ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE
 
Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > >


Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.

Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!

Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Odgovor
 
Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza

Old 16-08-2010, 12:42   #16
iatlove
Obično gatalo
 
iatlove's Avatar
 
iatlove je offline
Registrovan: May 2010
Poruke: 220
iatlove je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

Quote:
Originally Posted by capella VIdi Poruku
Ako ti je karma na 19* onda je presirok orbis za Regulus, ona je na 29* a fixne maximalno orb 2*.
Isto vazi i za Fortuni i Merkur gdje je orbis jos veci. Nego ti je program zbog guzve u toj kuci napisao karmu tacno pod regulusom ali konjunkcija nije.

Ok, to nisam znala. Dakle, posto je orbis 2*, onda su stvari sada malo drugacije. Karma je na 19* 59` a Merkur na 18* 25` i sve to u Lavu u XII.
Ovo sada pravi konjukciju, je li tako? Sta mi sada ova postavka donosi? Hocu reci, jesam li sada nagrabusila?
Hvala.

http://img716.imageshack.us/f/natalnakarma.gif/
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 

Old 16-08-2010, 13:20   #17
capella
Druid
 
capella's Avatar
 
capella je offline
Registrovan: Nov 2008
Poruke: 1,182
capella je na dobrom putu
Rep Power: 12
Standardno

E pa oni jesu ali sam htjela usput reci da ME i REgulus nisu nadam se da nisam puno zapetljala

A sta donosi ME 0* Karma-nemam poja
__________________
http://i133.photobucket.com/albums/q...4786425064.gif
Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram.
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 16-08-2010, 13:44   #18
iatlove
Obično gatalo
 
iatlove's Avatar
 
iatlove je offline
Registrovan: May 2010
Poruke: 220
iatlove je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

A sta donosi ME 0* Karma-nemam poja [/QUOTE]

Nisi zapetljala, snasla sam se.

Ako neko zna da objasni...Super! Cekam strpljivo.
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 16-08-2010, 14:09   #19
egerija
Veštac
 
egerija's Avatar
 
egerija je offline
Registrovan: Jul 2009
Lokacija: evo bas ovde
Poruke: 671
egerija je na dobrom putu
Rep Power: 11
Standardno

Generalno Me0Karma moze da ti donese da kada ti trebaju neke informacije cudom se pojave ili ti cudom nestaju, mislim da kad ti nesto bas, bas treba nikako ne mozes da nadjes, zavisno od aspekata i trenutnih tranzita kako ce ovo pokrenuti. U Lavu moze ti doneti srecu u kocki, igrama na srecu, prati tranzite, ali ako podlegnes egoizmu mozes mnogo nisko da padnes, skandali u javnosti, ljudi koji ce te spustiti na zemlju itd...
Da ti je Karma blize Regulusu bila bi nova Ana Ivanovic, ona ima taj aspekt, on donosi slavu, ali kako rece Capella presirok je orbis.
__________________
nije neka, ali je moja

Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 16-08-2010, 20:46   #20
Santijen
Druid
 
Santijen's Avatar
 
Santijen je offline
Registrovan: May 2007
Poruke: 1,824
Santijen je na dobrom putu
Rep Power: 14
Standardno

sto vise citam o karmi to sam sve vise sigurna da se jako malo o tome zna tj postoji puno teorija..pa neko kaze planete u 12 kuci..neko kaze saturn...neko kaze jmc...neko tvrdi vrh 8 polja..i tako u nedogled...
skoro nadjoh jedan tekst koji je malo drugaciji od svih dosadasnjih a tice se meseca tj duse horoskopa a po meni ako vec dusa menja tela onda je mesec zaduzen i za karmu...pa evo o cemu se radi

