Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Jel si zaposlena i kakva ti je situacija na poslu? Deluje mi da će to ove godine fokus biti na posao. Nažalost, imaš Sa naglašen u solaru, pa ćeš ga verovatno osećati i kad predje u Vodoliju . Moguća su nova poznanstva na ljubavnom planu
Jel si zaposlena i kakva ti je situacija na poslu? Deluje mi da će to ove godine fokus biti na posao. Nažalost, imaš Sa naglašen u solaru, pa ćeš ga verovatno osećati i kad predje u Vodoliju . Moguća su nova poznanstva na ljubavnom planu
Hvala . Jesam zaposlena, na poslu uvek tenzija i ludilo ali sam navikla.
Nešto ne mislim da će se situacija tu menjati. Jedino da ja baš poludim ili da se odselim negde zarad ljubavi. Kako mislis da cu Sa osetiti kao neku unutrašnju borbu sa samom sobom?
Hvala . Jesam zaposlena, na poslu uvek tenzija i ludilo ali sam navikla.
Nešto ne mislim da će se situacija tu menjati. Jedino da ja baš poludim ili da se odselim negde zarad ljubavi. Kako mislis da cu Sa osetiti kao neku unutrašnju borbu sa samom sobom?
Ne znam da li si u vezi, ali ako nisi, deluje mi kao da ćeš biti nezadovoljna jer odgovarajući partner ne nailazi.