Sve što je potrebno astrologuAstro rečnik, astro simboli, literatura, tabele, korisni linkovi sve o deci,trudnoci...
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Meni Ceres u ovom solaru, koji počinje za 2 mjeseca,.. na vrhu 6k a u 11 solarnoj.
U sljedećem solaru 2013/2014..Ceres pada u 8 natalnu i 11 solarnu a tada će i Uran da sjedne na Mo, vladara sedme.
Nijednoj svojoj kolegici nisam našla Ceres u spomenutim kućama..
Nekoliko trudnoća je u pitanju.
Ceres kao asteroid nije pokazatelj da će doći do trudnoće..
najbitniji su naglašena V i VIII kuća uglovima, MO, vrlo često sam našla i SA u aspektu s MO, čak tranzitni, a može biti i u solaru da kači MO
Nijednoj svojoj kolegici nisam našla Ceres u spomenutim kućama..
Nekoliko trudnoća je u pitanju.
Ceres kao asteroid nije pokazatelj da će doći do trudnoće..
najbitniji su naglašena V i VIII kuća uglovima, MO, vrlo često sam našla i SA u aspektu s MO, čak tranzitni, a može biti i u solaru da kači MO
Moja sestra ima 4 dece i u prvim dvema trudnocama Ceres nije bio ok postavljen da bi uticao na trudnocu ali u zadnjoj trudnoci sa blizancima u solaru za proslu godinu bio je u 8 kuci natalnoj.... ali i dalje je drugo poklapanje imalo veze 5 u 8, asc sa pl ..i slicni, vladar 5 na asc-u .....
Vidim kod mene u petoj tr Ma u konj sa mojom 8 i mo u konj sa ur dal to moze biti pokazatelj!!!!Da znam za Sa u v da moze dati trudnocu e sad moram napomenuti da kad bi bila ovo bi bila moja druga trudnoca jednu bebu sam izgubila pa dal se to drugacije gleda!!!!
Vidim kod mene u petoj tr Ma u konj sa mojom 8 i mo u konj sa ur dal to moze biti pokazatelj!!!!Da znam za Sa u v da moze dati trudnocu e sad moram napomenuti da kad bi bila ovo bi bila moja druga trudnoca jednu bebu sam izgubila pa dal se to drugacije gleda!!!!
Mislim da se gleda 8 kuca za prvu trudnocu bez obzira sto si bebu izgubila ... , gledalo bi se za drugu trudnocu tj tok druge trudnoce sada 10 kuca .
Meni je vrh 5.kuce u Biku,vladar(Venera) je u 8.polju...u Djevici.
Venera je generalno lose postavljena(zahladjenje),ali ne znam da li moze znaciti to da necu imati djece...ili mozda da ce prvo dijete umrijeti..(8.kuca),mada Venera nije ugrozena...u konjukciji sa Marsom,trigon sa Uranom i trigon sa AC-om.
Protumaciti,da li cu imati djecurliju?
P.S. Prema nekim astrolozima,5.kuca-prvo dijete,deveta kuca-drugo dijete,itd...
Za decu rba posmatrati i 11 kucu jer je ona peta derivatna kuca partnera i ona opisuje decu muza pa ako ih on ima samo sa natusom onda se posmatra kakav stav on ima prema deci i da li ih ima uopste.
Tako se i vidi da li su tvoja deca i njegova
Za decu rba posmatrati i 11 kucu jer je ona peta derivatna kuca partnera i ona opisuje decu muza pa ako ih on ima samo sa natusom onda se posmatra kakav stav on ima prema deci i da li ih ima uopste.
Tako se i vidi da li su tvoja deca i njegova
Interesantno za proveriti kod parova...
Meni je vladar 11. u 120 sa Mo koji je u 5. , a pod vladavinom je vladara 5. .
Da li je ovaj moj solar pokazatelj trudnoce i porodjaja solarni uran je u 5.kuci, tranzitni jupiter u 5.kuci, solarni mesec pada na natalnu IC, venerin povratak ne znam da li ima veze, ali eto i to da spomenem? Hvala svima
Da li može molim vas meni netko da pogleda kada bi ja mogla postati majka?
moj dragi i ja već pokušavamo više godinu dana ali nikako
a htjeli bi bebicu više od svega.
Da li može molim vas meni netko da pogleda kada bi ja mogla postati majka?
moj dragi i ja već pokušavamo više godinu dana ali nikako
a htjeli bi bebicu više od svega.
Mislim da ces imati bebu ali dosta moras cekati jer imas Sa u samoj 5 kuci a i sam vladar 5 je Mars u Jarcu i ima konjukciju sa Mo a sve to smesteno u 6 kuci sto ukazauje na lecenje ...svakako najbolji savet je strpljenje i odlazak kod lekara...