Šta će biti sutra?Tranziti, direkcije, solari... Ah ta ljubav...
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
A šta kad tranzitna Venera bude u konjukciji sa tranzitnim Suncem i natalnom Venerom...znači sve troje u egzaktnoj konjukciji??? Traje kratko ali kako bi se to moglo pokazati?
A šta kad tranzitna Venera bude u konjukciji sa tranzitnim Suncem i natalnom Venerom...znači sve troje u egzaktnoj konjukciji??? Traje kratko ali kako bi se to moglo pokazati?
Dupor kaže sledeće: Ve0Sa
Borba ideala i egoizma, ljubav se hladi, besmislene veze sa strijima
Ve0Ve( natalna) Moderne stvari za ulepšavanje, prijatne veze
Moja tranz.venerica i sunce su u znaku blizanaca u 11.kuci i priblizava se Asc. rak, sta mogu ocekivati ako mi se i tranz.Jupiter priblizava Desc.
Tranzit Venere preko Ascendenta donosi neobicno povoljan period za ljubav i ovo je period u kome se moze ostvariti brak ili emotivna erotska veza.Ovo je period raspolozenja,zdravlja,radosti i sve je podredjeno uzivanju.Ovo je i termin kada se ljubav, ako je nagovesteno godisnjim direkcijama, mora dogoditi.
Goran Milekic
Quote:
Originally Posted by damsel
Nije Ve0Sa već So(tranzitno) 0* Ve(natalna)...ako može
Zanimljivo mi je što će sve tri planete biti u egzaktnoj konjukciji
Milekic: Tranzit Sunce/Venera donosi dobre prilike za ljubav, seksualno odusevljenje i strast, bavljenje umetnoscu,raspolozenje tog dana.
Sunce u Jedanaestom polju donosi jasne planove I koncentraciju na naredne probleme, udruzivanje sa prijateljima.
Venera u Jedanaestom polju donosi okrenutost ka drustvu I prijateljima,zureve,zabave ,veselja.
Pa ti sad povezuj... Moje skromno misljenje je da ce ti to biti bitni dani,s obzirom na to da ti je Sunce vladar AC-a, a Venera MC-a.Dalje ne smem da zalazim....Bolje mi je da se vratim na osnove natalne....
.Ovo je i termin kada se ljubav, ako je nagovesteno godisnjim direkcijama, mora dogoditi.
Goran Milekic Tranzit Sunce/Venera donosi dobre prilike za ljubav, seksualno odusevljenje i strast, bavljenje umetnoscu,raspolozenje tog dana.
meni t.venera sa t.suncem i t.merkurom se tako isprepletala u 5.kuci u blizancima,a tu je i natalni merkur koji je R na 25*
da ja ne umem da se sastavim-prstim na sve starane....... sta je to ?
pričekaj draga da merkur prestane biti retro jer ova ti venera osim nekih kašnjenja ,propalih dogovora i ljubavnih suusreta koji će završiti svađom i razoćarenje neće baš mnogo donijeti...
bez obzira na sve saturnov tranzit 7 kućom sve će na kraju smiriti i dojeti mir u tvoj ljubavni život i stabilnost ali tek nakon svega...
Trenutno je na 18* Blizanaca 08' , znači kroz XI polje
evo sad sam se trudila da saznam...procitala sam neke odgovore na slicna pitanja meni...otisla na astro i tamo pokusala da odgonetnem sta i kuda plovi ta moja venera...hvala za pomoci po onome sto sam ja uspela skontati samo sam nasla gde mi je u natalnoj karti ....hvala jos jednom!!!
I da li mi neko moze reci sta to sad znaci...
Ja u medjuvremenu odoh da se potrudim i sama pokusam pronaci.Hvala
meni je Ve na Asc do kraja ove solarne god i to bi trebalo da bude jako povoljno za ljubav... medjutim, do sada se nista znacajno desilo nije, ali procitah u nekom prethodnom postu da ovde ni brak nije iskljucen... e sad, meni je pala jedna ideja na pamet, da ZAPROSIM coveka... ne vidim drugog resenja... sta vi mislite o tome, da li je to pametno???
Milekic: Tranzit Sunce/Venera donosi dobre prilike za ljubav, seksualno odusevljenje i strast, bavljenje umetnoscu,raspolozenje tog dana. Sunce u Jedanaestom polju donosi jasne planove I koncentraciju na naredne probleme, udruzivanje sa prijateljima. Venera u Jedanaestom polju donosi okrenutost ka drustvu I prijateljima,zureve,zabave ,veselja.
Pa ti sad povezuj... Moje skromno misljenje je da ce ti to biti bitni dani,s obzirom na to da ti je Sunce vladar AC-a, a Venera MC-a.Dalje ne smem da zalazim....Bolje mi je da se vratim na osnove natalne.... [/quote]
Evo tranzit je prošao...ništa značajno nije se izdogađalo ali niti ništa loše. Sve u svemu jedno dobro raspoloženje "okupano" optimizmom!
meni je venera prosla kroz petu kucu a kao da nije...apsolutno nista se nije desilo ni na polju ljubavi,ni zadovoljstva nista.... trebalo bi za neki dan da bude u trigonu sa nat.ali bas sumnjam u nju sada,zakazala malo