželi neko da meni pogleda gde se moj asteroid karma nalazi i kako to utiče na mene??????????????????????????????????

retro vladar AC
Old 19-09-2008, 13:00   #207
emily
Junior Member

emily's Avatar

emily je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno retro vladar AC

evo mene, reprezentativan primjerak. velika 12, ukliješten bik u 12, JU i MA u 12, retrogradan vladar AC u prvoj. i šlag: saturn koji ima sve loše aspekte.

Old 21-09-2008, 21:53   #208
bik/lav
Junior Member

bik/lav's Avatar

bik/lav je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

Pokusavam shvatiti ali mi ne ide nikako...Karma u cetvrtoj kuci, da li to znaci dug iz prosle porodice ili sreca u ovom zivotu na tom polju...NEED HELP
ps: pogledajte potpis!

Old 23-09-2008, 22:55   #209
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

nebih ja na to tako gledala dragi doktore-bit ćeš izvrstan liječnik-a iz prošlih si života nosiš teret požrtvovnosti i brige(majčinske)za druge....
majka je imala i ima velik utjecaj u tvom životu...
bit ćeš dobar suprug i otac ...a mladost ti neće biti burna u ljubavnom smislu-jednostavno nisi taj tip ili voliš ili ne...nema kod tebe sredine....
u partnerici tražiš ono što tebi fali-nesputanost...
uglavnom cijeli svoj život već odrađuješ kako ti je karmički zapisano!!!

Old 23-09-2008, 23:08   #210
dadiska
Čarobnjak

dadiska's Avatar

dadiska je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Selena a karma u 3 i to na 9*44' Skorpije, pravi konjukciju sa PL u VE?