ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE
 
Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > >


Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.

Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!

Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Odgovor
 
Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza

Old 13-06-2008, 20:55   #241
malomace
Obično gatalo
 
malomace's Avatar
 
malomace je offline
Registrovan: Jan 2008
Lokacija: Beograd
Poruke: 150
malomace je na dobrom putu
Rep Power: 11
Standardno

moja 5 polje pocinje u lavu,prirodan vladar sunce,koje se nalazi na kraju 5 poljo zajedno sa marsom,mars kako sam procitala oznacava strast,pa me zanim sta moje 5 polje sa marsom i suncem nosi?????[
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 

Old 14-06-2008, 00:55   #242
mysty
Obično gatalo
 
mysty's Avatar
 
mysty je offline
Registrovan: Apr 2008
Lokacija: NIS
Poruke: 470
mysty je nepoznata u ovom trenutku
Rep Power: 0
Standardno

Ljubav

Od svih oblasti koje su zastupljene u jednom natalnom horoskopu, najviše interesovanja pobuđuje ljubav. Zbog toga ćemo se prvo pozabaviti ovom prijatnom temom i razmotriti koji sve pokazatelji opisuju ljubavni život jedne osobe. Pri tome, možemo napraviti podelu na predbračnu i bračnu ljubav. Jedna ljubavna veza kada preraste u brak, dobija sasvim novu dimenziju i funkcioniše na drugačiji način. Koja faza će biti uspešnija, pokazaće njihovi različiti signifikatori.
Predbračna ljubav je u horoskopu predstavljena takozvanom serijom pet, pod kojom se podrazumeva:
- peta kuća
- peti zodijački znak – znak Lava i
- signifikator pete kuće – Venera.

Pored Venere, signifikator pete kuće je i Merkur, ali njega uzimamo kao signifikatora u drugom kontekstu, kada kroz ovu kuću razmatramo pitanje dece, jer je on prirodni signifikator za decu. Prirodni signifikator za ljubav je Venera, pa će nas u ovom slučaju samo ona zanimati.
Kada kažemo da ćemo posmatrati petu kuću, to znači da nas interesuju sledeći njeni elementi:
- planete u petoj kući
- znak u kome se nalazi vrh pete kuće
- vladar pete kuće (planeta koja vlada znakom u kome se nalazi vrh pete kuće)