Gde nas vodi karma?
Meditiranje

Piše Mihailo Čukić

Karma na sanskritu označava prost termin - “akcija”. Akcija je sve ono što učinite, delate. Kar - raditi i ma - ishod, rezultat, jeste suština prirodnog zakona da svaka akcija izaziva reakciju, u vidu odgovora na učinjeno, skoro kao zasluga. Mada često akcije, umesto zasluga, zasluže posledice, i to one neželjene. Izbor je na samom čoveku: ako čini dobro – dobro se vraća, ako čini loše – loše se i vraća.
Karma i karmička astrologija dolaze nam sa Istoka, iz Indije, i mnogo su više zastupljeni u đotišu i religijama dalekog Istoka nego u zapadnoj astrologiji. Pod karmičkim uticajem nalazi se i reinkarnacija, odnosno selidba duše iz jednog tela u drugo po zaslugama, bilo dobrim bilo lošim, odnosno kao rezultat karme - učinjenog.
U našem solarnom sistemu, a na osnovu kojeg je izveden horoskop, odnosno sva astrologija, život se zasniva na aspektima Sunca (život, svest, telo, energija), Meseca (duša, podsvest) i, naravno, Saturna (vreme, sud -odnosno, mogućnosti života u vremenu po zasluzi).
Dva svetla i grubi Saturn neraskidivo su vezani u prirodnom horoskopu i u svojim najjačim pozicijama nalaze se u aspektu opozicije, koji je adekvatan fazi punog Meseca, odnosno - punoj svesti. Neki autori ovaj aspekt dovode u vezu sa Uranom, ali tu se radi o nedovoljnom znanju, formiranom na američkoj astrologiji, jednako “zdravoj” kao njihova brza hrana, koju i sami u žargonu nazivaju „džank“ - smeće.
Saturn – vreme, mera je svega. On je i sudija koji odlučuje kakva će karma biti, odnosno koliko je teška, i u zavisnosti od pozicije u natalnom horoskopu, koju je osoba stekla za ovaj život.
Mesec i Saturn čine celinu karmičke astrologije: duša koja je predstavljena Mesecom traži Saturna i bez njega ne može da se inkarnira, odnosno pređe u naredni život. Zbog svoje brzine, Mesec je skoro stalno u direktnim aspektima sa Saturnom. Naravno, i drugi aspekti Meseca sa ostalim planetama daće uvid u karmu i njene posledice.
Mehanizam koji to određuje jeste prva i poslednja Mesečeva konjunkcija. Naravno ovde dolazi do izražaja odnos svetala, odnosno - u kojoj je fazi Mesec. Ako je u rastu, to je povoljnije od pada, kao udah i izdah, dok je kad se nađe u fazi poslednje četvrti daleko nepovoljniji.
Kada se posmatra pozicija Meseca, gleda se od koje planete ide, tj. koja je planeta pre njega postavljena u natalnom horoskopu, ma koliko daleko bila, i naravno ka kojoj ide, takođe bez obzira na broj stepeni koji ih razdvaja.
Na ovaj način vidimo ko je osoba bila ili u kojoj simbolici je njena prethodna inkarnacija, tj. kakav joj je bio prošli život, kada gledamo planetu “iza” Meseca. Kakav će biti ovaj život, odnosno postojeća inkarnacija, opisaće nam planeta kojoj Mesec ide u susret. U simbolici te planete nalazi se zadatak osobe u ovom životu, mogućnost da to ostvari i prepreke na koje će naići.


