ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE
 
Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > > >


Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.

Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!

Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Odgovor
 
Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza

Aspekti VENERE
Old 20-10-2006, 01:00   #1
moonstruck
Prijatelj foruma
 
moonstruck's Avatar
 
moonstruck je offline
Registrovan: Sep 2006
Lokacija: negde tu, iznad duge...
Poruke: 180
moonstruck je na dobrom putu
Rep Power: 14
Wink Aspekti VENERE

Aspekti Venere:

Svaki aspekt Venere ukazuje na vas ljubavni zivot


Konjukcija naglasava naklonost i prorodu ljubavi.
Opozicija ukazuje na to koliko ste svesni ili niste svesni svojih osecanja prema drugima.
Kvadrat predstavlja izazov za vase naklonosti i osecanja.
Trigon ili Sekstil ukazuju na neometani tok naklonosti i ljubavi.
Inkonjukcija ukazuje na to kakva su prilagodjavanja potrebana da biste spoznali svoja osecanja.
__________________
Moonstruck

...Prave reci kao zvezde padnu same,po svom nikne jogunasti beli krin,
nekad trazis poentu na kraju drame - a poentu krije prvi cin...


…VTBDUN…


Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 

da dodam :
Old 12-11-2006, 03:47   #2
Shmishonja
Moderator
 
Shmishonja's Avatar
 
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
Poruke: 4,112
Shmishonja je na dobrom putu
Rep Power: 18
Lightbulb da dodam :

Venera i Sunce :
Od aspekata samo : 0° , // , 30°i 60° .
Donosi ljubav sa nekom uticajnom osobom . U ženskom horoskopu : ljubav sa oženjenim muškarcem ili poznatom osobom vezanom za javnost . U muškom horoskopu : donosi zavodnike , harizmatične Don Žuane , kazanove , naročito ako sami postanu simbolika Sunca , pre svega kada se ili ožene ili se dokopaju direktorske fotelje .

Venera i Mesec :
Povoljni aspekt ova dva emotivna principa je gotovo sigurno najlepši aspekt koji u ženskom čartu čini nju veoma privlačnom , ženstvenom , lepom i poželjnom , dok u muškom donosi veliku ljubav prema ženama .
U predbračnim vezama , ovo je znak lepih ljuvanih dogodovština ( sem naravno ako neko od njih dvoje nema neki loš aspekt sa malefikom ) , ljubav i zabavljanje tu lako preraste u brak , koji najčešće se sklapa zbog trudnoće .
Može da se desi da upravo ovaj aspekt nagoni osobu da stupi ranije u brak zbog velike ljubavi prema deci i porodici . Naravno , ako su ostali parametri za brak ugroženi , osoba će se zaista zaljubiti tek kada bude udata/oženjen , ili kada postane roditelj ( a to ne mora da znači da će se zaljubiti u tog partnera sa kojim je u tom trenutku ) .
Naravno , loš aspekt ove dve planete donosi nesklad i nezadovoljstvo . Žena ( Mesec ) tada ne voli devojku ( Venera ) u sebi , a ne voli ni "konkurenciju" u obliku suprugovih ženskih rodjaka , pa čak će i decu smatrati konkurencijom ... ovde naravno spada i netrpeljivost prema ljubavnici(ama) ... U muškom horoskopu ukazuje na ljubavnicu zbog koje će doći do raskida / razvoda ( naročito ako je aspekt aplikacioni izmedju Meseca i Venere ) .
Sama po sebi , ukoliko ništa drugo ne podržava brak ~ ovo je slika velikog nezadovoljstva u emotivnom vezama , naročito u braku , u bilo komm čartu ( muško , žensko , svejedno ) .