PLANETE U PETOJ KUĆI
U kojoj meri će se ispoljiti značenje planete u kući zavisi od ostalih faktora koje smo nabrojali. Ako pretpostavku do koje smo došli na osnovu položaja planete u kući potvrdimo iz još dva ugla, odnosno pronađemo još dva pokazatelja, tada možemo sa sigurnošću pretpostavku posmatrati kao tvrdnju. Ako se planeta nađe na samom vrhu pete kuće, njen uticaj će biti snažniji nego da je udaljena od vrha. Planeta na kraju kuće delovaće mnogo slabije i njen uticaj će se osetiti znatno kasnije u životu.
SUNCE
Sunce u petoj kući donosi strasne i velike ljubavi, potrebu za vezama sa osobama koje su ugledne i poznate. Osećanja su vatrena, a od ljubavi se pravi predstava. U ženskom horoskopu ova pozicija Sunca često zna da donese i ljubavne veze sa oženjenim muškarcima, a mogu biti i stariji.
MESEC
Mesec u petoj kući govori o jako emotivnim vezama, koje se odlikuju dubokim osećanjima teško zaboravljaju. Promenljivi Mesec donosi promenljivu situaciju na ljubavnom planu, pa može dati više ljubavi od kojih svaka deluje kao ona prava. U muškom horoskopu može dati i ljubav sa starijim ili udatim ženama. Na udatu ženu će ukazati položaj Meseca u Biku, Raku, Lavu ili Vagi, dok ukoliko se nalazi u Vodoliji, pre će biti razvedena. Takođe, moguć je i zajednički život sa partnerom, pre nego što se uđe u brak.
MERKUR
Osoba sa Merkurom u petoj kući ulazi u veze sa inteligentnim i obrzovanim osobama, a misli su joj stalno usmerene na onog koga voli. Merkur ovde donosi više ljubavnih veza u mladosti, a u kasnijim godinama moguće su ljubavne veze sa mlađim osobama. Ako je Merkur aflikovan (ugrožen sa više loših aspekata sa drugim planetama), mogući su prekidi ljubavnih veza zbog problema u komunikaciji, odnosno nesporazuma.
VENERA
Venera u petom polju naglašava važnost ljubavnog i seksualnog života i često donosi veći broj ljubavnih veza. Žena sa dobro položenom Venerom u petoj kući je omiljena od strane suprotnog pola. Ovakav položaj Venere u muškom horoskopu govori da ga privlače lepe devojke i da sa njima ulazi u vezu.
MARS
Mars je prirodni signifikator za mladiće, pa je bolje ako se ova planeta nađe u petoj kući ženskog horoskopa. Ako je Mars dobro položen i aspektovan, u pitanju su mladići koji su snažni i mogu fizički da odbrane devojku. Međutim, u slučaju loše postavljenog i aspektovanog Marsa, imamo sliku mladića koji može fizički da je zlostavlja. U najboljem slučaju, neminovne su jake svađe. U muškom horoskopu, Mars u petoj kući govori o tome da mu se dopada sportski tip devojaka, koje mogu biti donekle grube.
JUPITER
Položaj Jupitera u petoj kući govori o dobrom odnosu u ljubavnim vezama, te da je moguća i materijalna pomoć od strane voljene osobe. Česte su veze sa osobama koje znamo sa fakulteta, kao i iz inostranstva. Ako se Jupiter nalazi u zemljanom znaku, reč je o osobama koje materijalno izuzetno dobro stoje. Dobro aspektovan Jupiter govori da je osoba moralna kada je ljubavna veza u pitanju, dok aflikcije nagoveštavaju afere. Svakako će biti veliki broj ljubavnih veza.
SATURN
Saturnova potreba da ograničava, potiskuje i sprečava ovde smanjuje broj ljubavnih veza. Donosi patnju u ljubavi, dugo se čeka voljena osoba, a obično postoji jedna duga, monotona veza koja liči na brak. Saturn obavezuje na vernost, ali u toj ljubavi nema radosti. Zadovoljstvo u ljubavi dolazi u kasnijim godinama. Takođe, donosi i veze sa starijim osobama.
URAN
Sa Uranom, planetom iznenađenja i slobode, u petoj kući nikada nije dosadno. Ljubavni život je najbolji kada je organizovan sa što manje obaveza i ograničenja. Moguće su veze sa prijateljima ili osobom koju natus više doživljava kao prijatelja, nego kao ljubavnika. U veze se ulazi naglo, a isto tako se iz njih i izlazi. Kada i drugi pokazatelji to potvrđuju, ovakav položaj Urana donosi i različite nastranosti.
NEPTUN
Neptun, planeta tajni, mašte i iluzija, u petoj kući donosi platonske ljubavi, ako postoji ljubavna veza, osoba je sigurno idealizuje i nije u stanju da je sagleda realno. Ljubavi mogu biti tajne ili osoba koju natus voli ima neku tajnu. Moguća su razočarenja u ljubav, prevare i neiskrenost. Takođe, natus može ući u vezu sa osobom koja pije ili se drogira, ako je Neptun aflikovan. U svakom slučaju, ljubavni život je haotičan.
PLUTON
Pluton u petoj kući donosi bar jednu ekstremno strastvenu i fatalnu ljubavnu vezu. Ako je Pluton aflikovan, ljubav se lako pretvara u mržnju, a završeci veza su teški, sa pretnjama, strahom, svađama, osvetama i proganjanjem. U muškom horoskopu ovaj položaj Plutona u lošem aspektu sa Venerom daje sklonost ka odlascima u javnu kuću. U ženskom horoskopu, aflikovan Pluton u petoj kući govori o sklonosti ka nasilnim, naoružanim muškarcima, koji su skloni kriminalu. Samo ako je Pluton dobro aspektovan, može dati jednu sudbinsku ljubav za ceo život.
Nakon što smo razmotrili planete u petoj kući, posmatraćemo znak u petoj kući. Iako ćemo primarno gledati znak u kome se nalazi vrh pete kuće, ne možemo zanemariti ni znak u kome se ona nastavlja. Ako je vrh kuće pri kraju jednog znaka, tada veći deo kuće obuhvata naredni znak, a može se dogoditi i da je ceo jedan znak uklješten, odnosno da u njemu niti počinje, niti se završava peta kuća. Znak u kome se nalazi vrh kuće uvek nam opisuje kako nešto počinje, dok drugi znak govori o tome kako se situacija kasnije razvija. Uklješteni znak može da govori o nečemu što će se kasnije dogoditi ili o onom delu ljubavnog života koji ima veo tajnosti.