Šta je bilo
Ako krenemo redom i iza Meseca se nalazi Sunce, a kako su u pitanju dva svetla, osoba iz prethodnog života nosi snagu, ali i malo iskustva, što može izazvati probleme. U prethodnom životu to je bila muška inkarnacija sa bitnom ulogom u društvu.
Ukoliko je Merkur planeta od koje ide Mesec, tada su se događaji bitni po osobu odigrali u mladim danima prethodne inkarnacije, kada se mogao i završiti život. Dosta intelekta se prenosi iz prethodnog života, kao i jaka veza sa bratom ili sestrom.
Venera koja prethodi Mesecu ukazuje na zanos vezan za ljubav, kao i materijalne vrednosti, umetnost, ali i preterivanja u uživanju, koja u ovom životu mogu biti izvor problema.
Marsova pozicija naglašava destruktivnost, borbe i ratove. Osoba je bila ili uzrok ili žrtva nasilja. Ovakve pozicije uvek ukazuju na probleme sa silom i potrebu za samokontrolom.
Mesec koji dolazi posle Jupitera ukazuje da je osoba stekla velika znanja i zvanja u prethodnom životu, dosta puteva, intelektualnog ili religijskog rada. Teški aspekti ukazuju na probleme sa moralom ili da je u prethodnom životu osoba bila druge veroispovesti.
Kada je Saturn planeta od koje se Mesec odvaja, u pitanju je teška karma, stroga presuda. Prethodni život je bio pun ograničenja, mračan, težak, sa teškim završetkom. Dobar aspekt govori o naučenoj lekciji, a loš - o ponavljanju.
Ako je neka od transcendentnih planeta postavljena pre Meseca, gleda se kroz odnos sa Saturnom i suštinski nosi osobine kao da se Mesec od Saturna odvaja.

A šta nas čeka..
Aspekti koji slede ukazuju na to šta osobu čeka u ovom životu, odnosno koji su to ispiti i prepreke koje treba preći
Ako Mesec ide ka Suncu, osoba želi da postane bitna, ili je jednostavno životne okolnosti dovode u centar zbivanja. Problemi sa egom i sa autoritetima.
Merkur kojem Mesec ide u suret ukazaće na razvoj intelekta i sposobnosti komunikacije, izražavanje kroz medije, pisanje, učenje jezika... Problemi mogu biti izazvani naglošću, nervozom i nerazmišljanjem.
Venera kojoj se približava Mesec ukazuje na potrebu za ljubavlju i lepotom, umetničkim potencijalom, sposobnošću zarade. Problemi nastaju ako se javi neumerenost, ljubomora, “alavost”. Tada su mogući materijalni, ali i emotivni gubici.
Mesec koji ide prema Marsu znak je da je osobi potrebno jačanje muškog principa, u prvom redu snage, ali i samokontrole. Sport je veoma bitan i koristan u ovom slučaju, pa je moguć i u vidu profesije. Problematični aspekti su vezani za kuću i porodicu u kojoj može biti dosta netrpeljivosti i svađe. Mogući su i problemi sa nasiljem i kriminalom.
Mesec u susretu sa Jupiterom, koji mu je od svih planeta najskloniji, pokazuje želju za znanjem i napretkom u svim oblastima života. Sklonost visokom obrazovanju, dobrom statusu, ugledu u društvu. Prisustvo loših aspekata znak je da ovo ide na teži način.
Kada se na putu Mesecu nađe Saturn, on predstavlja prepreku i ukazuje da je neophodno podvući crtu i svesti svoje račune. Neophodno je steći samopouzdanje i to će doneti napredak kroz vreme, ukoliko su aspekti dobri. Loši su prilično teški i predstavljaju učenje na greškama i stalne unutrašnje sukobe, ali i ozbiljne prepreke od okoline. Naravno, i ovde se aspekti spoljnih planeta, Urana, Neptuna i Putona “mere” u skladu sa aspektima između Meseca i Saturna.
Ovaj mehanizam karme samo je delić sveukupne astralne mašinerije koja upućuje i trasira inkarnacije iz života u život. Ovladavanje karmom jeste vrhunac poznavanja sebe, ali i svih prirodnih i božanskih aspekata koji nas okružuju i čine. Šta činiti da se ovlada njima? Ponekad, apsurdno, ne treba činiti ništa, jer kako kineski Tao kaže: “najkorisnije je činiti ništa, jer se ništa i neće desiti“.
__________________
<img src=http://astro.axisdraw.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=427&dateline=1385990843 border=0 alt= />
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 16-08-2010, 20:48   #21
iatlove
Obično gatalo
 
iatlove's Avatar
 
iatlove je offline
Registrovan: May 2010
Poruke: 220
iatlove je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

