Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Privodim kraju Sons of Anarchy s nadom da neću krepati od dosade. Radnja jeste ok, sve je to zamišljeno super ali ... Od sat vremena epizode 5 min je neka akcija a ostalo je mumlanje (ne znam kako drugčije da se izrazim). Dijalozi su spori, glumci mutavi pola serije nešto mumlaju i šapuću, imaju dramske pauze ko da ih je Vučić učio da glume. I odabir glumaca je pomalo bzvz, ti bajkeri bi trebalo da su ''white trash'' a ne neki metrići.
Privodim kraju Sons of Anarchy s nadom da neću krepati od dosade. Radnja jeste ok, sve je to zamišljeno super ali ... Od sat vremena epizode 5 min je neka akcija a ostalo je mumlanje (ne znam kako drugčije da se izrazim). Dijalozi su spori, glumci mutavi pola serije nešto mumlaju i šapuću, imaju dramske pauze ko da ih je Vučić učio da glume. I odabir glumaca je pomalo bzvz, ti bajkeri bi trebalo da su ''white trash'' a ne neki metrići.
Probaj s Buffy ili (ako ti je isuvise girlie), sa Angelom (spin off)
Serija Ubice mog oca. Posle sto godina gledam domaću seriju i napokon nešto noramalno, nije jeftino, nije standardna glumačka ekipa. Drži mi pažnju što je u mom slučaju teško. Za svaku preporuku.