Sve što je potrebno astrologuAstro rečnik, astro simboli, literatura, tabele, korisni linkovi cime se bavimo i zasto...
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Ma Nema sanse ,mozes da zavrsis sta hoces,ali kreativci nikad ne zavrse u Banci ili bilo gde drugo gde je potrebna preciznost ,(to ostavi devicama ) ,bolje poznajes astrologiju od mene(priznajem),ali ja odlicno procenjujem tipove ljudi
Ma Nema sanse ,mozes da zavrsis sta hoces,ali kreativci nikad ne zavrse u Banci ili bilo gde drugo gde je potrebna preciznost ,(to ostavi devicama ) ,bolje poznajes astrologiju od mene(priznajem),ali ja odlicno procenjujem tipove ljudi
znam da mogu ali ako nije kreativno-ubija me!!!
sto se tice astrologije studirala sam astrologiju, pa mi zato dobro ide, a i prirodni sam talenat
(deveto polje na 29 raka-ezoterija, nesto neuobicajeno, mesec vladar 9-studije u konjunkciji sa uranom-astrologija)
bravo za priznanje, mada ja neznam koliko ti znas, mozda podcenjujes
__________________ For all those born beneath an angry star...Lest we forget how fragile we are...
Nisi me razumela,Nisam rekao da nemozes zavrsiti fakultet,niti da neces jednog dana raditi u banci za 2000 e platu,vec koliko dugo ,i naravno da mnogo vise znas,ja sam samo muzicar koga jako zanima astrologija.
najegzaktniji aspketi najcesce govori o onome cime cemo se baviti u zivotu,jer nas oni najbolje odredjuju!Takodje bitne su planete u 6. i 10. kuci,i da li neka planeta pravi aspekt sa MC,posebno konjukcija...
najegzaktniji aspketi najcesce govori o onome cime cemo se baviti u zivotu,jer nas oni najbolje odredjuju!Takodje bitne su planete u 6. i 10. kuci,i da li neka planeta pravi aspekt sa MC,posebno konjukcija...
tacno tako!
npr
meni je merkur vladar 10. polja na nultom bika u konjunkciji sa vrhom 6. polja (sluzba)
u egzaktnoj je opoziciji sa plutonom(kriminal, ubistva) koji je vladar 12.(tajne stvari)
i u trigonu sa neptunom koji je vladar 2. polja(egzaktnan trigon)
ispadoh ubica za pare
ma nebih mrava zgazila
al neki ljudu su prosto zasluzili
__________________ For all those born beneath an angry star...Lest we forget how fragile we are...
sto mu gromova
jel si iz bg-a
posto ako studiras u istoj zgradi sa ovim naocarcima elektrotehnicarima sazaljevam slucaj
nemogu da ih smislim
cim cujem da neko ide na elektrotehniku
znam da nije cuo ni za pincetu
al vas sa arhitekture volim
cime ti vlada merkur?
Ljudi zamislih se sad ja malo
stvarno bih mogla da rokam za pare!
Merkur vladar 10
pluton vladar 12
neptun vladar 2
Evo pogledajte
sto mu gromova
jel si iz bg-a
posto ako studiras u istoj zgradi sa ovim naocarcima elektrotehnicarima sazaljevam slucaj
nemogu da ih smislim
cim cujem da neko ide na elektrotehniku
znam da nije cuo ni za pincetu
al vas sa arhitekture volim
cime ti vlada merkur?
Jesam iz BG-a i studiram u istoj zgradi sa gradjevincima i elektrotehnicarima...ali ih skoro ni ne vidjam,elektrotehnicari su u prizemlju,gradjevinci na 1. spratu,a arhitekti na 2.
E bas me zanima sta cete reci na ovu kartu. Reci cu samo da su ovu osobu interesovali jezici i rad sa decom a da je zavrsila na 17-oj strani. Aj sad, ko sme da proba, cime se bavi ova zena?
Odmah se vidi da je zanimao rad sa decom (Merkur u 6.kuci),kao i jezici,(Merkur trougao Jupiter).Evo da probijem led, da li je turisticki vodic?Vladalac 3.kuce je Sunce otislo u znak strelca(kraca putovanja u inostranstvo) u 6.kuci u konjukciji sa Merkurom (moguca stalna putovanja),a taj Merkur je u trouglu sa Jupiterom,a podznak je Rak sa Mesecom u strelcu(inostranstvo).Po ovome trebala bi da se bavi poslom koji ima neku vezu sa inostranstvom.
