Da li neko od vas koristi Operu?
Hajd da bas ne davim direktno popca pitanjima (mada slutim da ce ovo moci samo on da resi )...dakle, evo gde je problem: Od momenta kada se ulogujem, sve sto se napise na forumu - na pocetnoj strani prikaze, ali kada kliknem na to da bih videla poslednju poruku, prikazuje mi predhodni zadnji post..onaj koji sam vec procitala - dakle ne pokaze ono sto je napisano od kako sam ja tu... O cemu se radi?...da li su potrebna neka podesavanja?
Privatna poruka npr - ako dobijem novu dok nisam tu, mogu lepo da je procitam..ali ako je dobijem dok sam ovde - prikaze mi gore da je imam ali kada udjem u poruke obelezena je ona stara ...najsmesnije je sto mi onda sve vreme dok sam ovde prikazuje da imam pr. poruku...
Svako objasnjenje i pomoc dobrodosli su...
Ne moze ovo bez admina
Opera je savrsen primer za posustajanje sto se tice trke browsera....
Nisam pristrasan ali ako se cesto posecuju forumi onda nikako ne treba koristiti Operu. Problemi na sve strane.
Firefox ili IE su sasvim korektni pa prema tome izvoli
Ma IE mi je mnogo spor..Opera mi mnogo brze ucita stranitze Uz to, dopada mi se jer mi sve "otvorene prozore" (one koje stalno koristim) sacuva i pokrene opet kad se ulogujem...Kad pomenuh IE - ne znam zasto ne mogu da unastliram IE 7...
Mozilla...neka stranice nece da mi sacuva kao MHT - ustvari, kao sacuva ih, al posle ne mogu da uh otvorim...
Hvala administratorU ...nisam ni sumnjala u tebe
Ne moze ovo bez admina
Opera je savrsen primer za posustajanje sto se tice trke browsera....
Nisam pristrasan ali ako se cesto posecuju forumi onda nikako ne treba koristiti Operu. Problemi na sve strane.
Firefox ili IE su sasvim korektni pa prema tome izvoli
I ne moj da budes pristrasan kao admin; ja koristim operu meni radi k'o san
Opera/9.20 (X11; Linux i686; U; en)
He he, ja koristim Operu jako puno ali za administriranje nekih sajtova...ubija sve stilove kada nesto kopiram sto mi je eksta dobro
Za forume i novatorije u web prostoru je definitivno prilicno out.
Takodje ako se nesto pravi u .NET-u i ASPX Opera je najproblematicnija (kod frejmova itd...).
Naravno, ako ti sve radi dobro onda nastavi koristiti, dajem samo preporuke, nikako ne nagovaram na upotrebu necega.
OperU I Ja Koristim Isvidja Mi Se Jer Pamti Fajlove Kad Je Iskljucim,u Svakom Slucaju Je Bolja Od Explorera!pomocu Nje Otvorim I Po 30 Stranica.
je.. .. ova tastatura zeza..
Necu da otvaram novi topic za ovo, evo sta je u pitanju, kod logovanja, regularno se prijavim pod svojim nikom, ali nakon odredjenog perioda dok iscitavam stranice i odlucim se da odgovorim, pojavi mi se obavestenje da opet moram da se ulogujem, kao da to nisam prethodno odradila, u cemu je fazon, odnosno zasto je to tako? Zasto jedno logovanje nije dovoljno?
Necu da otvaram novi topic za ovo, evo sta je u pitanju, kod logovanja, regularno se prijavim pod svojim nikom, ali nakon odredjenog perioda dok iscitavam stranice i odlucim se da odgovorim, pojavi mi se obavestenje da opet moram da se ulogujem, kao da to nisam prethodno odradila, u cemu je fazon, odnosno zasto je to tako? Zasto jedno logovanje nije dovoljno?
Jednostavan upit...koji browser je u pitanju ?
problem je u "kolacicima" i jednostavno se resava, samo da znam koji je browser.
kreni iz pocetka , uloguj se kako treba , onda copy-paste te adrese u url opere , ona ce to zapamtit i sacuvat , i mora ti radit stalno , e ako kojim slucajem ti veza pukne , onda moras sve iz pocetka ....imas novu operu 9.23 cini mi se , koja SLIKOVITO pamti 9 izabranih adresa ....skini pa cesh vidjet