Šta će biti sutra?Tranziti, direkcije, solari... pitanja,nejasnoće i td...
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Može doneti i brak ali to već treba potražiti i u solaru, tranzitima i sekundarnim progresijama
evo sad gledam i progresivni Merkur(vladar 7) ce za 2 god biti u sextilu sa natalnom Ve.. ..brak..? ne verujem u to
evo sad gledam i solar za 2010...necu da se tripujem mada mi sve nesto...
inace jel ima neko znacenje progresivni Jupiter na fortuni?trenutno je na jedan stepen od nje?Ju mi je vladar horoskopa
Hvala Angliana, ne znam sta mi je, sve nesto grijesim pri pisanju ovih postva
gledam moj kartu sa astro.com natal and progression chart and sol Arc., i imam i tu aspekt progresivni Jupiter trigon natalna Venera, a i progresivni Merkur kvadrat Jupiter.... Sta moze ovo donijeti?
imam i pr Saturn opozicija Neptun i Fortuna
a pr Fortuna pravi kvadrat sa Verteksom
pr Merkur trigon Neptun
Moze li mala pomoc u vezi tumacenja ovih progresija
gledam moje direkcije i imam i tu aspekt direktovani Jupiter trigon natalna Venera, a i direktovani Merkur kvadrat Jupiter ( i u natalu imam oba ova aspkta).... Sta moze ovo donijeti?
imam i direktovani Saturn opozicija Neptun i Fortuna
a direktovana Fortuna pravikvadrat sa Verteksom
direktovani Merkur trigon Neptun
Moze li mala pomoc u vezi tumacenja ovih direkcija
trebala si staviti na temu primarne direkcije....ovo ti je tema progresivne karte... ....
Evo moje tercijalne karte... http://img253.imageshack.us/img253/354/tercijalxk0.gif
I ako tercijalne progresije pokazuju nase emocije, kako se osecamo... sta bi trebalo da pokaze ovaj moj tercijal ? Tercijalna Venera se nalazi na natalnom SMC, a tercijalni MC na natalnom Marsu..
I posto sam se malo igrala.. videh da ce u februaru tercijalni Asc biti na natalnom Dsc, a tercijalna Venera na natalnom Marsu... , pa mi to nekako deluje interesantno...
Kako bi se ovo moglo tumaciti??? Koliko procitah tercijalni Asc pokazuje da li ima leptirica... mada ih kod mene ima vec duze... ipak pitam ja iskusnije kako vam se cini ovo? Samo jos da dodam da u direkcijama imam direktovani Ma 150 natalna Ve... Hvala unapred za komentare...
konacno sam ukapirala razliku izmedju direktovanih i progresivnih planeta
aleluja
nema nista znacajno koliko mogu da primetim
jedino mi se svidja Fortuna tacno na Asc
e sad imam u progresivnoj karti jedan natalni aspekt Ve 60 Ju(natalno 90)
i posto kazete da su bitniji jaci aspekti progresivni Mesec konjukcija natalno Sunce(suvladar 7 i vladar 8, natalno u sextilu)?
pitanje je da li gledati ostale aspekte u progesivnoj karti i po natalnim kucama?
Natalno polje gde se aspekt odigrava daje fizicku manifestaciju dogadjaja, to je ono sto se desava, a sekundarno progresivno polje gde se aspekt odigrava govori sta treba da se uradi da bi se progresija ostvarila. Za Mo i So se gledaju svi aspekti, a za ostale je bitno da su planete koje cine aspekt i natalno u kontaktu. Cini mi se da je zvoncicaa to jako lepo objasnila u direkcijama.