Stalno govorite kako treba da koristimo opciju "edit", ali nako n izvesnog vremena te opcije vise nema... zelim da dodam nesto u prethodnom postu...ali ne znam kako.. sem da napisem ponovo drugi post ispod.... hvala
Stalno govorite kako treba da koristimo opciju "edit", ali nako n izvesnog vremena te opcije vise nema... zelim da dodam nesto u prethodnom postu...ali ne znam kako.. sem da napisem ponovo drugi post ispod.... hvala
Koliko sam ja, iz iskustva, zakljucila moras biti logovana svojim imenom da bi ispravljala svoje postove. I edit stoji samo na tvojim postovima. Po meni ima logike..ali mozda je kod tebe neki drugi zvrk. Valjda ce se javiti neko od moderatora.
Hvala Sandrapu ... proverila sam to sto kazes ... u pravu si.. problem je bio taj sto nakon izvesnog vremena na sajtu vodim se kao ne-logovana... iako sam se prethodno ulogovala... tako da mi nije izbacio opciju "edit", malo pre sam ponovo pokusala i nasla sam je! Tako da je problem resen! Izvinjavam se ...
Naravno da se ne moze editovati post star par meseci,na sta bi onda to licilo,mogli bismo da prepravljamo kako stignemo i hocemo.Na nekim forumima cak daju "fore" i do par sati,pa onda sto si rekao-rekao si.Ovde je verujte i previse vremena ostavljano za editovanje.Ne znam zasto bi neko editovao post star recimo mesec dana?
Opcija EDIT od sada vazi 3 dana.
Posle tog vremena niste vise u mogucnosti da menjate vase postove.
3 dana je sasvim dovoljno da ispravite ako ste nesto pogresili.
A kako da citiram više ljudi u jednom postu?
Ne mislim pri tome samo na copy-past, jer tad nemam i ime onoga ko je napisao post, a koga citiram drugog, trećeg...po redu.
Hvala!
Ok, pritisnem ga, on pocrveni i kako dalje?...npr. hoću da citiram tebe i popca...izvinjavam se jer pretpostavljam da je pitanje glupo, ali nisam neki forum majstor.
A kako da citiram više ljudi u jednom postu?
Ne mislim pri tome samo na copy-past, jer tad nemam i ime onoga ko je napisao post, a koga citiram drugog, trećeg...po redu.
Hvala!
Quote:
Originally Posted by Skorpija
koristis onda opciju multiquote,a to je onaj mali kvadratic pored opcije quote.
Quote:
Originally Posted by Megara
Ok, pritisnem ga, on pocrveni i kako dalje?...npr. hoću da citiram tebe i popca...izvinjavam se jer pretpostavljam da je pitanje glupo, ali nisam neki forum majstor.
I meni je trebalo neko vrijeme...
I pitanje je sasvim na mjestu.
---Tko pita,ne skita----
Zelish quotirati vishe ljudi...
Tada kao shto je Skorpija napisala stisnesh taj srednji gumbic-kvadratic multiQoute gdje se nalazi "+" ,
on pocrveni i pokaze se "-',
idesh do iduce osobe koju zelish citirati tj. quote-irati i napravish isto,
pa do trece ako zelish....opet isto.
Dodjesh do zadnjeg posta i s lijeve strane se nalazi
pravokutnik u kojem pishe POST REPLY ili kao sto Limoneta pishe QUOTE,stisnesh ga i to je to!
cmok
Megara kliknesh (da postane crveno) i njeno i od popca i onda na quote
Quote:
Originally Posted by Rei
I meni je trebalo neko vrijeme...
I pitanje je sasvim na mjestu.
---Tko pita,ne skita----
Zelish quotirati vishe ljudi...
Tada kao shto je Skorpija napisala stisnesh taj srednji gumbic-kvadratic multiQoute gdje se nalazi "+" ,
on pocrveni i pokaze se "-',
idesh do iduce osobe koju zelish citirati tj. quote-irati i napravish isto,
pa do trece ako zelish....opet isto.
Dodjesh do zadnjeg posta i s lijeve strane se nalazi
pravokutnik u kojem pishe POST REPLY ili kao sto Limoneta pishe QUOTE,stisnesh ga i to je to!
cmok
Megara kliknesh (da postane crveno) i njeno i od popca i onda na quote
Quote:
Originally Posted by Megara
Quote:
Originally Posted by vigga
..hvala ,sad mi je jasno zasto nemrem editirat,ali i obrisat post.;a joj...