Quote:
Originally Posted by selena
nebih ja na to tako gledala dragi doktore-bit ćeš izvrstan liječnik-a iz prošlih si života nosiš teret požrtvovnosti i brige(majčinske)za druge....
majka je imala i ima velik utjecaj u tvom životu...
bit ćeš dobar suprug i otac ...a mladost ti neće biti burna u ljubavnom smislu-jednostavno nisi taj tip ili voliš ili ne...nema kod tebe sredine....
u partnerici tražiš ono što tebi fali-nesputanost...
uglavnom cijeli svoj život već odrađuješ kako ti je karmički zapisano!!!
|
Upravu si mozda ima toga...malo sam citao prije...po mjesecu u 12 u raku, ispade da sam u proslom zivotu bio zena, pa mozda odatle ta majcinska ljubav za druge..hihihiih... Ovo kada kazes da nosim teret da li to znaci da je to neki dug, recimo osobina koju ja nisam imao u proslom zivotu pa sada dusa mora da nauci to ili je ona bila jednostavno toliko jaka da se prenijela u sljedeci zivot, mislim osobina, ne dusa (LOL)???....A de mi sada objasni ovo
karmicki zapisano, si tu mislila samo onako, kao sto ti pise u karti to radis, na pravom si putu ili si tu htjela reci da je vec sudbina davno zapisana i da ja sta god da radim ne mogu pobjeci konacnoj prici??? I moze li biti slucaj da nije zapisana sudbina, da je osoba sama gradi???(ovo zadnje je pravo glupo filozofsko pitanje, nemam pojma sto ovo kucam, al ajd da se ljudi malo simju

)