Venera i Merkur :
Ovde isto imamo opciju kako i sa Suncem što se tiče aspekata .
Ljubavi nisu duboke . Veze sa intelektualcima . Osoba je lepa i šarmantna , ponekad puno priča , zarazan smeh , ljubav prema druženju , zabavama , ljubavna pisma / poruke su sigurna .
Ovo može biti dobar aspekt za brak ako u njemu postoje deca , ali ukoliko faktori za brak nisu izraženi , vrlo je važno uneti malo smeha i razonode u vezu , kako bi se izbegla potreba za "švrljanjem" zbog monotonije . Partner je uvek mladji od osobe , komunikativan je , šarmantan , moguće je da se bavim komunikacijama , obrazovanjem , putovanjima , izdavaštvom .
Konjunkcija : nije baš povoljna , jer donosi isuviše lepršava osećanja , skoro površna , osobi brzo dosadi parner(ka) , ma koliko osoba tvrdila suprotno .

Venera i Mars :
Harmonični aspekti : prirodan sklad izmedju partnera . Ovo je verovatno najbolji odnos za uspešnu ljubavnu vezu , tj. srećan brak ( sem naravno ako neko od njih dvoje nema aflikacije , naročito ako su ugroženi : Sunce u muškom i Mesec u ženskom čatru ) . Donosi ouno strasti , koketiranja , zavodjenja , ljubavna veza ispunjava sve zahteve . Donosi veze sa "uniformisanim" licima .
Loši aspketi : u ženskom čartu donosi : nasilne muškarce , napastvovanje , maltretiranje , kako verbalno , tako i fizičko , grubost u ljubavi ( S&M odnos ? ) .Žena ne voli svoju sexualnost i zbog mržnje prema sebi privlači grube muškarce koji će to da "unište" u njoj . Kod muškarca : donosi nezadovoljstvo i grubost prema ženama , jer ga žene nerviraju , nema strpljena sa njima i ( čak se ) ne trudi da ih razume .
Konjunkcija : i dobra i loša . Donosi veliku potrebu za ljubavlju , ali isto tako donosi i želju za "slobodnom" vezom . Vrlo često osobe sa Venera 0° Mars žive u vezi sa nekim , bez potpisivanja "dokumenata" .

Venera i Jupiter :
Ako je dobar , aspekt govori o sreći i uspehu u vezi / braku . Veze sa strancima , bogatim i obrazovanim ljudima . Ljubav i novac ovde skoro uvek idu zajedno . Ukazuje na poklone od strane voljene osobe . Ozbiljne veze koje vrlo brzo vuku u brak . Naročito dobro u ženskomhoroskopu . Dovoljno je samo da Venera se Venera nasmeši i Jupiter već nudi svet na dlanu . Naravno i u muškom horskopu ova pozicija govori o tome da ljubav , brak i novac idu zajedno , pa je to često i razlog sklapanja veze / braka , tj. miraz ( naročito sa extra postavljenim Jupiterom ) . moguće je naići na ljubav u inostranstu ili na putu . Ljubav "na daljinu" još više produbljuje odnos .
Loši aspekti : dovode do afera sa parterima kji su već u braku , jer osoba voli nešto što "zakonom i moralom" nije dozvoljeno . Na neki način ovaj aspekt uvek donosi "zabranjene ljubavi" . Ljubav izmedju osoba različitog religioznog ili filozofskog stava ili finansijskog statusa . Ovde pak odlazak u inostranstvo ili na put može doneti raskid veze zbog upadanja u aferu . Ovo ponekad ukazuje na veze "na daljinu" koje nemaju "hepi end" .

Venera i Saturn :
Dobri asppekti : ozbiljan odnos prema ljubavi , vernost i poštovanje partnera . Ovo je svakako najjači aspket uravo za brak , koji sam po sebi podrazumeva odredjeni ugovor ( Saturn ) o ljubavi ( Venera ) . Ovo je princip "samo jedan zauvek" , jer je Saturnov princip "jenda ili ni jedna" . Kada su u pitanju predbračne veze , one traju dugo , završavaju se , naravno , veridbom i brakom , jer to tako "tradicija ( Saturn ) nalaže" . Često postoji velika razlika u godinama , jer dok je osoba mladja ona traži iskustvo i sigurnost , dok kad zadje u godine traži mladje partnere kako bi se ona/on osetili mladjim .
U ošem aspektu : imamo velika razočarenja u ljubav . Ljubavne brige i problemi . Često je ovo aspekt "rastanka" ili gubitka , pa je moguće ili da će osoba biti ostavljena ili će izgubiti partnera/ku . Ovo je aspekt koji ukazuje na ljubav prema maloletnicima kada su starije osobe u pitanju . Česte su kulturne i klasne razlike koje još više razdvajaju partnere . Kada su venera u Saturn u aflikaciji pa još dodatno imaju loše aspekte sa drugim naalnim planetama , ne preporučuje se stupanje u brak , jer će on doneti sam patnju i probleme .
Konjunkcija : s jedne strane donosi "vernost do groba" , ali isto tako hladi emocije i čak donosi netrpeljivos prema braku . Ovo je karmička ljubav , pa zavisno od drugih aspelata drugih natalnih planeta u odnosu na ovu 0°, pokazaće se koji je "karmički dug" u pitanju .

Venera i Uran :
Dobri aspekti : ljubav prema slobodi . Ovaj aspekt nije baš poželjan za brak ( sem u slučaju ako partner ili nije razveden , ili će se razvesti , ili se bavi nekom simbolikom Urana ) .Ovde ljubav traži iznenadjenja , vatromet , rutina je ubija i Venera i Uran beže svako na svoju stranu . Obično veza počinje kao prijateljstvo .
Ljubav se ovde može desiti bilo kad i bilo gde , na najnemogućnijim mestima i u najnemogućnijim situacijama , na mestima i situacijama kojima vlada simbolika Urana , naravno .
Loši aspekti : nagli i neočekivani preokreti . Stresne situacije . Veza iznenada počinje i još brže se završava ( k'o "udar groma" ) . Ovo često donosi osećaj straha u osobi da ako se veže za partnera/ku da će izgubiti svoju slobodu i time ubiti sebe . Venera je ljubav , a Uran su prijatelji , pa u lošem aspektu , osoba može imati puno "prijatelja" ... Venera ne može niti ume sama , a Uran baš suprotno , on samo sam može da funkcioniše . Loš aspekt ume da donese i perverzne sklonosti . Najbezbolnije što ovi loši aspekti mogu doneti su "paralelne" i slobodne veze , iako je osoba u braku ... skandali su sigurni .

Venera i Neptun :
Dobri aspekti : mašta , ljubav , romantika , idealizacija , platonske ljubavi koje često stagniraju na početku i ne razvijaju se u nešto previše ozbiljno , jer osoba se drži stava "ne nemoj mi prići , želim izdlaeka da gledam tvoja oka dva" ~ tj. idealizacija ljubavi i partnera je ogromna , pa osoba ne želi da naruši taj "mali svet idealnog" ako se upusti u konkretnu ( a pod tim se podrazuemva fizička veza ) vezu sa osobom koju egzaltira . Neptun je viša oktava Venere , univerzalna ljubav bezuslovna ljubav koja samo daje i ništa ne traži zauzvrat ( iako se malo situacija može promeniti ako neko od ovo dvoje , bilo Venera , bilo Neptun imaju neki izazovan aspekt ) . Kada je osoba zaljubljena , ona postaje kreativna , inspiracija čini čuda . Ovo su "tinejdžerki" pogledi na ljubav ( kao kada se devojčice zaljube u poznatog filmskog glumca , na primer ) , neiskvareni , idealizovani , bezuslovni . Donosi ljubav sa sosbama koji padaju pod simbolikom Neptuna ( mornari , umetnici , mistici , osobe koje rade neke mutne poslove , pa čak može doneti i ljubav sa sveštenim licem ) .
Loš aspekt ( i konjunkcija ) : Venera je skoro uvek razočarana , jer je ljubav laž i obmana . Osoba je skoro uvek zaljubljena u pogrešnuosobu i pogrešno tuači izjave i ponašanje suprotnog pola . Idealizovana ljubav koja često vrlo brzo sa "7 neba" pada u najdublje blato i razočarenje . Devojka sa ovim aspektom će često biti verna i (ne)namerno patiti , dok će muškarac biti sklon "švrljanju" , alkoholu , pa čak i drogama kako bi "probudio" emocije i pojačao njihovo dejtvo .
Razlika izmedju dobrog i lošeg aspekta izmedju Venere i Neptuna : u tome što podlošim aspektom osoba ima snage i odvažnosti da se baci za idealom u pokušaju da ga ostvari iako je (ne)svesna da će se razočarati vrlo brzo .

Venera i Pluton :
harmonični aspekti : neobično suboka i strasvena osoba . Ljubav je jača i od smrti . Vernost do groba , "dok nas smrt ne rastavi" . Ako je u pitanju manji orbis dobrog aspekta , Venera naprosto ne može da se "odlepi" od Plutona usled njegove moćne harizme . Kada se nešto i loše desi u tom odnosu , ponovni susret je upravo zbog te magijske privlačnosti ispunjen strastima koji od svadje dodju do pomirenja ( "sex posle svadje kao najbolji "lek" za rešavanje nesporazuma" ) . Ako osobe su i razdvojene duži niz godina od svojih partnera/ki , njihova ljubav ne jenjeva , već vremenom postaje jača i strasnija .
Loši aspekti : strasti su vulkanske , fatalna veza , puna neutoljene gladi za fizičkom ljubavlju , S&M odnos , Venera želi ljubav , Pluton je progoni i napada , na silu uzima ono što smatra da je njegovo . Ljubav sa "sumnjivim osobama" ( kriminalci ? ) . ljubav i mržnja ovde idu ruku pod ruku ( "volim da te mrzim" ) . Ovde Pluton ubija Veneru ~ strasti i prevelika poseseivnost polako uništavaju odnos . Vrlo često osoba gubi na targični način svog partnera , sem u slučaju ako partner nije vezan za simbliku Plutona ( specijalci u vojsci , patolozi , psiholozi , , udovac/udovica , na primer ) . Često se veruje da loš aspekt Venere i Plutona ukazuej da je neko nekada davno prokleo ovu osobu , "ljubavno prokletstvo" ~ kad zaista budeš našao ljubav svog života , ti ćeš je odmah zatim i izgubiti ...
__________________
•○• natal •○•

~ Blog Divinacija ~ Jyotish Blog ~ Forum » Dnevnik Jednog Astrologa «
Astrološke konsultacije ~ SMS & Viber & WhatsApp : +381 61 17 04 231
Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

Old 12-11-2006, 11:09   #3
magdalena
Obično gatalo
 
magdalena's Avatar
 
magdalena je offline
Registrovan: Aug 2006
Poruke: 197
magdalena je na dobrom putu
Rep Power: 14
Standardno

Quote:
Originally Posted by Shmishonja VIdi Poruku
Venera i Mesec :
Povoljni aspekt ova dva emotivna principa je gotovo sigurno najlepši aspekt koji u ženskom čartu čini nju veoma privlačnom , ženstvenom , lepom i poželjnom , dok u muškom donosi veliku ljubav prema ženama .
Ok, Ve/Mo, najlepsi aspekt u zenskom chartu - ali sta kada je konjukcija u Skorpiji, gde Veneri bas i nije mesto? Moj slucaj... pa sve to jos zacinjeno i Uranom, jetse da je orbis konjukcije 10*, ali...
__________________
Stvari nikad nisu loše, loš je samo način na koji mislite o njima.

Last edited by destiny; 06-06-2007 at 11:24.. Reason: skracivanje citiranog text-a
Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

re:
Old 12-11-2006, 14:20   #4
Shmishonja
Moderator
 
Shmishonja's Avatar
 
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
Poruke: 4,112
Shmishonja je na dobrom putu
Rep Power: 18
Arrow re:

Quote:
Originally Posted by magdalena VIdi Poruku
Ok, Ve/Mo, najlepsi aspekt u zenskom chartu - ali sta kada je konjukcija u Skorpiji, gde Veneri bas i nije mesto? Moj slucaj... pa sve to jos zacinjeno i Uranom, jetse da je orbis konjukcije 10*, ali...

Pazi 'vako ~ ovo su textovi koji daju orijentaciono smernicu ka kojoj naša tumačenja aspekata treba da idu . Nikada ne treba uzimati zdravo za gotovo bilo koji text koji se pročita , a vezan je za neki aspekt . Treba dodati i ostale aspekte koje ta konjunkcija ima

Kod tebe : Venera rx 0° Mesec u Škorpionu i još 0° od 10° sa Uranom ~ neobična i harizmatična lepota , neobične ljubavi , zaljubljivanje na "prvi pogled" , jaka hemija , velika ljubav prema ezoteriji , astrologiji , a pošto ti je taj stelijum u XI polju ~ eto tebe na ovom forumu ~ druženje sa ženama koje dele tvoje interesovanje prema simbolici Škorpiona .

A i dodatno :
ni Venera ni Mesec se ne osećaju prijatno u Škorpionu , prva je u izgonu pa i još i retrogradna , drugi je u padu i još oboje imaju 180° sa Hironom u V polju i imaš još dodatno 90° sa Jupijem iz VIII polja koji je vladar tvog Asc' i koji je u 0° sa Lilitom ~ što bi značlo da se ti jako plašiš svojih emocija i načina na koji ćeš ih ispoljiti zbog osude okoline koja može da ti jako zamera ( jer mnogi ne razumeju da je mnogo lepše davati i voleti , nego primati i čekati da ti neko/nešto padne s neba ) ~ braniš sebi da ti se dopadne "zauzet" muškarac , a vrlo često se to upravo i dešava , kod tebe su emotivne veze vrlo strasne , ispunjene i ljubavlju i posesivnošću , a daljina skoro da poptuno ubija sve emocije izmedju tebe i tvog partnera ~ a i ovo je aspekt koji kaže "ono čega/koga se najviše plašiš , to će ti se prvo desiti" , jer upravo Venera 0° Mesec ima i 60° sa Saturnom iz IX polja ~ ti karmički imaš opciju da proživiš nekoliko teških ljubavnih odnosa , a ekvidistanc izmedju Venera 0° Mesec i Jupitera je = Severni Mesečev Čvor ~ što potvrdjuje taj karmički dug ~ jer upravo nam Severni Mesečev Čvor pokazuje "mesto" u natalu gde treba nešto da se nauči u ovom životu kako bi se bolje napredovalo u sledećem . Dodatno , imaš strah od ulaska u brak i zasnovanja porodice , jer se plašiš da li ćeš biti dobra majka i supruga i da li ćeš moći da uskladiš tvoji porodični život sa svojim ambicijama ( koje su velike , jer je tebi ipak vladar Asc' ~ Jupi u Lavu ) tj. da li će ti porodični život dati podstrek za dalji uspeh u životu ili će te "zatvoriti u 4 zida" i blokirati tvoju kreativnost i slobodu ... mislim da bi ovo bila orijentaciona analiza tvog stelijuma u XI polju ...


__________________
•○• natal •○•

~ Blog Divinacija ~ Jyotish Blog ~ Forum » Dnevnik Jednog Astrologa «
Astrološke konsultacije ~ SMS & Viber & WhatsApp : +381 61 17 04 231
Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

Old 12-11-2006, 14:33   #5
moonstruck
Prijatelj foruma
 
moonstruck's Avatar
 
moonstruck je offline
Registrovan: Sep 2006
Lokacija: negde tu, iznad duge...
Poruke: 180
moonstruck je na dobrom putu
Rep Power: 14
Standardno

Xm..magda, ne znam sta da ti kazem... ne samo da veneri tu nije mesto - mesecu je jos gore ...jedna u padu, druga u izgonu...pa bih rekla da (posto su u XI) je ova "idealna veza" tj teznja ka njoj stalno u tvojim snovima - sanjas je i trazis, ali kako da je nikada ne nalazis.. definitivno ova konjukcija pokazu je neka tvoja razocarenja... naravno, ne mora da budu bas uvek vezana za ljubav... situacija se vremenom popravlja - jer i Venera koja vlada ovim poljem ima lepe aspekte sa Saturnom... a Uran - jak kao zemlja...em egzaltiran, em u XI - njegovoj prirodnoj kuci....u konjukciji sa mesecom... Znas sta mi pada na pamet?...Da ce u tvom zivotu iznenada da se pojavi neki verovatno stariji, mozda cak i razveden muskarac.. i mozda neocekivano i neplanirano "postanes mesec"
__________________
Moonstruck

...Prave reci kao zvezde padnu same,po svom nikne jogunasti beli krin,
nekad trazis poentu na kraju drame - a poentu krije prvi cin...


