Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Mad Max, nešto nisi ti dobro video. Ona prva gologuza, u roze majici ti je najbolja. Drži se takvih i nećeš pogrešiti. Za Draganu tih htedoh reći pre neki dan ali se suzdržah, razočarao bi se. Jeste ona lepa, sve to stoji ali vrlo brzo bi je preselio na onu tvoju temu Smehoterapija, da si je pažljivije slušao. No dobro ovde je tema Žene su ženstvene.
Marsh, skoro da se slažemo kod svake.
Dodala bih na listu precenjenih i Sarah Jessica Parker, nije mi jasno šta ljudi vide u njoj. Za moj ukus jedna vrlo obična žena, čak malo i gruba.
Od domaćih lepotica smatram precenjenom Slobodu Mićalalović. Zašto ovu ženu koju u zvezde i veličaju njenu lepotu.
Odakle Anne Hathway ovolike sise Pa ona je do juče imala ozbiljnih problema sa anoreksijom.
Vjerojatno iza ove fotografije stoji rad & trud slavnog plastičnog hirurga Dr. Adobe Photoshopa
Quote:
Originally Posted by snupy
Marsh, meni su i ove tvoje okarakterisane kao potcenjene zapravo precenjene
Pa dobro, mi inače imamo dosta malkice različit ukus.
S tim što imam u glavi proširenu listu (veličine telefonskog imenika) i overrated & underrated beauty ikona, ali za to bih trebala otvoriti posebnu temu.
Quote:
Originally Posted by Pipa Midlton
Dodala bih na listu precenjenih i Sarah Jessica Parker, nije mi jasno šta ljudi vide u njoj. Za moj ukus jedna vrlo obična žena, čak malo i gruba.
S.J. Parker, Kim Kardashian itd. nisam ni spominjala, jer su mi više karikature, nego ikone ljepote.
Osim toga, svoje sam mišljenje o Kardashiankama već više puta izrazila, pa da se ne ponavljam
S tim što je Sarah Jessica Parker više poznata po "svom stilu" (aka Carrie Bradshaw stilu), nego po ljepoti.
Marsh, pošto ti nemaš predrasude odn. nisi eliminisala nikog samo zato što nije plavuša ili crnka.....teško je pogoditi.
Jedna od mojih omiljenih glumica starije generacije i najženstvenija, najnežnija plavuša je Linda Evans.Kako bih ja sad mogla reći da žena nije savršena i lepa zato što ja nisam plavuša. To bi bilo neiskreno. Razumljivo je da se sličan sličnom raduje i da su nam najlepše žene koje su nama fizički najsličnije ali ako je žena koja meni nije ni najmanje slična lepa ja ću to priznati i reći.
eliminisala nikog samo zato što nije plavuša ili crnka.....teško je pogoditi.
Pa ima istine u tome da se "sličan sličnom raduje", ali treba biti realan. Ne mogu biti nepoštena, pa tvrditi da mi je npr. Gwyneth Paltrow bomba, kada mi je bezveze.
Također, uvijek mi je npr. Cindy bila atraktivnija od Claudije. Ili npr. Blair (Leighton) od Serene (Blake).
Istina, Blake (Serena) ima bolju figuru (noge za 10) & styling (barem u GG);
ALI Leighton (Blair) je, realno, daleko ljepša i karizmatičnija.