Značenje vrha pete kuće u znacima

Vrh pete kuće u znaku Ovna
Ovan je strastven, direktan i grub znak, pa će na vrhu pete kuće doneti strastvene veze u kojima je akcenat na seksualnosti, ali im nedostaje finoće. Znakom Ovna vlada Mars, pa u zavisnosti od toga da li je on dobro postavljen i aspektovan, ocenićemo da li će u vezi dominirati dobre ili loše osobine Ovna. Sa loše postavljenim Marsom, možemo očekivati da će se strast sa početka veze vremenom pretvoriti u grubost i neminovne su svađe, a u najtežim slučajevima i fizičko nasilje.

Vrh pete kuće u znaku Bika
Bik je plodan znak, jakih osećanja, sklon svim ovozemaljskim zadovoljstvima, pa na vrhu pete kuće ukazuje na dobar ljubavni i seksualni život, prožet snažnim osećanjima i zadovoljstvom. Znakom Bika vlada Venera, pa ćemo tek na osnovu njene postavke moći da procenimo u kojoj će meri ljubavni život zaista biti takav. Dobro postavljena Venera će nam potvrditi da će osoba doživeti veliko zadovoljstvo na ljubavnom planu, dok će u lošem znaku, kući i aspektima, dobro koje znak Bika donosi biti umanjeno, a odatle ćemo videti i na koji način.

Vrh pete kuće u znaku Blizanaca
Blizanci su promenljiv, površan, veseo, dupli znak, mlakih osećanja, pa na vrhu pete kuće može doneti veći broj ljubavnih veza, paralelne veze, sklonost flertu, a osoba ljubav doživljava kao igru. Veze nemaju dubinu i potreban je neki stabilniji pokazatelj da bi potrajale. Naravno, Merkur, kao vladar znaka Blizanaca, reći će nam nešto više o tome. Imaćemo potpuno različitu sliku ako je Merkur u trigonu sa Uranom, koji podstiče želju za slobodom, i ako se Merkur nađe u trigonu sa Saturnom, koji nameće osećaj odgovornosti, dužnosti i omogućava da nešto traje kroz vreme.

Vrh pete kuće u znaku Raka
Ako se na vrhu pete kuće nađe emotivni znak Raka, već možemo da očekujemo da će se osoba mnogo dublje emotivno angažovati u vezama, nego što je to bio slučaj sa Blizancima. Takođe, može dati i jednu sudbinsku ljubav. U muškom horoskopu može dati i veze sa udatim ženama, naročito ako se vladar Raka, Mesec nađe u znaku Bika, Raka, Lava ili Vage, dok bi Mesec u Vodoliji mogao ukazati na razvedenu ženu. Dakle, ovde ćemo, da bismo potvrdili ili opovrgli ove pretpostavke, posmatrati Mesec.

Vrh pete kuće u znaku Lava
Znak Lava opisuje samouverene, srdačne i dostojanstvene osobe, pa upravo takve osobe su privlačne onima kojima se vrh pete kuće nađe u tom znaku. To mogu biti autoritativni ljudi, koji su na položaju ili uživaju određeni ugled u društvu. U ženskom horoskopu, Lav na vrhu pete kuće može da ukaže i na veze sa oženjenim muškarcima. Naravno, moramo pogledati poziciju Sunca, koje vlada znakom Lava i ono će nam reći u kojoj meri osoba uspeva da pronađe u vezama upravo to što joj je na prvi pogled privlačno. Ako se u ženskom horoskopu Sunce, kao vladar pete kuće, nađe u znaku Raka, Lava ili Vage, to može dodatno da ukaže na oženjenog muškarca.

Vrh pete kuće u znaku Device
Devica je rezervisan i analitičan znak, sklon potiskivanju emocija, pa kada se nađe na vrhu pete kuće, može doneti probleme u ispoljavanju emocija i prepuštanju u ljubavi, a u veze se ulazi tek nakon što se izanaliziraju sve činjenice koje idu u prilog vezi i one koje su protiv. To onemogućava uživanje u spontanom ulasku u vezu. Kako Merkur, vlada, pored Blizanaca, i znakom Device, on će nam dalje opisati ljubavni život i potvrditi ili opovrći ove pretpostavke.

Vrh pete kuće u znaku Vage
Prijatni i šarmantni znak Vage, koji uvek teži partnerstvu, kada se nađe na vrhu pete kuće, može doneti veći broj veza, koje odišu senzualnošću. Ipak, Vaga je simbol braka, pa ova kombinacija meša bračnu i predbračnu ljubav. Moguć je ulazak u brak zbog trudnoće, kao i afere u toku braka. Naravno, to bi morali da nam potvrde i drugi faktori, a pre svega, posmatramo Veneru, kao vladara znaka Vage.

Vrh pete kuće u znaku Škorpiona
Vrh pete kuće u znaku Škorpiona donosi strastvene veze, pune ljubomore i posesivnosti. Čak mogu imati i element fatalnosti, a sve u zavisnosti od položaja vladara znaka Škorpiona, Marsa i Plutona. Ako su oni loše položeni ili aspektovani, moguće su i pretnje.

Vrh pete kuće u znaku Strelca
Avanturistički duh i idealizam znaka Strelca donose velike ljubavi, avanture, a moguća je i ljubav u inostranstvu ili sa strancem, kao i sa osobom koja često putuje. Šta ćemo od svega ovog izdvojiti kao sigurno, reći će nam vladar Strelca, Jupiter. U lošim aspektima, moral je ugrožen, pa su vrlo verovatne veze tokom braka.

Vrh pete kuće u znaku Jarca
Od hladnog, ali vernog i ozbiljnog Jarca na vrhu pete kuće ne možemo očekivati uzbudljiv ljubavni život. Malo ljubavnih veza, koje imaju izvesnu težinu, karakteristično je za ovu kombinaciju. Moguća je i ljubav u poznijim godinama. Neka sudbinska ljubavna priča može se nastavljati više puta u životu. Ovde je Saturn, koji vlada znakom Jarca, zadužen da nam detaljnije opiše ovu oblast.

Vrh pete kuće u znaku Vodolije
Vodolija na vrhu pete kuće čini situaciju na ljubavnom planu prilično nepredvidivom. Naglašena je potreba za slobodom i originalnosti u ljubavi, pa su mogući ulasci u veze sa prijateljima, razvedenim i neobičnim osobama, kao i više ljubavi u isto vreme. U kojoj meri će to sve biti naglašeno, reći će nam Uran, planeta koja vlada znakom Vodolije. Suvladar Vodolije je Saturn, ali njegov uticaj će biti manji i ovde njegova konzervativnost neće moći ništa da promeni.

Vrh pete kuće u znaku Riba
Ribe, znak svega što je tajno i mutno, na vrhu pete kuće mogu doneti upravo takve ljubavne veze. Drugi pokazatelji će nam reći da li su u pitanju veze koje se kriju ili platonske veze koje ne mogu da se ostvare. U svakom slučaju, naglašena je osećajnost i nežnost u ljubavi, a dodatne informacije daće nam vladari Riba, Neptun i Jupiter.
Preuzeto sa gradjanskog horoskopa
__________________
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 23-06-2008, 19:07   #243
medijum
Obično gatalo
 
medijum's Avatar
 
medijum je offline
Registrovan: Mar 2008
Poruke: 239
medijum je na dobrom putu
Rep Power: 11
Standardno

sta bi rekla moja peta kuca?
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 25-06-2008, 00:46   #244
Ikaya
Švrća
 
Ikaya je offline
Registrovan: Apr 2008
Lokacija: Beograd
Poruke: 30
Ikaya je na dobrom putu
Rep Power: 0
Standardno

Quote:
Originally Posted by medijum VIdi Poruku
sta bi rekla moja peta kuca?
Peta kuca pocinje u Raku - veze pune emocija. Vladar V je Mesec u VII ,pa bih rekla da su ti jako bitni odnosi sa partnerom , a i ta pozicija ukazuje na to da se lako prelazi iz veze u brak , bilo iz ljubavi ili zbog dece….Mesec u Devici – sklonost ka analiziranju emocija , moze se dogoditi da budes rastrzana izmedju emocija i razuma , nemiri….Dosta strasti u vezama..Verovatno si jako intuitivna ,a moze se desiti i da malo idealizujes svoje ljubavi...
E sad , tvoja Venera u Ovnu konjukcija Mars u prvoj kuci. Verovatno si jako privlacna muskarcima….spontana , nije ti problem da ti nacinis prvi korak , hrabra ,impulsivna…Venera trigon Saturn valjda kontrolise tu silnu Ovnovsku energiju i cini te vernim partnerom koji tezi stabilnosti u vezi , kasnije daje i stabilan brak.Venera sekstil Jupiter , a Venera ti je jos u prvoj , pa lako mozes dobiti ono sto zelis ,ali bez ikakvih nazovi zenskih igrica , vec spontano , uz pomoc urodjenog sarma, direktno…..
Daj neki feedback da vidim ima li neke istine u ovom mom pokusaju
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 25-06-2008, 19:08   #245
vigga
Švrća
 
