Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Imate plodnu mastu koju mozete izraziti u brojnim stvaralackim oblastima. Muzikalni ste, umetnicki nadareni i vizionar, i uvek morate nastojati da obuzdate svoju sklonost ka preterivanju. Saosecajni ste i puni idealizma, moze vas privuci verski zivot, narocito ako je rec o neobicnim sektama. Ako imate teske aspekte, skloni ste da zivite u svom svetu mastei da bezite od svih teskoca.
Sesil B. de Mil, Federiko Felini.
Sa ovim delom se slazem... imam ovu konjukciju u 12.polju - u Strelcu, a Ju mi je vladar Asc.
Procitah negde da Ju 0 Ne daje crkvena vencanja, ispunjenje zelja, uslisene molitve... Ovo za uslisene molitve kod mene ima smisla... verovatno zato sto je u konjukcija u 12.polju.
Imam ovaj aspekt i nisam se pronasla u njegovom opisu. Kod mene nema ni m od muzikalnosti, umetnicki nisam nadarena, a mozda i jesam ali jos nisam pronasla tu oblast. Mastovita jesam, ali ne zivim u snovima. Verski zivot me ne zanima, sekte jos manje.
Nisam imala crkveno vencanje, tek pre neku godinu sam se krstila. Kad sam se udavala bila sam nekrstena