Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Gledam ovaj vazeci lunar - lunarni Mo u lunarnoj 9. , lunarni Asc u nat. 9. polju - to kao vuce na putovanje ? Ja nemam nameru da bilo gde putujem... Sta jos moze biti ? Sta bi rekli sto lunarni Ju pravi egz. 0 sa nat. Mo ?
.
Mozda da se malo vise bavis samom sobom, sopstvenom duhovnoscu.
Quote:
Originally Posted by milupino
Ovo me interesuje da li je nesto tajno sto se priprema pozitivne prirode,emotivnog odnosa ,vrh lunarne VII i natalne III se poklapaju i vladar lunarne VII u lunarnoj V......http://www.dodaj.rs/f/3Q/j7/1Ei9aoyT...kinsm20126.gif
Mene nesto ovaj Ur kao vladar MC na 4 natalnu vise asocira na neku iznenadnu promenu vezanu za stanovanje npr. ako zivis sa nekim, da promena moze doci iz tog pravca npr dobijes novog cimera ili se neko odseli...
carapice, pade mi na pamet, planirala sam more od 20.6 to je u ovom lunaru, jel se vidi i to? help please. . .
Znaš da sam zbunjena. Sada sam čitala da je netko spomenuo da 9 polje može predstavljati i samo odlazak u drugi grad.
Se sjećaš mojeg lunara u kojem je retro venera u 9 polju? To bi bilo dobro opravdanje za njen položaj, jer sam već otputovala u drugi grad, a slijedi ih i još
Sada... god tebe je mars na vrhu 9 polja, a dolazi iz natalne 3 i lunarne 4.
To bi moglo biti i to. Odmor je 5 polje ili?
U svakom slučaju mjesec u 11 i vladar u 5, zabave ti ne nedostaje
@PONAVLJANJE KUĆA kao ispada važno, a imala sam nekolicinu puta i stvarno ništa posebno...
je l' tebi u planu mozda pochetak zajednichkog zivota sa nekim i sl?
neki bitan i pozitivan dogadjaj vezan za karijeru, chini mi se....
mozda cesh intenzivnije razmishljati o potomstvu... a mozda i raditi na tome? hm...
mushkarac... Ma0Ma... neko koga vec znash, mozda ste bili u vezi ili se druzili...
trebao bi da bude definitivno vrlo zanimljiv mesec, sa dosta deasavanja i to bitnih....
videcemo...