ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > HELP / FAQ / PRAVILA > Help / FAQs/Novosti

Help / FAQs/Novosti Help desk je u sluzbi korisnika, prema tome iskoristite ga!

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Pomoc, please!!!
Old 17-06-2007, 11:11   #1
pufnica
Obično gatalo

pufnica's Avatar

pufnica je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno Pomoc, please!!!

Juce sam pokusala da otvorim jedan od postavljenih linkova sa video klipovima (ovde kod nas) i pojavio mi se neki prozor Security ili tako nesto i trazio je instalaciju! Odbijala sam ga desetak puta, dok sam cekala da se sajt otvori, a onda rekoh, ma ajde da vidim sta ce se desiti ako ga instaliram, mozda zbog toga sajt ne otvara, a onda... Krene instalacija, zavrsi se, nista se ne dogodi, osim sto mi na desktopu pojavi ikonica Internet! Obrisem je, izadjem iz svega toga, kad ono... pocinju da se desavaju spuki things: prvo je blokirao racunar,pa sam morala da se restartujem, kada se konektujem na internet, ne cuje mi se vise otvaranje tel. linije, ranije nisam mogla da ostvarim vecu Speed od 52Kbps, a sada ide i do 57...Da nastavim da se plasim ili je sve OK?

FilmoFilia

Old 17-06-2007, 11:17   #2
Merkur
Moderator

Merkur's Avatar

Merkur je offline
Registrovan: Aug 2006
Exclamation

Quote:
Originally Posted by pufnica VIdi Poruku
.....ajde da vidim sta ce se desiti ako ga instaliram, mozda zbog toga sajt ne otvara, a onda... ...
Ja ne verujem da si to uradila!
Naravno sacekacemo Popca za profi pomoc. Ali mislim da to nisi smela da uradis! Nije mi namera da te plasim, vec da te posavetujem da tako nesto nisada vise ne radis!

Old 17-06-2007, 14:25   #3
popac
Administrator

popac's Avatar

popac je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by pufnica VIdi Poruku
Juce sam pokusala da otvorim jedan od postavljenih linkova sa video klipovima (ovde kod nas) i pojavio mi se neki prozor Security ili tako nesto i trazio je instalaciju! Odbijala sam ga desetak puta, dok sam cekala da se sajt otvori, a onda rekoh, ma ajde da vidim sta ce se desiti ako ga instaliram, mozda zbog toga sajt ne otvara, a onda... Krene instalacija, zavrsi se, nista se ne dogodi, osim sto mi na desktopu pojavi ikonica Internet! Obrisem je, izadjem iz svega toga, kad ono... pocinju da se desavaju spuki things: prvo je blokirao racunar,pa sam morala da se restartujem, kada se konektujem na internet, ne cuje mi se vise otvaranje tel. linije, ranije nisam mogla da ostvarim vecu Speed od 52Kbps, a sada ide i do 57...Da nastavim da se plasim ili je sve OK?
Bilo bi dobro da znamo koji je to link - gde se nalazi na forumu...ovo ostalo nisi ni morala pisati
Nista ne mogu reci dok ne vidim.

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 17-06-2007, 18:27   #4
pufnica
Obično gatalo

pufnica's Avatar

pufnica je offline
Standardno

Uh, Merki, znam ja da nisam smela, ali sada je kasno!
Popy, pokusacu da ga nadjem, pa javljam!

Old 17-06-2007, 18:47   #5
pufnica
Obično gatalo

pufnica's Avatar

pufnica je offline
Standardno

Ne mogu 100% da budem sigurna koji je konkretno link u pitanju, ali znam da se nalazi u prva 4 posta koje je Merkur postavila na prvoj stranici Video klipova! Pokusala sam neke opet da otvorim, ali nije ista postavka pocetne strane kao juce!
Ma ovo moje cudo radi za sada,a ako rikne, znacete... NECE ME BITI DA VAS DAVIM!
Merki, coka za tebe i ne brini, nisi ti kriva, RADOZNALOST JE UBILA MACKU!!!

Old 18-06-2007, 00:57   #6
Makišon
Veštac

Makišon's Avatar

Makišon is online now
Standardno

U takvim situacijama uvek pokrenem sve antivirus programe i programčiće koje imam...

Old 18-06-2007, 01:24   #7
Dorijana
Čarobnjak

Dorijana's Avatar

Dorijana je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

Pufnice probaj online skeniranje, meni svojevremeno nadje neke crvice koje drugi antivirusi nisu nasli.
http://www.ewido.net/en/

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 18-06-2007, 22:18   #8
pufnica
Obično gatalo

pufnica's Avatar

pufnica je offline
Standardno

Hvala, sunce, divna si!

Old 19-06-2007, 01:15   #9
Dorijana
Čarobnjak

Dorijana's Avatar

Dorijana je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

Ewido skoro uvek pomogne...

Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules