Uporedni horoskopiSinastrija, dejvisonke, kompozitni ~diskutovanje o aspektima u sinastriji~
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
evo ako mi netko može pomoći pošto baš se ne razumijem u značenje ukliještenih znakova.
Njegova Venera je vladar Bika koji je ukliješten u 12k i radi 0 na moj Mjesec (vl.12) i Sunce (vl.Asc)
Bila bi zahvalna na tumačenju
to bi moglo da bude lepo slaganje. da volite iste stvari, da recimo uzivate zajedno po restoranima, ili da kuvate zajedno.
moglo bi da da i zajednicu u kojoj oboje zele da stvore topli dom
puno zagrljaja, poljubaca....
Mene zanima sta ako je osoba razvedena dva puta, koja kuca treba da se tumaci u tom slucaju? Dali ponovo deveta ili?
Uvek se gleda 7 kuca, za sve nase veze, a njeno stanje ce obicno da opise koliko ce i kakvih brakova ili veza u zivotu osobe biti.
O ovome je pisano vise puta, ne znam vise na kojoj temi, samo treba malo precesljati.
SO u duplim znacima kod zena, ili vladar 7 u promenljivim i duplim znacima, najcesce je pokazatelj vise veza kod zena, dok kod muskaraca, stanje MO i VE.
SO u fiksnom znaku je najcesci pokazatelj jednog braka, dok na vise brakova obicno ukazuje SO u Strelcu, Blizancima, Devici ili Ribama...isto tako i vrh 7 u duplim znacima.
SO u duplim znacima kod zena, ili vladar 7 u promenljivim i duplim znacima, najcesce je pokazatelj vise veza kod zena, dok kod muskaraca, stanje MO i VE.
SO u fiksnom znaku je najcesci pokazatelj jednog braka, dok na vise brakova obicno ukazuje SO u Strelcu, Blizancima, Devici ili Ribama...isto tako i vrh 7 u duplim znacima.
Hvala ti Alea. Ja sam procesljala po temama, ali naisla sam na razlicita objasnjenja koja uglavnom kazu 1 brak 7 kuca, 2 deveta, 3 jedanaesta, pa nisam znala odakle da krenem.
Mene zanimaju pokazatelji za treci brak kod coveka koji ima dva propala braka. Prvi brak mu je trajao 7-8 godina, bez velikih trzavica i zavrsio je bez nikakvih problema, ali drugi je trajao nesto vise od godinu dana i bio je turbulentan i problematican do samog kraja, pa cak problemi postoje i nakon razvoda.
Vrh njegove 7 kuce je u lavu, onda prikljestena promenjliva devica, pa vaga u kojoj se nalazi retro Pluton na 1,54. Vidim da mu je Ve u promenjlivoj ribi, sto je prema tvom objasnjenju jedan od pokazatelja za vise veza/brakova, ali ovde sigurno postoji jos mnogo toga. Dali bi htela da mi na primeru njegove natalne karte objasnis pokazatelje za propale brakove (kako bi bar naucila nesto vise na konkretnom primeru), kao i ono sto me najvise zanima kakvi su izgledi i kvalitet treceg braka? Mozda ja budem ta treca sreca ili nesreca http://i60.tinypic.com/2j61btc.jpg