Juce sam pokusala da otvorim jedan od postavljenih linkova sa video klipovima (ovde kod nas) i pojavio mi se neki prozor Security ili tako nesto i trazio je instalaciju! Odbijala sam ga desetak puta, dok sam cekala da se sajt otvori, a onda rekoh, ma ajde da vidim sta ce se desiti ako ga instaliram, mozda zbog toga sajt ne otvara, a onda... Krene instalacija, zavrsi se, nista se ne dogodi, osim sto mi na desktopu pojavi ikonica Internet! Obrisem je, izadjem iz svega toga, kad ono... pocinju da se desavaju spuki things: prvo je blokirao racunar,pa sam morala da se restartujem, kada se konektujem na internet, ne cuje mi se vise otvaranje tel. linije, ranije nisam mogla da ostvarim vecu Speed od 52Kbps, a sada ide i do 57...Da nastavim da se plasim ili je sve OK?
.....ajde da vidim sta ce se desiti ako ga instaliram, mozda zbog toga sajt ne otvara, a onda... ...
Ja ne verujem da si to uradila!
Naravno sacekacemo Popca za profi pomoc. Ali mislim da to nisi smela da uradis! Nije mi namera da te plasim, vec da te posavetujem da tako nesto nisada vise ne radis!
Juce sam pokusala da otvorim jedan od postavljenih linkova sa video klipovima (ovde kod nas) i pojavio mi se neki prozor Security ili tako nesto i trazio je instalaciju! Odbijala sam ga desetak puta, dok sam cekala da se sajt otvori, a onda rekoh, ma ajde da vidim sta ce se desiti ako ga instaliram, mozda zbog toga sajt ne otvara, a onda... Krene instalacija, zavrsi se, nista se ne dogodi, osim sto mi na desktopu pojavi ikonica Internet! Obrisem je, izadjem iz svega toga, kad ono... pocinju da se desavaju spuki things: prvo je blokirao racunar,pa sam morala da se restartujem, kada se konektujem na internet, ne cuje mi se vise otvaranje tel. linije, ranije nisam mogla da ostvarim vecu Speed od 52Kbps, a sada ide i do 57...Da nastavim da se plasim ili je sve OK?
Bilo bi dobro da znamo koji je to link - gde se nalazi na forumu...ovo ostalo nisi ni morala pisati
Nista ne mogu reci dok ne vidim.
Ne mogu 100% da budem sigurna koji je konkretno link u pitanju, ali znam da se nalazi u prva 4 posta koje je Merkur postavila na prvoj stranici Video klipova! Pokusala sam neke opet da otvorim, ali nije ista postavka pocetne strane kao juce!
Ma ovo moje cudo radi za sada,a ako rikne, znacete... NECE ME BITI DA VAS DAVIM!
Merki, coka za tebe i ne brini, nisi ti kriva, RADOZNALOST JE UBILA MACKU!!!