Ja jedino sto nemam aspekt Ve i Sa, ali zato sve ostalo ukazuje na zivot bez braka. Mada antiscija Sa je na stepenu Ma koji ima 90 sa Ve, pa mozda se i to moze posmatrati kao Ve 90 Sa.
7k u Vagi, u njoj Ur na 29 Vage, a dolazi iz 11 i 12k. Ur 180 Ju (separativni) 90 Sa 60 So (aplikativni).
Vladar 7k Ve u 6k, pa jos retrogradna i u ukljestenoj Devici, u znaku svog pada. Ve 90 Ma 90 Ne 0 So 0 Me. Po pitanju Ne, koji dolazi iz ukljestenog znaka u 12k, mozda je jedino dobro sto je aspekt separativni, a sto se tice same Ve jedina pozitivna stvar je sto je njen dispozitor Me u svom znaku i znaku svoje egzaltacije, mada on od aspekta ima jedino separativnu 0 sa Ve i separativni 90 sa Ne.
Sa u Raku u 4k. Sa 90 Ju (separativni) 90 Ur (aplikativni). Sta reci? Katastrofa. Jedino sto ima recepciju sa Mo u Vodoliji, ali i taj Mo voli slobodu, a jos je i u sirokoj opoziciji sa So u Lavu. Jedino sto valja u odnosu na Mo je egzaktni 60 sa ASC 120 sa Dc.
Mozda So u Lavu u 5k moze da izvuce situacijuje jer ima 120 sa Ju, nazalost separacija, i 60 Ur aplikativni, ali ima i 90 Ma.
Sve u svemu:
Ur u 7k nije za vezivanje,
vladar 7k retro Ve u 6k u kvadratu sa vladarem ASC. Samim tim sto je retro ukazuje na kasni brak, a kako je lose postavljena i na to da je do braka tesko doci,
Sa u 4k tesko izlazi iz svog doma.
Ako na sve ovo dodamo mojih punih 43 simbolika je bar za sada ispunjena. Najduza veza mi je bila 7 god, ali nismo ziveli zajedno. Bilo je i drugih veza naravno, koja kraca koja duza, bilo je i bracnih ponuda koje nisam prihvatila. U svakom slucaju ne mislim da sam propustila neku dobru priliku ili mozda bi bilo bolje reci da jos nisam upoznala nekoga s kim bih delila zivot.
Uspela sam po pitanju skole, karijere, imam odlican odnos sa roditeljima i bratom i njegovm porodicom, puno prijatelja, smatraju me veselom i pozitivnom osobom, ali kada je u pitanju brak i svoja porodica to mi nije uspelo. Uvek sam razmisljala na taj nacin da je bolje biti sam srecan, nego u losem braku nesrecan.
Nadam se da cu ipak naci nekoga i da ce i taj deo price biti upotpunjen. Mozda aspekt So i Ur preokrene situaciju kada najmanje ocekujem. A mozda je i krajnje vreme da bar razmislim o rodjenju deteta, jer mislim da bi mi jednog dana mnogo vise bilo zao zbog toga sto nisam rodila, nego zbog toga sto se nisam udala.
|