Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
E zamisli bas sam pricala sa jednom prijateljicom koja ima isto 10k u ovnu... a i ovan je Drzim fige naravno da sinete na poslovnom planu, a i ovako...
Meni bi onda trebalo to sve lepo da bude u 3 kuci gde mi je imesec....
sad vidim i tebi V kuca pocinje na 29. stepenu Riba kao i meni.
Uh, brine mene to, ali niko nije obratio paznju na to ko god da je gledao moju kartu, pa se nadam da je zanemarljivo
Pa mozda se nisam bas najbolje odrazila Mislila sam da je taj stelijum planeta meni u trecoj kuci, lepo ne lepo tako je.
Enigma:
Cccc.... Ne znam bilo bi nezgodno da budes trudna na brodu i to u kazinu )) Salim se malo naravno.... Postoji jos samo opcija da upoznas nekog jako slatkog, bejbifejs momka i onda da tako resimo taj momenat. Jel prodato?
Dreamer pa nadam se ma da ne znam...a ja i ti imamo slicne karte...kakav je tebi pocetak godine...ima li nekih desavanja..pa da znam....
Nista specijalno, osim sto sam nesto aktivnija u drustvenom smislu, beznadezno zaljubita i eto trebala bih uskoro ici na neki put, ostalo tajac. A kod tebe ?
..e pa otprilike tako imam neke ponude za neka putovanja..pa ne znam,..a s nekim sam ljudima stalno...i tako pa bas da vidim hoce li biti sta od tih puteva ili ne znam kakve promjen da cekam..
Mozda neka prinova kod tebe Neno, postanes tetka i sl.
Miiislis?! Diiivno.... uh to bi za mene bilo idealno resenje. Imam sestru inace tako da bi to bilo moje dete, a opet je ..... sestrino Hehe Da znas i da sam imala jedan san skoro bas na tu temu...