Quote:
Originally Posted by egerija VIdi Poruku
Generalno Me0Karma moze da ti donese da kada ti trebaju neke informacije cudom se pojave ili ti cudom nestaju, mislim da kad ti nesto bas, bas treba nikako ne mozes da nadjes, zavisno od aspekata i trenutnih tranzita kako ce ovo pokrenuti. U Lavu moze ti doneti srecu u kocki, igrama na srecu, prati tranzite, ali ako podlegnes egoizmu mozes mnogo nisko da padnes, skandali u javnosti, ljudi koji ce te spustiti na zemlju itd...
Da ti je Karma blize Regulusu bila bi nova Ana Ivanovic, ona ima taj aspekt, on donosi slavu, ali kako rece Capella presirok je orbis.
Pih! Taman sam se ponadala da cu steci svetsku slavu! Salim se. Meni je predodredjeno da vladam iz senke, a i tako se najbolje osecam. Ne volim kad se previse vidi
Vidis, to sto se tice nestajanja i pojavljivanja....da, tako nekako biva kod mene. S tom razlikom sto se najvise manifestuje na nacin da kada je nesto od velike vaznosti (informacija, dogadjaj i sl.) a sakriveno je od mene iz bilo kog razloga, iznenada dodjem do otkrivanja i saznanja. Pa tako otkrijem prevare, podvale i da ne nabrajam dalje....ali neretko i resenja za neke situacije. Valjda sam objasnila
Igre na srecu, kocku .....nis` ne volim
Nikada nisam bila egoista, ma cak ni kao klinka. Mama me je cesto kritikovala jer sam previse davala drugaricama.
U svakom slucaju, hvala ti na objasnjenju. Naucila sam nesto novo! Yaaaaaaay!!!
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 16-08-2010, 21:02   #22
tinna-bg
Veštac
 
tinna-bg's Avatar
 
tinna-bg je offline
Registrovan: Jun 2007
Poruke: 822
tinna-bg je na dobrom putu
Rep Power: 13
Standardno

Ja cu napisati o Karmi u sinastriji (mojim sinastrijama)

Moja karma je na 24* device i jedan je ima bas sunce 24* device (doduse ima ga jos uvek ) i to je bila veza bas puna onog nekog sustinskog obostranog razumevanja, i dan danas smo ostali u dobrim odnosima da ne kazem prijateljskim. Mogla sam skakakve gluposti na napravim (imam uran na asc, pa sam sklona raznoraznim nepredvidivim reakcijama), a on je sve shvati i razumeo, nikad se nije naljutio, cak ni kad sam ga zbog drugog ostavila. A sinastrija nam je ocaj, trc, trc pa naletis na neki jadni aspekt...

U drugoj sinastriji moja karma je pravila egzaknu konjukciju sa vrhom njegovog dc-a a i urana, posto mu je uran kao i dc na 24* device. Ta me osoba nikad nije totalno razumela i shvatala, pricam u poredjenju sa ovim prvim. Ali nam je veza bila veoma intenzivana, culi se minimalno 6-7 dnevno i vidjali ponekad po nekoliko puta dnevno, posto samo iz komsiluka...

Posle raskida sa prvim nije bilo gorcine, bar sa moje strane, posle raskida sa drugim postoji obostrana gorcina. inace je njemu uran vladar sunca, merkura i venere...pa eto, mozda je to u pitanju (mislim na tu gorcinu)...
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 19-08-2010, 19:38   #23
nena peric
Veštac
 
nena peric's Avatar
 
nena peric je offline
Registrovan: Jun 2010
Poruke: 730
nena peric je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

Aleksandar Imsragic je izdao knjigu "Asteroid karma".
Njegov kratak opis sa neta:
Svaki asteroid deluje kao izaslanik neke planete. Tako je asteroid Karma izaslanik Saturna, a njegova pozicija ukazuje na sudbinsku priču koju natus nosi – bila ona povoljna ili ne. Uzrok i posledica ovde su povezani preko ovog tela, kao i posebnih uglovnih odnosa koje ovaj asteroid gradi.

