ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Karmička astrologija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 23-09-2008, 23:17   #211
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

dadi mila ali ti mi nemaš strašan karmički dug ...niti češ ga odrađivati na tako dramatičan način tj stalno biti između života i smrti...
nemoj gledati asteroid karmu-gledaj kartu u cjelosti...
ti češ svoju karmu odrađivati prenošenjem mudrosti saturna na daljnje generacije-dakle mislim da studiraš nešto u tom stilu i radit češ u zatvorenoj instituciji ali mi ne vuče na bolnicu-dakle znanstvenik,profesor...
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 23-09-2008, 23:58   #212
Kora
Obično gatalo

Kora je offline
Standardno

a kako se moze tumaciti Karma u 12.kuci, na 1*35' skorpija koja je jos i retro? (ovo je sa astro.com )

e sad sam totalno zbunjena, jer kada sam izracunala karmu prema formuli asc+sat-sun dobijem da je karma u 3. kuci na 20*43' u jarcu

ima li neko da pomogne i da kaze koji je to moj karmicki dug, ako ga imam?
hvala

Last edited by Kora : 24-09-2008 at 00:51.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 24-09-2008, 00:58   #213
dadiska
Čarobnjak

dadiska's Avatar

dadiska je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by selena VIdi Poruku
dadi mila ali ti mi nemaš strašan karmički dug ...niti češ ga odrađivati na tako dramatičan način tj stalno biti između života i smrti...
nemoj gledati asteroid karmu-gledaj kartu u cjelosti...
ti češ svoju karmu odrađivati prenošenjem mudrosti saturna na daljnje generacije-dakle mislim da studiraš nešto u tom stilu i radit češ u zatvorenoj instituciji ali mi ne vuče na bolnicu-dakle znanstvenik,profesor...

Hvala,a vidis mene bas privlaci da budem profesor i umem sa omladinom tj. decom!

Old 24-09-2008, 01:00   #214
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Standardno

a šta ono ustvari studiraš??

Old 24-09-2008, 01:19   #215
dadiska
Čarobnjak

dadiska's Avatar

dadiska je offline
Standardno

Menadzment kvalitetom ali mozda budem mogla predavati u srednjoj ili mozda i na faksu ako budem isla dalje!

E a kad je karma u 2 ili 8 kuci?
Odakle si ucila o karmi? Pusica

Old 24-09-2008, 02:08   #216
d80tod
Švrća

d80tod's Avatar

d80tod je offline
Standardno

asreroid karma u konjukciji sa saturnom???

Old 25-09-2008, 15:10   #217
bik/lav
Junior Member

bik/lav's Avatar

bik/lav je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by selena VIdi Poruku
nebih ja na to tako gledala dragi doktore-bit ćeš izvrstan liječnik-a iz prošlih si života nosiš teret požrtvovnosti i brige(majčinske)za druge....
majka je imala i ima velik utjecaj u tvom životu...
bit ćeš dobar suprug i otac ...a mladost ti neće biti burna u ljubavnom smislu-jednostavno nisi taj tip ili voliš ili ne...nema kod tebe sredine....
u partnerici tražiš ono što tebi fali-nesputanost...
uglavnom cijeli svoj život već odrađuješ kako ti je karmički zapisano!!!
Upravu si mozda ima toga...malo sam citao prije...po mjesecu u 12 u raku, ispade da sam u proslom zivotu bio zena, pa mozda odatle ta majcinska ljubav za druge..hihihiih... Ovo kada kazes da nosim teret da li to znaci da je to neki dug, recimo osobina koju ja nisam imao u proslom zivotu pa sada dusa mora da nauci to ili je ona bila jednostavno toliko jaka da se prenijela u sljedeci zivot, mislim osobina, ne dusa (LOL)???....A de mi sada objasni ovo karmicki zapisano, si tu mislila samo onako, kao sto ti pise u karti to radis, na pravom si putu ili si tu htjela reci da je vec sudbina davno zapisana i da ja sta god da radim ne mogu pobjeci konacnoj prici??? I moze li biti slucaj da nije zapisana sudbina, da je osoba sama gradi???(ovo zadnje je pravo glupo filozofsko pitanje, nemam pojma sto ovo kucam, al ajd da se ljudi malo simju )

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules