ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Sitnice koje kartu čine > Fiksne zvezde

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 17-10-2008, 08:43   #556
zujalica
Čarobnjak

zujalica's Avatar

zujalica je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by dadiska VIdi Poruku
Koliko je stepena dozvoljena konjukcija 1* ili i vise?Hvala
1 stpen , jedino za Algol ide do 5 stepeni.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 17-10-2008, 09:58   #557
kaliopaworld
Obično gatalo

kaliopaworld's Avatar

kaliopaworld je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

Meni su i So i Me i Mo u konjukciji sa algolom u 8k ipak ne dozvoljavam sebi da sve vidim crno
Mislim da mi je sve to dalo mogucnost za neverovatnu suzdrzanost u nekim situacijama i da ponekad kad je tesko, presecem sebe i svoje emocije i nastavim dalje. Cesto sam dosta ostra prema sebi.
Mogu da odvojim (odsecem) emocije od situacije i sagledam je realnije,a mislim da je to super s obzirom na moju 5k.Nikad ne pustam sebi da previse odletim. Nekad kao da imam preveliku kocnicu.
Kakva su vasa iskustva sa gore pomenutim?
Svi znamo koje su lose osobine,za sta se jos moze iskoristiti kao dobar
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 18-10-2008, 21:29   #558
vojvodjanka83
Obično gatalo

vojvodjanka83's Avatar

vojvodjanka83 je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

Ve na Rigelu(kažu na http://www.constellationsofwords.com...s_alphabet.htm da mi donosi uticajnog muža),Ju na Antares i Me na Algolu. Veselo!

regulus
Old 20-10-2008, 20:47   #559
Deidra
Junior Member

Deidra je offline
Registrovan: Oct 2008
Standardno regulus

Imam Jupiter(29Lava) konjukcija Pluton(28 Lava)u desetoj ku kvadrat Saturn iz druge kuće.
Da li bi mi mi neko dao svoje mišljenje o ovom aspektu. Naravno, Regulus konjukcija Jupiter i Pluton.

Old 20-10-2008, 21:18   #560
dadiska
Čarobnjak

dadiska's Avatar

dadiska je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Ja sam juce nesto gledala ove zvezde na mojoj karti i primetila da mi antares pravi 2* na so! Racuna li se to, i interesuje me da li znate nesto sem da je royal star!

Old 07-12-2008, 17:45   #561
Zoja Vizantijska
Junior Member

Zoja Vizantijska je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

U nekom od prethodnih postova procitala sam da je 26 stepen Strelca sredina neba. Ima li neke veze sto je moj Descedent na 25,2 Strelca?

Imam i Saturna na 0,33 Device , u blizini Regulusa. Znaci li to stravican pad posle uspona?

Old 08-12-2008, 01:53   #562
Skorpija
Moderator

Skorpija's Avatar

Skorpija je offline
Registrovan: Aug 2006
Standardno

Quote:
U nekom od prethodnih postova procitala sam da je 26 stepen Strelca sredina neba. Ima li neke veze sto je moj Descedent na 25,2 Strelca?
Nije to sredina neba,vec centar galaksije i ne spada u fiksne zvezde,a dsc ti je jako blizu ovog stepena,ali deluje samo konkretno 26 stepen,sto znaci da nema odstupanja.

Old 08-12-2008, 17:18   #563
zujalica
Čarobnjak

zujalica's Avatar

zujalica je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by dadiska VIdi Poruku
Ja sam juce nesto gledala ove zvezde na mojoj karti i primetila da mi antares pravi 2* na so! Racuna li se to, i interesuje me da li znate nesto sem da je royal star!
Tebi je So na 6 * 56 ' , a Antares je na 9 * 46 ' , meni se cini da je to preveliki orbis , uglavnom je 1 * ,mada negde procitah da za royal star neki uzimaju 2 * , a tebi je skoro 3.
U svakom slucaju Antares je crvena zvezda u sazvezdju Skorpiona tj. njegovo srce. Prirode Mars - Jupiter. Izuzetno mocna zvezda 1 magnitude , ali vrlo agresivna. Daje veliku energiju i uspeh kroz borbu i licno angazovanje ali donosi i opasnosti. Smatraju je cuvarem zapada pa je uspeh moguc u zapadnim zemljama. E sad jedni kazu da daje opasnost od vode, a drugi opasnost od vatre, pozara, vatrenog oruzja. Endrju Kenedi je tu imao vladara Asc - Mars, a Zoran Djindjic - Mesec -vladara njegovog 10. polja.

