Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
@skorpija3010 da li se nesto desavalo kad ti je dir. Sa isao preko dsc? To je bilo skoro ako se ne varam? Sl. godine ce preko So pa nekako mislim da te dve direkcije treba da budu povezane kako je So muskarac a Sa ti je vladar MC-a pa mozda je nesto naceto kad je isao preko dsc a prica moze da se zaokruzi kad dir. Sa bude isao preko So...Je l ima neke logike ovo?
@skorpija3010 da li se nesto desavalo kad ti je dir. Sa isao preko dsc? To je bilo skoro ako se ne varam? Sl. godine ce preko So pa nekako mislim da te dve direkcije treba da budu povezane kako je So muskarac a Sa ti je vladar MC-a pa mozda je nesto naceto kad je isao preko dsc a prica moze da se zaokruzi kad dir. Sa bude isao preko So...Je l ima neke logike ovo?
vidis toliko sam zaokupljena sto je progresiv*sekun.MO na pola stepena orbis u konj sa mojim VE/JU U 6 da to sa SA na SO i nijesam konstatotavala
kad je dir.SA bio na DSC pocela sam vezu (1.ozbil;jnu u zadnjih5god o ta veza traje, planiramo vjencanje na jesen.
a u od mog narednog rodjendana bica na SO-vl 5. pa se nadam i da cu i
btw, da li se tumaci SO kao vl 5 ili kao simbolika bitnog muskarca?
Biti zabrinut je ok, ali strah... ne,ne... ne treba sebe blokirati bez razloga . Izdrzaces jos kako...
Da li direkcije planeta na uglove imaju neki uticaj? Ili uglova na natalne planete?
Recimo, meni progresivni MC pada tacno na Mesec, a s druge strane i Mesec ide na MC, ali orbis 3 stepena..
Mesec vlada 4. kucom, pa jedino sto meni kao neznalici ovde pada napamet je neki porodicni posao, ali to nema veze sa realnom situacijom
Isto tako, ako moze neko da mi pojasni konjukciju progresivnog So na natalni Me (vlada 2, 3. i 6. kucom) i arapsku tacku braka koja se tu zavukla u konjukciji sa Me.
I jos nesto, koji sistem kuca koristite za ovo? Stavila sam Placidus, ali meni se on pokazao kao apsolutno nepouzdan za mnogo stosta.
Evo astro karta: http://img3.imageshack.us/img3/2985/...nja2012794.gif
pa ako nekog ne mrzi. Nije da postavljam da bi mi neko dzabe pogledao, zanima me da ponesto naucim
Direkcije planeta na uglove i uglova na planete ima uticaj. Samo ovo sto si ti stavila nisu direkcije vec sekundarne progresije (kod mene nesto ne rade) .
U svakom slucaju i za direkcije i za progresije je orbis 1 (mada neki kazu da za direkcije gledaju stepen pre, stepen na kome je direkcija i stepen posle ).
Ja Placidus, znam da neki za natal koriste Koch , a za ostalo Placidus.
Samo da ti ne pobrcka ciljeve (porodicne/poslovne) u ovom periodu, ako imas nesto zacrtano... Iz koje kuce puca neptun na tvoj IC/MC?
Pobrkano mi je sve , jer tapkam, tapkam... da se hocu mrdnuti , bez posla sam.
Iz 1. kuce dir. Ne gadja . Tek sad kapiram da on iz 1. ide na vladara 7. i kao vladar 3. gadja vladara 9. - osa 1-7 i 3-9 , mozda mi donese i promenu potpisa... bar neke koristi da bude...
Poppy, hvala...