vigga's Avatar
 
vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
Lokacija: zagreb
Poruke: 69
vigga je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

kod mene je sve komplicirano.Vrh 5 kuce u biku,vladaoc venera u 1.kuci u vodenjaku(venera afliktovana opozicija uran u 7.k.u raku)i kvadrat s neptunom u 10.skorpiona) bas mi i nije sjajno,zar ne?
__________________
......
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 26-06-2008, 23:15   #246
medijum
Obično gatalo
 
medijum's Avatar
 
medijum je offline
Registrovan: Mar 2008
Poruke: 239
medijum je na dobrom putu
Rep Power: 11
Standardno

Quote:
Originally Posted by Ikaya VIdi Poruku
Peta kuca pocinje u Raku - veze pune emocija. Vladar V je Mesec u VII ,pa bih rekla da su ti jako bitni odnosi sa partnerom , a i ta pozicija ukazuje na to da se lako prelazi iz veze u brak , bilo iz ljubavi ili zbog dece….Mesec u Devici – sklonost ka analiziranju emocija , moze se dogoditi da budes rastrzana izmedju emocija i razuma , nemiri….Dosta strasti u vezama..Verovatno si jako intuitivna ,a moze se desiti i da malo idealizujes svoje ljubavi...
E sad , tvoja Venera u Ovnu konjukcija Mars u prvoj kuci. Verovatno si jako privlacna muskarcima….spontana , nije ti problem da ti nacinis prvi korak , hrabra ,impulsivna…Venera trigon Saturn valjda kontrolise tu silnu Ovnovsku energiju i cini te vernim partnerom koji tezi stabilnosti u vezi , kasnije daje i stabilan brak.Venera sekstil Jupiter , a Venera ti je jos u prvoj , pa lako mozes dobiti ono sto zelis ,ali bez ikakvih nazovi zenskih igrica , vec spontano , uz pomoc urodjenog sarma, direktno…..
Daj neki feedback da vidim ima li neke istine u ovom mom pokusaju
ah Ikaya bas lepo zvuci kad se cita o meni ali ja nisam takva ..bar ja mislim,svi mi isto kazu privlacna,sarmantna opseedaju me muski al ja to ne vidim bas(mada imam problem sa starim ljubavima,one me godinama nakon opsedaju,jos uvek )..Idealist jesam,trazim sve i odmah inace odoh(zato sam valjda jos uvek sama )da SA me bas uravnotezava tako da MA i VE u ovnu kod mene bar su prilicno disciplinovani....eto ukratko odgovor....sem onog za muski rod ostalo je sve tacno
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 26-06-2008, 23:49   #247
mysty
Obično gatalo
 
mysty's Avatar
 
mysty je offline
Registrovan: Apr 2008
Lokacija: NIS
Poruke: 470
mysty je nepoznata u ovom trenutku
Rep Power: 0
Standardno

Quote:
Originally Posted by vigga VIdi Poruku
kod mene je sve komplicirano.Vrh 5 kuce u biku,vladaoc venera u 1.kuci u vodenjaku(venera afliktovana opozicija uran u 7.k.u raku)i kvadrat s neptunom u 10.skorpiona) bas mi i nije sjajno,zar ne?
vrh pet u Biku i Blizancima.Vladaoci pet Venera i Merkur u prvo Merkur u Jarcu,Venera u Vodoliji....
Sad kako bih ja to protumacila:
Me120PlSposobnost da se nadje ono za cim se traga...
Ve180Ur trazis vezu na koju mozes da se oslonis?Ne bih rekla!Ti trazis "zabranjeno voce"Sklona si tajnim ljubavima....Uran ti je u sedmoj povedi racuna da se za neku ne sazna.....
A mozda se i zaljubljujes u osobe koje su na neki nacin pozanate,recimmo muzicare?
__________________