Asteroid Karma ukazuje na tačku koja, kao jednom silom neminovnosti, silom nesvesnog, silom kao iz 12. kuće – natusa vuče u ono što se prepoznaje kao “sudbina". Kakva je ta karma? Sigurno se uvek može govoriti da je to nepoznato delo koje se vuče iz genetike. Ipak, razumevanje sopstvene karme pomaže natusu da otkrije svoju pravu svrhu i ispunjenje nesvesnih težnji koje u njemu borave.

Asteroid karma kroz 12. znakova
Karma can indicate a negative balance or positive balance.

Negative Karmic events are like accidents, heart breaks, exposure to outbursts that seem unfair and financial losses. Positive Karmic events are sudden strokes of good fortune, chance meetings with a true love and so on.
Retrograde Karma means you dished out more negative karma than positive karma in the mentioned areas.

Karma squared by Mars or Saturn or Pluto is a typical indicator of negative karma. Karma trine Jupiter or Venus or Sun is a typical sign of positive karma. One must look carefully in the natal chart and come to the conclusion.


Karma in Aries:
===============
Destined for balance in creative impulses, egotism, self absorption [Did you pay enough attention to self in the past lives?], head wounds [being safe or getting them], argumentativeness, entrepreneurship in business ventures [Did you scuttle someone's business in the past life? Did you motivate to help someone succeed?] , independence and family values reform.

Karma in Taurus:
================
Destined for balance in establishing a family, accumulating possessions, patience in projects [Did you stifle others projects in the past? Did you enable other's projects to proceed speedily in the past life?], enjoying creature comforts [Did you enjoy too much? Too less?],
reacting to family survival mechanisms and coming to terms with musical talent.

Karma in Gemini:
================
Destined for balance in the intellectual and communicative plane. Did you talk too much in the past? Was the talk useful or harmful? Did you deceive using fast wit? Did you write enlightening literature or books of facts?
This placement also indicates experiences that help the individual guide social reform.
A hidden law may help many innocents reclaim dues and one with Karma in Gemini may be destined to research this data and be of so much use to thousands. In the past life he may have been cheated because of ignorance.

Karma in Cancer:
================
Destined for balance in emotions, financial security and basic survival. The Native may not have attained any financial security nor had a decent home life in the past. Karmic debts to the native are in getting money, home, emotional nurturing from the mother figure. Had he abused these, then he may have to pay others financial dues, nurture others and give emotional empathy to others because he did not do so in the past. Treating your mother well can be part of the destiny. This Native in the highest level can pay his dues by initiating child welfare, creche, reforms in maternal care, soup kitchens or be a philanthropist who gives away interest free loans.

Karma in Leo:
=============
In the Positive sense, this Native is very likely to have been a total pussycat in the past lives. Time to roar, time to be forced into expressing some creative aspect of Self, to wallow in the ego and enjoy romance and luck in gambling. Negatively aspected or retrograde, this means balancing experiences that cause the ego to suffer, public insults, shut ups, failure in speculation and lack of romance in life due to abuse of personality in the past lives.

Karma in Virgo: =============
Destined to balance health issues, critical studies, routine work. Were you a miserly boss who made workers suffer? Did you neglect your health in the past? Did you work as a nurse who selflessly toiled?
Depending on the good or bad of the past and the positive or negative of the present, this can be a very useful placement. Career success is assured for one who builds on the positive karma.