…VTBDUN…


Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

Old 12-11-2006, 16:14   #6
Vojvotkinja
Moderator
 
Vojvotkinja's Avatar
 
Vojvotkinja je offline
Registrovan: Aug 2006
Lokacija: Slabi igrač na konopcu morala
Poruke: 1,715
Vojvotkinja je na dobrom putu
Rep Power: 15
Standardno

ja posjedujem sekstil sa Mjesecom i Uranom i trigon sa Jupiterom, Saturnom i AC, konjukcija sa MC i polusekstil sa Merkurom...Pa, fino boga mi, samo josh da iskoristim ove povoljnosti i bice ok valjda ...
__________________
Moja natalna karta
Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

Old 12-11-2006, 16:49   #7
magdalena
Obično gatalo
 
magdalena's Avatar
 
magdalena je offline
Registrovan: Aug 2006
Poruke: 197
magdalena je na dobrom putu
Rep Power: 14
Standardno

Ajoj! Ajme! Pa uglavnom je to tako bas k'o sto ste pisale...
Quote:
a daljina skoro da poptuno ubija sve emocije izmedju tebe i tvog partnera
- sem ovoga, upravo je suprotno!
A ovo ostalo
I taj bracni i porodicni zivot... stvarno mi je pomisao na to mada bih volela da budem onaj mesec jednom
__________________
Stvari nikad nisu loše, loš je samo način na koji mislite o njima.
Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

Old 12-11-2006, 17:45   #8
Skorpija
Moderator
 
Skorpija's Avatar
 
Skorpija je offline
Registrovan: Aug 2006
Lokacija: in his heart
Poruke: 3,638
Skorpija je na dobrom putu
Rep Power: 17
Standardno

A jel se racunaju venerini aspekti sa cvorovima? Nikako da odgonetnem.
__________________
Do not do an immoral thing for moral reasons.
Thomas Hardy
Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

Old 12-11-2006, 21:23   #9
Shmishonja
Moderator
 
Shmishonja's Avatar
 
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
Poruke: 4,112
Shmishonja je na dobrom putu
Rep Power: 18
Arrow

Quote:
Originally Posted by Skorpija VIdi Poruku
A jel se racunaju venerini aspekti sa cvorovima? Nikako da odgonetnem.
Ja "računam" aspekt izmedju Venere i Čvorova , naročito ako je aspekt neki od 0°, 60° , 90° , 120° , 150° , 180° ... ostale aspekte ne koristim ...
__________________
•○• natal •○•

~ Blog Divinacija ~ Jyotish Blog ~ Forum » Dnevnik Jednog Astrologa «
Astrološke konsultacije ~ SMS & Viber & WhatsApp : +381 61 17 04 231
Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

Old 12-11-2006, 23:19   #10
moonstruck
Prijatelj foruma
 
moonstruck's Avatar
 
moonstruck je offline
Registrovan: Sep 2006
Lokacija: negde tu, iznad duge...
Poruke: 180
moonstruck je na dobrom putu
Rep Power: 14
Standardno

Skorpijice, evo malo teorije OVDE
__________________
Moonstruck

...Prave reci kao zvezde padnu same,po svom nikne jogunasti beli krin,
nekad trazis poentu na kraju drame - a poentu krije prvi cin...


…VTBDUN…


Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

Old 13-11-2006, 04:24   #11
Skorpija
Moderator
 
Skorpija's Avatar
 
Skorpija je offline
Registrovan: Aug 2006
Lokacija: in his heart
Poruke: 3,638
Skorpija je na dobrom putu
Rep Power: 17
Standardno

Hvala vam,ovo sam pitala prvenstveno,jer moja venera i nema neke silne aspekte osim sekstila sa uranom,ali ima egz. sekstil sa sev.m.c i egz trigon sa juznim....
__________________
Do not do an immoral thing for moral reasons.
Thomas Hardy
Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