Odmah se vidi da je zanimao rad sa decom (Merkur u 6.kuci),kao i jezici,(Merkur trougao Jupiter).Evo da probijem led, da li je turisticki vodic?Vladalac 3.kuce je Sunce otislo u znak strelca(kraca putovanja u inostranstvo) u 6.kuci u konjukciji sa Merkurom (moguca stalna putovanja),a taj Merkur je u trouglu sa Jupiterom,a podznak je Rak sa Mesecom u strelcu(inostranstvo).Po ovome trebala bi da se bavi poslom koji ima neku vezu sa inostranstvom.
To bih i ja rekla . Ima sve aspekte za to, mada je vladar 9. u 4. pa pa bi to moglo da koci.
Ali, ne nema nikakve veze ni sa inostranstvom ni sa putovanjima, to cak nikada nije bila ni opcija. U pitanju je MUP, nema veze sa policijom, dakle nije uniformisana i ne nosi oruzje, radi u administraciji.
Pa bas bih volela da cujem da li neko moze to da poveze na osnovu njene karte. Cak sam i pomerala vreme rodjenja 15 min gore dole ali nema bitne razlike?
A vidi njen ME 0* NE , kakav opozit mom nachinu razmishljanja. Ali ja smatram da ona ima dara za pisanje, i da treba da pishe. Najpre, vladar njene 3. je SO, koje je u 5. polju (kreativnost), u konjunkciji sa UR, pa njoj te misli mozhda nadolaze kao nekakve flash-situacije, ali koje ona oseca nesvesno, mozhda chak i ne mozhe da ih kontrolishe, eto chak i one "optuzhbe" da deli svoju intimu po Forumu (UR vladar 8.). Zatim, kao i svaki ASC Rak, stavlja akcenat u pisanju na emocije (kao uostalom i svako pisanje) ali kako je taj njen MO u konjunkciji sa JU, ona pishe tako da izgleda kao da preuvelichava situaciju, ono u fazonu - preplave je osecanja, pa na kraju negde u vazduhu ostaje pitanje patnje (MO 0* JU u Jarcu).
I ja kako kasno palim.........toliko vremena proslo zena mi razresila vazno zivotno pitanje a ja ga tek sad procitala.......E stvarno sam .......Hvala Lost,na detaljnoj analizi moram priznati sve je tacno pogotovo vezano za onaj deo kako mi misli ne kontrolisano dodju zaista pravi flash!I ako ih tog trenutka ne napisem gotovi izgubljeno zauvek.Ali ono sto zapisem znam napamet.I tacno je stalno nesto ja trazim neki odgovor uvek mi ostane neko pitanje na koje nemam odgovor.A ako dodjem do TV i ako se ne budem "skidala sa njega" ih super pa volim ja medije,cak sam radila ali stvarno kratko kao voditelj tacnije vremenska prognoza,nista bitno al dobro.Usput da se zahvalim i na tumacenju koje je napisano vezano za moj ugovor i podrsku za produzetak ugovora,to dugujem amy-winehouse.Hvala.
ja studiram pravo i nikako da maknem od druge godine imam zelju da zavrsim ali me uvjek nesto koci ....pa sta vi kazete kada smo vec kod znaimanja, cime bi ja mogla da se bavim?
Jedna velika molba,ako neko ima vremena!Ja sam zavrsila medicinu i vec 4 godine radim na odredjeno,trenutno sam u Hitnoj pomoci(to mi je trece radno mesto).Dali neko moye da mi pogleda u natal i kaze koja je to oblast medicine kojom cu se baviti!! Znam da se gledaju 10,6 i 2 kuca planete u njima kao i njihovi dispozitori ali ako sama sebi sve topogledam nije mi jasno kako sam uopste zavrsila na medicini:HVALAA!! http://astro.axisdraw.com/forum/atta..._d57filelikya3-
Last edited by tajci; 15-01-2008 at 09:35..
Reason: Ispravljanje velicine natalne karte