Last edited by mysty; 27-06-2008 at 23:39..
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 

Old 27-06-2008, 01:25   #248
Ikaya
Švrća
 
Ikaya je offline
Registrovan: Apr 2008
Lokacija: Beograd
Poruke: 30
Ikaya je na dobrom putu
Rep Power: 0
Standardno

Quote:
Originally Posted by vigga VIdi Poruku
kod mene je sve komplicirano.Vrh 5 kuce u biku,vladaoc venera u 1.kuci u vodenjaku(venera afliktovana opozicija uran u 7.k.u raku)i kvadrat s neptunom u 10.skorpiona) bas mi i nije sjajno,zar ne?
Ajde i ja da dodam nesto....
Kao da nisi imala klasicne veze....Mozda neku ljubav sa puno emocija , tajnu , verovatno si bila i razocarana....ali izgleda mi da ces kasnije naci ono sto ti je potrebno , Merkur je dobro aspektovan i Saturn sa Mesecom ,pa bi to donelo stabilnost i sigurnost... ne znam , meni tako izgleda....
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 27-06-2008, 02:22   #249
vigga
Švrća
 
vigga's Avatar
 
vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
Lokacija: zagreb
Poruke: 69
vigga je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

hvala,istina je da su sve moje ljubavi pod nekom tajnom.Muzicari khmmm jedino ak mi koju pjesmu uglazbe
__________________
......
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 28-06-2008, 22:02   #250
mysty
Obično gatalo
 
mysty's Avatar
 
mysty je offline
Registrovan: Apr 2008
Lokacija: NIS
Poruke: 470
mysty je nepoznata u ovom trenutku
Rep Power: 0
Standardno

Quote:
Originally Posted by medijum VIdi Poruku
sta bi rekla moja peta kuca?
Rak na vrhu petog polja sada bi mogla da kazem da si sklona promenama,i nedoslednosti ali necu,zato sto je tvoj vladalac pete u sedmoj,u analiticnoj Devici.Ali kada se zaljubis,volis do "koske"....
Mesec u sedmoj....kada jednom odlucis.i preedas se postoji rizik da postanes isuvise zavisna od partnera....
Aspekt Mo90Ur osecanja koja ne trpe stege....
Ja mislim da si ti bila tajno zaljubljena u druga....Mislim da te je on jako razocarao....
__________________

Last edited by mysty; 28-06-2008 at 22:36..
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 28-06-2008, 22:17   #251
Little Warrior
Druid
 
Little Warrior's Avatar
 
Little Warrior je offline
Registrovan: Dec 2007
Poruke: 1,605
Little Warrior će postati poznat uskoro
Rep Power: 12
Standardno

Quote:
Originally Posted by medijum VIdi Poruku
sta bi rekla moja peta kuca?
da li si zbog svojih ljubavi podnosila neke zrtve?
bilo kog tipa.

meni se ova situacija cini kao da si imala duge veze, rak na vrhu 5. polja, mesec u 7., kao da je svaka veza licila na brak, a na fiksnoj zvezdi zosmi, koja uvek donosi neki problem, pa posle olaksanje, ali nakon sto te dobro namuci...

drugo, postoji kvadrat od urana, pa je moguce da su veze naglo zapocinjale, naglo se zavrsavale
puno tajni upletenih u veze, uran je vladar 12 polja, a i mesec kroz dispoziciju ide u 12 polje,
pa je moguce da si bila optuzivana za neveru
ili da je neki od partnera sumnjao u tebe.

nekako sa jedne strane zudis za trajnom i stabilnom vezom, a sa druge za ludom avanturom tj avanturama koje ces pamtiti citavog zivota...

mislim da od veze ocekujes iskren odnos, dosta strasti(venera mars konjunkcija u ovnu u 1. polju)
i da ti dinamika jedne veze dosta odredjuje zivot
u smislu da se onoliko dobro osecas koliko si voljena i koliko osecas da dobijas i imas zivota u jednom odnosu...

mysty zajeba me, tj preduhitri sa odgovorom
__________________
For all those born beneath an angry star...Lest we forget how fragile we are...
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 28-06-2008, 22:21   #252
mysty
Obično gatalo
 
mysty's Avatar
 
mysty je offline
Registrovan: Apr 2008
Lokacija: NIS
Poruke: 470
mysty je nepoznata u ovom trenutku
Rep Power: 0
Standardno