Old 08-12-2008, 17:48   #564
Poppy
Obično gatalo

Poppy's Avatar

Poppy je offline
Registrovan: Apr 2008
Standardno

Uf ja imam u konjukciji sa Jupijem i Satijem neku ludu Vindemiatrix zvijezdu, udovishtvo i tako to ...

Old 11-12-2008, 01:16   #565
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

imam jedno pitanje a nigdje nisam našla šta bi to značilo moja 12 kuća počinje egzaktno na regulusu ima li to kakv značaj????
molim za pomoć!!!

Last edited by selena : 11-12-2008 at 18:43.

Old 11-12-2008, 13:18   #566
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran is online now
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by kaliopaworld VIdi Poruku
Meni su i So i Me i Mo u konjukciji sa algolom u 8k ipak ne dozvoljavam sebi da sve vidim crno
Mislim da mi je sve to dalo mogucnost za neverovatnu suzdrzanost u nekim situacijama i da ponekad kad je tesko, presecem sebe i svoje emocije i nastavim dalje. Cesto sam dosta ostra prema sebi.
Mogu da odvojim (odsecem) emocije od situacije i sagledam je realnije,a mislim da je to super s obzirom na moju 5k.Nikad ne pustam sebi da previse odletim. Nekad kao da imam preveliku kocnicu.
Kakva su vasa iskustva sa gore pomenutim?
Svi znamo koje su lose osobine,za sta se jos moze iskoristiti kao dobar
Ja bas ne delim tvoj entuzijazam. Moje iskustvo je da mi je Algol doneo kocnice i inhibicije, nezavisno od moje volje(ne mogu da diplomiram, ne mogu da putujem, nemam koga da volim itd.) a u sledecem trenutku-donosi mi gubljenje glave i neverovatan bes, jako kolericne i prkosne reakcije.
Trosim ga kroz pisanje i merkurovsku simboliku.
U direkcijama u detinjstvu doneo je tragicne dogadjaje u porodici, a meni smrtne opasnosti. Ne volim tog Algola, nikako, sva sreca da te u zivotu posteno klepi samo par puta.
Ne bih smela nikada da drzim bes u sebi, sa ovom postavkom Merkura.
Tako da mislim da ti suzdrzavanje na duge staze sa ovim postavkama bas i nije pametno. Jer Algol je frustracija, i to nagomilan i potisnut bes koji moze biti razoran.
To je covek koji moze da ubije.
Treba biti pazljiv sa tim.

Nego, dosta o Algolu, nesto mi se cita o uticaju Rigela na moje Sunce.

Old 14-12-2008, 21:32   #567
zora
Švrća

zora je offline
Registrovan: Dec 2008
Standardno

imam jedno pitanje,da li se regulus prihvata kada je upitanju stelijum?

Old 14-12-2008, 21:46   #568
zulfica
Obično gatalo

zulfica's Avatar

zulfica je offline
Registrovan: Nov 2008
Standardno

dali dobar aspekt ako je venera na regulusu u drugoj kuci

Old 14-12-2008, 22:04   #569
viksi72
Čarobnjak

viksi72's Avatar

viksi72 je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

imam jedno pitanje,da li se regulus prihvata kada je upitanju stelijum?

Yoko, kod tebe su i Mars i Jupiter na Regulusu. A posto su vladari 3-ce, 4-te, sedme i osme, znaci bice to uspesno, mada se pricuvaj i paa. Ova zvezda je karakteristicna po tome.

dali dobar aspekt ako je venera na regulusu u drugoj kuci

Sjajni prijatelji, sjajno primanje, sjajni ciljevi, kao i lepa kuca. Ali molim Vas procitajte kako radi ova zvezda.. Mislim na nagle padove..

Old 14-12-2008, 22:21   #570
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

ima li regulus kakv utjecaj na to što moja 12 kuća počinje direktno na njemu???
znam da on donosi uspone i još jače padove ..ali 12 je kuća zatvorenih ustanova ,bolnica,,moj posao jeste vezan uz biolnice i starački dom-zatvorena ustanova...ali nekako mi to i nema neke poveznice???

još bi eventualno s obzirom da je 2009 godina godina marsa a regulus donosi najviše sreče u godini marsa mogla zaključiti da će mi donjeti sreću u mom poslu koji je vezan za ustanovu zatvorenog tipa i da će mi ovo biti samo dobra goddina u poslu...
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl