Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
pa za početak: So u Blizancima 180 Mo u Strelcu, iako je opozicija dovoljno je da se privlače. a na temi smo So/Mo i ti reče da nikakvog aspekta nema, pa sam namerno to prvo gledala.
Blizanac - Strelac?? kako nisu u opoziciji dva suprotna znaka?!
orbis je negde oko 8 stepeni.
a to što astro.com ne pokazuje aspekt, to je njihov propust.
ovde je opozicija čista ko suza! još se za aspekte između So i Mo ladno može uzeti orbis od 10.
Da li su tacna vremena rojenja ili si onako postavila
jer oni imaju egzakztne mejusobne uglove i podosta toga plavo sunce je 180 sa crvenim mesecom a vidim i odnos vladara jednog asc sa vladaron drugog dsc od 120 (mars-venera)obostrano, znaci tkz DUPLI POGODAK
evo mandrak je tu, on bolje zna, ali je za brak čak povoljna poneka opozicija. to je polarnost, ko zna da balansira. bolje dosta od kvadrata.
i kao što rekoh, privlače se. e sad, jeste malo nezgodna sinastrija, ali ko zna šta je još u igri i da li će ovo uopšte trajati npr. 30 godina
edit: rekoh da čovek zna
iskustvo, pa zna u šta da gleda. ja recimo ne videh vladare
Njeno je tacno a za njegovo su rekli izmedju 7 i 7:30 pa stavih tu negdje u sredinu.
Ovako iz vidjenog ne deluje lose ali nisam siguran kao sto rece Rijanon da ce trajati 30 godina ne znam koliko su oni u braku jer mislim da su nekako iznenada usli u brak i imaju elemenata da takodje i naglo prekinu,zbog mogucnosti nesporazuma zbog prijatelja medjusobnih gde bi ipak plavi malo vise patio.Ide im tezak tranzit pl na ic a uran je u 7 i bice 0 sa plavom venerom pa ako ne bude iznenadjenja ove godine jer je jupiter kroz prvu dobar zastitnik mozda ce imati iskusenja kasnije za 1-2 god... itd
Nzm, ali po meni ova sinstrija bas i nije ok.Njena Ve je ugrozena njegovim Sa i Pl.Nmg opet da vidim kartu.
Skladni?Pa nzm koliko to mogu sa takvim aspektima.
Ovako iz vidjenog ne deluje lose ali nisam siguran kao sto rece Rijanon da ce trajati 30 godina ne znam koliko su oni u braku jer mislim da su nekako iznenada usli u brak i imaju elemenata da takodje i naglo prekinu,zbog mogucnosti nesporazuma zbog prijatelja medjusobnih gde bi ipak plavi malo vise patio.Ide im tezak tranzit pl na ic a uran je u 7 i bice 0 sa plavom venerom pa ako ne bude iznenadjenja ove godine jer je jupiter kroz prvu dobar zastitnik mozda ce imati iskusenja kasnije za 1-2 god... itd
Tacno, njihova veza je isla relativno brzo. Krenuli da se zabavljaju januara 2014, uselili se zajedno u junu, vjeridba u julu a 2015 vjencanje. Ona je sad trudna, a on vec ima dijete iz one night stand-a. Relativno nov brak i djeluje mi skladan za sada, ali znajuci nju, cini mi se da je uletjela u brak da samo otkaci jos jednu stavku na listi.
Pozz. Ako bi neko zeleo da baci pogled na moju sinastriju, meni doduse ovaj odnos izgleda poprilicno dobro ali me zanima i drugo misljenje, mozda ja ima neki propust Hvala unapred Imgur: The magic of the Internet
Pozz. Ako bi neko zeleo da baci pogled na moju sinastriju, meni doduse ovaj odnos izgleda poprilicno dobro ali me zanima i drugo misljenje, mozda ja ima neki propust Hvala unapred Imgur: The magic of the Internet
napisi nam pa da vidimo da li ima propusta, kako da znamo napamet.
napisi nam pa da vidimo da li ima propusta, kako da znamo napamet.
Ovako so120mo, mo0mo, ve120mo, so0sa, me0me, me0sa to su aspekti koji smatram da su ok, posebno ovi sa mesecom, so0sa mislim da moze doneti trajnost a meosa sam navela jer su te planete ujedno i vladari polja braka (kod mene sa a kod njega me). Ono sto je problem ovde je me90ju a to se odrazilo kao daljina koja nas deli. osa asc=dsc- zamenjena mesta sto ukazuje na slaganje opet. njegov ju u mom petom polju a moj jupiter u njegovom 7 polju... iskreno nikad bolju sinastriju ni sa kim nisam imala, ali taj ju90me ne znam kako ce se odraziti za dalju buducnost... njegov mo je na kraju device a moj na 0 stepenu vage, on je jako zatvoren i ne znam kako dopreti do njega a opet moj mo u vagi i previse pokazuje emocije.