Quote:
Originally Posted by Cor Serpentis VIdi Poruku
da li si zbog svojih ljubavi podnosila neke zrtve?
bilo kog tipa.

meni se ova situacija cini kao da si imala duge veze, rak na vrhu 5. polja, mesec u 7., kao da je svaka veza licila na brak, a na fiksnoj zvezdi zosmi, koja uvek donosi neki problem, pa posle olaksanje, ali nakon sto te dobro namuci...

drugo, postoji kvadrat od urana, pa je moguce da su veze naglo zapocinjale, naglo se zavrsavale
puno tajni upletenih u veze, uran je vladar 12 polja, a i mesec kroz dispoziciju ide u 12 polje,
pa je moguce da si bila optuzivana za neveru
ili da je neki od partnera sumnjao u tebe.

nekako sa jedne strane zudis za trajnom i stabilnom vezom, a sa druge za ludom avanturom tj avanturama koje ces pamtiti citavog zivota...

mislim da od veze ocekujes iskren odnos, dosta strasti(venera mars konjunkcija u ovnu u 1. polju)
i da ti dinamika jedne veze dosta odredjuje zivot
u smislu da se onoliko dobro osecas koliko si voljena i koliko osecas da dobijas i imas zivota u jednom odnosu...

mysty zajeba me, tj preduhitri sa odgovorom
ti mi dodjes ko profa....ja kao odgovaram...a ti a zaboravila si ovo....... Detaljnije malo drugi put kada budes odgovarala.....tako ti kazes meni
__________________
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 29-06-2008, 19:49   #253
medijum
Obično gatalo
 
medijum's Avatar
 
medijum je offline
Registrovan: Mar 2008
Poruke: 239
medijum je na dobrom putu
Rep Power: 11
Standardno

ja ne znam sta je s ovom mojom natalnom,nikako da me protumace
pa nisam imala duge veze tj nijednu dugu do sada,obicno se ugasi pre no sto i pocne...nisam ni zaljubljena u druga niti bila razocarana,ali sa bivsima sam skoro svima u drugar. odnosima...ali mozda me je zezao neki tranzit dugogodisnji,valjda ce sada VE u 5. i SA u 7.(uskoro)nesto promeniti....hvala sto ste me razmotrile
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 06-07-2008, 14:39   #254
onna
Obično gatalo
 
onna's Avatar
 
onna je offline
Registrovan: Jun 2008
Lokacija: Beograd
Poruke: 110
onna je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

ajde i ja da pokusam da vidim sta ima, a neko da mi pomogne oko tumacenja

Znaci 5ta kuca u Blizancima, mesec u vrhu u trigonu sa suncem. Sunce je u 9toj kući u Vagi.
( nadam se da nisam nalupetala )
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote

Old 06-07-2008, 14:41   #255
dadiska
Moderator
 
dadiska's Avatar
 
dadiska je offline
Registrovan: Sep 2007
Poruke: 1,205
dadiska je na dobrom putu
Rep Power: 12
Standardno

Onna gde ti je otisao Me i Ve!

Mesec u petoj daje promenljivost u ljubavnim vezama, znaci tu ces imati i uspone i padove!
Submit to Digg   Peta kuca i predbracne veze! :) Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 
Odgovor


Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)
 
Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Napredna pretraga
Način Prikaza

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Pređi Na

Slične Teme
Tema Temu Započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
Karmicke veze LadyLee Karmička astrologija 575 21-11-2016 19:00
Emotivne veze-pomoc? Kele Natalne karte clanova 28 21-05-2016 11:57
Peta kuca Merkur Osnove natalne astrologije 1676 06-05-2015 20:35
Prekid dugogodisnje veze sandra1984 Solari članova 4 11-07-2011 15:33
Prvo dete,peta kuca u solaru? Electrica Solari članova 20 25-09-2008 21:27


Vremenska Zona je GMT +2. Trenutno je 05:33 sati.

Astro Chat
vBulletin skin developed by: AxisDraw
Powered by vBulletin
Content copyright © 2006 - 2014, astro.axisdraw.comAd Management by RedTyger
eXTReMe Tracker Peta kuca i predbracne veze! :)
Peta kuca i predbracne veze! :)