Karma in Libra: =============
One of the most challenging placements. Destined to Balance and balance and balance, mentally or physically.
Every thought that is wrong may instantly be balanced by contradictory evidence. You may judge someone as wicked and proof may come that he is good. Watch out for guilt trips and pricks to the conscience. Best to never judge or label anyone but instead objectively analyze and assess with disclaimers.
Negative karmic experiences here include heart breaks owing to being too flirtatious in the past. Positive debts may mean a wonderful spouse and relationship in this life, wonderful surroundings and so on.

Karma in Scorpio: =============
A rogue occultist or a dedicated surgeon? A black magician or a healer? A monk or a sex maniac/mass murderer? A challenging placement that can help fate plan a powerful destiny or a punishment of sinking to the lowest depths of despair. Emotional control is the ally for this native. Letting emotional hatred go out of control will set up a vicious cycle of karmic debts that never benefit anyone.
Forgiveness is a fantastic asset. These natives must master breath control, meditation and some form of social service, at least mentally.

Karma in Sagittarius: =============
Were you a religious fundamentalist or a social reformer? A corporate cheat or a philanthropist? Watch for experiences that balance your clumsiness, your kindness, your luck, your manner of speech and your friendships. If you are unkind in words even if you meant otherwise, the asteroid Karma will still make you feel the other persons emotions at your words.
In the highest level, such people can become great religious reformers.

Karma in Capricorn: =============
A very difficult placement. Retrograde and negatively aspected might indicate a corporate white collar criminal or big billionaire conspirator against the masses in a past lifeline. Greedy Ambition and status consciousness that sacrifices ethics and truth leads to humbling balances in this life. The native must practice generosity, inner and outer. He must treat all people with respect and must not be condescending to others. No misdeeds like ratting on fellow employees for promotions, for instant karmic punishment will follow. One must be wary of taxation problems and legal problems.
The Native must balance career and affection to family, and not let career be the only objective in life. Once positive loops are set and old karmic debts erased, this placement can bring large financial rewards. This will then become the new test. Is social service funded with the rewards? Is egotistical reputation concern mellowed? Is Status still given importance or character of people? Is ambition under control or do the past bad habits of power trips raise their ugly head again?
These natives can become Nation Builders or Global Corporate/Financial/Legal Reformers in the highest positive level.

Karma in Aquarius:
=============
Destined to balance their capabilities for humanitarian causes and to find guidance for individual reform. Were you a thinker who was too lazy? A mad scientist? An eccentric engineer who burnt his inventions because he did not get a patent? These natives will be prodded in this life with experiences that settle the old debts of neglect and inspire ideas of benefit. Negatively, they may have made many people uncomfortable with unrestrained wildness/rebelliousness in the name of individual freedom and in this life, their freedom may be curtailed. One must be wary of sudden events and accidents if there is a square to Uranus or Mars.

Karma in Pisces:
================
The end of the karmic wheel! A native who could have transcended the highest Spiritual
realms of ecstasy or crawled through life as an alcoholic or drug abuser. This placement may also indicate that the native had mislead others in tpics of spirituality or deceived others by misusing compassion. Positively, this can be a native who was so selfless in thought and deed that this life will give a balance in the form of true knowledge or opening of the third eye/psychic powers and higher states of consciousness. Retrograde Karma here could mean chances of psychiatric illness, schizophrenia and more drug abuse. Great honesty, objectivity and self mastery is needed in this case for setting up the positive karmic loops to enable Neptunian rewards from this Asteroid placement.

moja natalna http://a.imageshack.us/img248/2954/natalnakarta.gif
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 24-11-2010, 18:54   #24
malamaza
Obično gatalo
 
malamaza je offline
Registrovan: Sep 2010
Poruke: 314
malamaza je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

njegova Karma retro je udaljena od mog Saturna malo više od 5 st. i čini egzaktan trigon na moj Mjesec (9 minuta razlike)

kakvo je značenje toga ?
__________________

Last edited by malamaza; 24-11-2010 at 19:06..
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 24-11-2010, 19:54   #25
Chither
Veštac
 
Chither je offline
Registrovan: Sep 2007
Poruke: 824
Chither je na dobrom putu
Rep Power: 13
Standardno

Mojoj najboljoj drugarici, Karma pada egzaktno u minut na Asc, 15,45 skorpiona!

