Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Posto osecate potrebu da se pred drugima dokazete kroz partnerstvo, prijateljstvo i karijeru, cini se da ste uvek u ofanzivi. Zbog te potrebe, skloni ste da projicirate >>ja - znam - sve<< stav, sto drugima stvara teskoce. Moracete da naglasavate svoje potencijale, kreativnost i originalnost, umesto da naglasavate svoju potrebu da budete iznad svih drugih.
E imam ja ovaj aspket, SO u II, a UR u VII.. Nisam se bas pronasla u ovom opisu, prije bih rekla da sam cesto u defanzivi
[QUOTE=TigaBg;227301]Znala sam da si Vaga na Asc
Pitam se da li će ikada ljudi prestati tako da me gledaju? Onda posle kažu da se foliram, jer "nimalo nisam naivna"-šta god to značilo.