17-10-2008, 08:43
|
|
|
Čarobnjak
zujalica je offline
Registrovan: Feb 2008
|
Quote:
Originally Posted by dadiska
Koliko je stepena dozvoljena konjukcija 1* ili i vise?Hvala 
|
1 stpen , jedino za Algol ide do 5 stepeni.
|
|
|
 |
regulus |
 |
07-12-2008, 17:45
|
|
|
Junior Member
Zoja Vizantijska je offline
Registrovan: Jul 2008
|
U nekom od prethodnih postova procitala sam da je 26 stepen Strelca sredina neba. Ima li neke veze sto je moj Descedent na 25,2 Strelca?
Imam i Saturna na 0,33 Device , u blizini Regulusa. Znaci li to stravican pad posle uspona?
08-12-2008, 01:53
|
|
|
Moderator
Skorpija je offline
Registrovan: Aug 2006
|
Quote:
U nekom od prethodnih postova procitala sam da je 26 stepen Strelca sredina neba. Ima li neke veze sto je moj Descedent na 25,2 Strelca?
|
Nije to sredina neba,vec centar galaksije i ne spada u fiksne zvezde,a dsc ti je jako blizu ovog stepena,ali deluje samo konkretno 26 stepen,sto znaci da nema odstupanja.
|
|
|
08-12-2008, 17:18
|
|
|
Čarobnjak
zujalica je offline
Registrovan: Feb 2008
|
Quote:
Originally Posted by dadiska
Ja sam juce nesto gledala ove zvezde na mojoj karti i primetila da mi antares pravi 2* na so! Racuna li se to, i interesuje me da li znate nesto sem da je royal star! 
|
Tebi je So na 6 * 56 ' , a Antares je na 9 * 46 ' , meni se cini da je to preveliki orbis , uglavnom je 1 * ,mada negde procitah da za royal star neki uzimaju 2 * , a tebi je skoro 3.
U svakom slucaju Antares je crvena zvezda u sazvezdju Skorpiona tj. njegovo srce. Prirode Mars - Jupiter. Izuzetno mocna zvezda 1 magnitude , ali vrlo agresivna. Daje veliku energiju i uspeh kroz borbu i licno angazovanje ali donosi i opasnosti. Smatraju je cuvarem zapada pa je uspeh moguc u zapadnim zemljama. E sad jedni kazu da daje opasnost od vode, a drugi opasnost od vatre, pozara, vatrenog oruzja. Endrju Kenedi je tu imao vladara Asc - Mars, a Zoran Djindjic - Mesec -vladara njegovog 10. polja.
|
|
|
 |
08-12-2008, 17:48
|
|
|
Obično gatalo
Poppy je offline
Registrovan: Apr 2008
|
Uf ja imam u konjukciji sa Jupijem i Satijem neku ludu Vindemiatrix zvijezdu, udovishtvo i tako to ... 
|
|
|
11-12-2008, 01:16
|
|
|
Čarobnjak
selena je offline
Registrovan: Oct 2007
|
Last edited by selena : 11-12-2008 at 18:43.
|
|
|
11-12-2008, 13:18
|
|
|
Čarobnjak
Tristran is online now
Registrovan: Dec 2007
|
Ja bas ne delim tvoj entuzijazam. Moje iskustvo je da mi je Algol doneo kocnice i inhibicije, nezavisno od moje volje(ne mogu da diplomiram, ne mogu da putujem, nemam koga da volim itd.) a u sledecem trenutku-donosi mi gubljenje glave i neverovatan bes, jako kolericne i prkosne reakcije.
Trosim ga kroz pisanje i merkurovsku simboliku.
U direkcijama u detinjstvu doneo je tragicne dogadjaje u porodici, a meni smrtne opasnosti. Ne volim tog Algola, nikako, sva sreca da te u zivotu posteno klepi samo par puta.
Ne bih smela nikada da drzim bes u sebi, sa ovom postavkom Merkura.
Tako da mislim da ti suzdrzavanje na duge staze sa ovim postavkama bas i nije pametno. Jer Algol je frustracija, i to nagomilan i potisnut bes koji moze biti razoran.
To je covek koji moze da ubije.
Treba biti pazljiv sa tim.
Nego, dosta o Algolu, nesto mi se cita o uticaju Rigela na moje Sunce. 
|
|
|
 |
14-12-2008, 21:32
|
|
|
Švrća
zora je offline
Registrovan: Dec 2008
|
imam jedno pitanje,da li se regulus prihvata kada je upitanju stelijum?
|
|
|
14-12-2008, 21:46
|
|
|
Obično gatalo
zulfica je offline
Registrovan: Nov 2008
|
dali dobar aspekt ako je venera na regulusu u drugoj kuci
|
|
|
14-12-2008, 22:04
|
|
|
Čarobnjak
viksi72 je offline
Registrovan: May 2007
|
imam jedno pitanje,da li se regulus prihvata kada je upitanju stelijum?
Yoko, kod tebe su i Mars i Jupiter na Regulusu. A posto su vladari 3-ce, 4-te, sedme i osme, znaci bice to uspesno, mada se pricuvaj i paa. Ova zvezda je karakteristicna po tome.
dali dobar aspekt ako je venera na regulusu u drugoj kuci
Sjajni prijatelji, sjajno primanje, sjajni ciljevi, kao i lepa kuca. Ali molim Vas procitajte kako radi ova zvezda.. Mislim na nagle padove..
|
|
|
14-12-2008, 22:21
|
|
|
Čarobnjak
selena je offline
Registrovan: Oct 2007
|
ima li regulus kakv utjecaj na to što moja 12 kuća počinje direktno na njemu???
znam da on donosi uspone i još jače padove ..ali 12 je kuća zatvorenih ustanova ,bolnica,,moj posao jeste vezan uz biolnice i starački dom-zatvorena ustanova...ali nekako mi to i nema neke poveznice???
još bi eventualno s obzirom da je 2009 godina godina marsa a regulus donosi najviše sreče u godini marsa mogla zaključiti da će mi donjeti sreću u mom poslu koji je vezan za ustanovu zatvorenog tipa i da će mi ovo biti samo dobra goddina u poslu...
|
![]() | |