PS: Malamazo, preveliki je orbis, dozvoljeno je do 2 stepena.
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 24-11-2010, 20:00   #26
malamaza
Obično gatalo
 
malamaza je offline
Registrovan: Sep 2010
Poruke: 314
malamaza je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

marijana za konjunkciju sa Saturnom ok

što kažeš za ovaj trigon sa Mjesecom?

ili tu trigoni baš nešto i nisu važni ?
__________________
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 

Old 24-11-2010, 20:04   #27
Chither
Veštac
 
Chither je offline
Registrovan: Sep 2007
Poruke: 824
Chither je na dobrom putu
Rep Power: 13
Standardno

Ne razumem ti se ja u to, samo znam da je kod asteroida dozvoljen vrlo mali orbis, a mislim (nisam sigurna) da se gledaju samo konjukcije.
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 24-11-2010, 20:23   #28
TigaBg
Čarobnjak
 
TigaBg's Avatar
 
TigaBg je offline
Registrovan: Aug 2009
Poruke: 2,990
TigaBg ima dobru auruTigaBg ima dobru auru
Rep Power: 14
Standardno

Quote:
Originally Posted by egerija VIdi Poruku
Da ti je Karma blize Regulusu bila bi nova Ana Ivanovic, ona ima taj aspekt, on donosi slavu, ali kako rece Capella presirok je orbis.
Ja imam karmu na 28.23' lava, pa nisam primetila da sam nešto popularna.
Koliku ulogu ima ovaj asteroid u sinastriji? Njegova karma je na mom Mc-u, a moja na njegovoj Ve.
__________________
karta
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 24-11-2010, 21:03   #29
ZzZz
Obično gatalo
 
ZzZz's Avatar
 
ZzZz je offline
Registrovan: Nov 2010
Poruke: 355
ZzZz je na dobrom putu
Rep Power: 9
Standardno

Moja karma je na 8 stepenu device u 12 kuci.. pravi sekstil sa mesecom i trigon sa neptunim.. Ne mogu nigde da pronadjem sta bi to moglo da znaci?
__________________
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote

Old 24-11-2010, 21:45   #30
TigaBg
Čarobnjak
 
TigaBg's Avatar
 
TigaBg je offline
Registrovan: Aug 2009
Poruke: 2,990
TigaBg ima dobru auruTigaBg ima dobru auru
Rep Power: 14
Standardno

Quote:
Originally Posted by ZzZz VIdi Poruku
Moja karma je na 8 stepenu device u 12 kuci.. pravi sekstil sa mesecom i trigon sa neptunim.. Ne mogu nigde da pronadjem sta bi to moglo da znaci?
Teško da ćeš i naći i da ćeš dobiti odgovor na ovo pitanje.
__________________
karta
Submit to Digg   Asteroid Karma Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 
Odgovor


Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)
 
Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Napredna pretraga
Način Prikaza

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Pređi Na

Slične Teme
Tema Temu Započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
Ljubavna Karma karma Karmička astrologija 152 12-08-2019 18:24
Karma/solar2017 karma1983 Solari članova 7 21-04-2017 11:39
asteroid ANDJEO uranija Asteroidi 129 25-01-2013 00:59
Ceo zivot Karma :( Snoza Karmička astrologija 3 29-05-2012 18:48
Karma... da li me prepoznaješ...? Butterfly Karmička astrologija 72 08-09-2010 20:07


Vremenska Zona je GMT +2. Trenutno je 22:22 sati.

Astro Chat
vBulletin skin developed by: AxisDraw
Powered by vBulletin
Content copyright © 2006 - 2014, astro.axisdraw.comAd Management by RedTyger
eXTReMe Tracker Asteroid Karma
Asteroid Karma