Old 13-11-2006, 12:30   #12
Sirena
Obično gatalo
 
Sirena's Avatar
 
Sirena je offline
Registrovan: Sep 2006
Lokacija: Belgrade
Poruke: 250
Sirena je na dobrom putu
Rep Power: 14
Standardno

Ako je Venera u konjukciji sa Satrunom u Skorpiji u VIII kuci pri cemu je Saturn vladar XII polja znaci li to da kroz ljubav u ovom zivotu otplacujem dugove iz proslog ?
Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

re :
Old 13-11-2006, 15:01   #13
Shmishonja
Moderator
 
Shmishonja's Avatar
 
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
Poruke: 4,112
Shmishonja je na dobrom putu
Rep Power: 18
Wink re :

Quote:
Originally Posted by Sirena VIdi Poruku
Ako je Venera u konjukciji sa Satrunom u Skorpiji u VIII kuci pri cemu je Saturn vladar XII polja znaci li to da kroz ljubav u ovom zivotu otplacujem dugove iz proslog ?
Jedna od opcija tumačenja ~ da , takoje
__________________
•○• natal •○•

~ Blog Divinacija ~ Jyotish Blog ~ Forum » Dnevnik Jednog Astrologa «
Astrološke konsultacije ~ SMS & Viber & WhatsApp : +381 61 17 04 231
Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 

Old 13-11-2006, 15:03   #14
princgora
Prijatelj foruma
 
princgora's Avatar
 
princgora je offline
Registrovan: Aug 2006
Lokacija: Belgrade
Poruke: 435
princgora je na dobrom putu
Rep Power: 14
Standardno

Sa stanovista karmicke astrologije ,da.Svaka ljubav u ovom tvom zivotu je karmicka,i sve ce biti mnogo,mnogo strastvene i fatalne,naglasene strasti,ogromna seksualna energije,ali i velike svadje i moguci fizicki obracuni.Potrebno je da spustis loptu i da budes tolerantnija,da smirujes uzavrele strasti,ili da nadjes partnera skorpionskog ili saturnovskog tipa koji bi ti olaksali patnju jer bi delom ispunili samom svojom licnoscu simboliku ovog odnosa.
__________________

AUT CESAR ,AUT NIHIL!

Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote

Old 07-12-2006, 15:08   #15
tia*
Švrća
 
tia*'s Avatar
 
tia* je offline
Registrovan: Aug 2006
Poruke: 46
tia* je na dobrom putu
Rep Power: 0
Standardno

Meni Ve pravi konjukciju sa Suncem? također i konjukcij sa Ju? rekli su mi da to znači bogat partner al i istovremeno pokazuje da ja sama težim bogatim i utjecajnim likovima,e pa sad nisam lovašica,nije mi lova prioritet ,al ipak djeca su skupa
Naravno Ur radi kvadrat na moju Ve što i nije pohvalno i poželjno-skandali neminovni ,a Ne pravi trigon.
naravno moja Ve se smjestila u Laviću u 10 kući. sve skupa i ne izgleda mi loše il se samo zavaravam pošto je riječ o meni ??
dal ipak ovaj teški kvadrat prevladava nad ovim dobrim aspektima koje Ve pravi sa ostalima ili ko što je u nekoliko navrata rečeno jedan loš može pobiti više dobrih
__________________
http://img818.imageshack.us/i/tiachart.gif/
moja karta
Submit to Digg   Aspekti VENERE Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 
Odgovor


Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)
 
Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Napredna pretraga
Način Prikaza

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Pređi Na

Slične Teme
Tema Temu Započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
Tranziti VENERE tarojko Šta će biti sutra? 1180 14-10-2018 09:18
Povratak Venere i Marsa cesarica Solari članova 7 09-11-2014 12:36
konjukcija jupitera venere i marsa nedda Aspekti Jupitera 0 14-01-2010 19:08


Vremenska Zona je GMT +2. Trenutno je 12:19 sati.

Astro Chat
vBulletin skin developed by: AxisDraw
Powered by vBulletin
Content copyright © 2006 - 2014, astro.axisdraw.comAd Management by RedTyger
eXTReMe Tracker Aspekti VENERE
Aspekti VENERE