Sve što je potrebno astrologuAstro rečnik, astro simboli, literatura, tabele, korisni linkovi
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
sad vi meni recite sta se desava kad decko ima MA0VE u Ovnu?
Venera u Ovnu-
"Ako je Venera u znaku Ovna, muškarac će više voleti, devojke koje su temperamentne, energične i strastvene(jesam). Venera u Ovnu uvek opisuje početak neke ljubavne veze, a u čega ili šta se veza pretvora, opisaće Mars, dispozitor Venere. Zbog uticaja Marsa, akcenat je na mršavijim devojkama, zategnutim, pa i mišićavim.(mrsava nisam, ali sam zategnuta i misicava) Ovo su sve one devojke koje imaju istakut nos(jos kako), čelo, ali i po koju pegu na licu(ne bas). Ovo je opis devojke sa nekim specifičnim i istaknutim mladežom ili današnja moderna vremena, sa tetovažom.(i ovaj uslov ispunjavam)
"Muškarac sa Mesecom u Ovnu voli hrabre, jake, sposobne žene, podsvesno u ženi tražI lidera(moze, ali se bojim da i on hoce da bude lider sa MA u Ovnu); sa Venerom u Ovnu voli žene sa muškom frizurom(i ovo ispunjavam), koje se bave sportom(itekako), pomalo mišićave, mršave čak i koščate. Takođe voli da njega žena “ smuva “(pa ni ovo mi nije problem, samo je pitanje da li sa MA u Ovnu on zeli da bude 'smuvan').
Eto, on voli da devojka preuzme inicijativu sudeci po Veneri u Ovnu...ali gledajuci Mars u konjunkciji sa tom VE, isto u Ovnu...on je taj koji voli da preuzme stvar u svoje ruke...Dakle, kako se ovo tumaci?
sad vi meni recite sta se desava kad decko ima MA0VE u Ovnu?
Venera u Ovnu-
"Ako je Venera u znaku Ovna, muškarac će više voleti, devojke koje su temperamentne, energične i strastvene(jesam). Venera u Ovnu uvek opisuje početak neke ljubavne veze, a u čega ili šta se veza pretvora, opisaće Mars, dispozitor Venere. Zbog uticaja Marsa, akcenat je na mršavijim devojkama, zategnutim, pa i mišićavim.(mrsava nisam, ali sam zategnuta i misicava) Ovo su sve one devojke koje imaju istakut nos(jos kako), čelo, ali i po koju pegu na licu(ne bas). Ovo je opis devojke sa nekim specifičnim i istaknutim mladežom ili današnja moderna vremena, sa tetovažom.(i ovaj uslov ispunjavam)
"Muškarac sa Mesecom u Ovnu voli hrabre, jake, sposobne žene, podsvesno u ženi tražI lidera(moze, ali se bojim da i on hoce da bude lider sa MA u Ovnu); sa Venerom u Ovnu voli žene sa muškom frizurom(i ovo ispunjavam), koje se bave sportom(itekako), pomalo mišićave, mršave čak i koščate. Takođe voli da njega žena “ smuva “(pa ni ovo mi nije problem, samo je pitanje da li sa MA u Ovnu on zeli da bude 'smuvan').
Eto, on voli da devojka preuzme inicijativu sudeci po Veneri u Ovnu...ali gledajuci Mars u konjunkciji sa tom VE, isto u Ovnu...on je taj koji voli da preuzme stvar u svoje ruke...Dakle, kako se ovo tumaci?
pogledni ti njemu Mjesec dje je ..to je ono shto on 'dobija' na kraju
Venera u znaku Lava opisuje reprezentativnu devojku, koja je uvek u centru pažnje i centru zbivanja, jer ova Venera ima potrebu da joj se dive. Često ističu svoju kosu i ona je gusta, blago talasasta i blago kovrdžava. Šta god imale na sebi, to mora da bude najbolje, najkvalitetnije i najskuplje. Obožava zlato i nakit. Venera u Lavu voli da izlazi i da se zabavlja, jer ona mora uvek da se pokazuje, pa će te ovu devojku sretati na svim mestima koje služe za zabavu, od diskoteka do kafića, restorana, ali i na stadionu, u pozorištu, u parkovima, na letovanju, na političkim skupovima, u solarijumima, u krugovima gde se nalazi ''elita''. One su politčarke, glumice, zlatarke i prodavačice nakita, direktori i šefovi, plesačice, sportiskinje, vlasnice diskoteka, menadžeri i šou - biznismeni.
Po meni smenjuju se emocije i strasti,ali kad voli voli stvarno i najjace na svetu!
Gde su mu ma i so? Pusica
S obzirom na Sunce u Ribama, ne znam sta da mislim...
Quote:
Originally Posted by Vojvotkinja
pogledni ti njemu Mjesec dje je ..to je ono shto on 'dobija' na kraju
s obzirom da imam samo datum rodjenja postoji mogucnost da polozaj Meseca mozda nije tacan, ali s obzirom da sam pazljivo posmatrala njegovo ponasanje , mogu vam reci da sam 100% sigurna da ima Mesec u Vagi...i to MO u Vagi koji pravi opoziciju sa soptvenim dispozitorom , VE 0 MA u Ovnu...Neverovatno je koliko decko ima 'prebacaje' - s jedne strane je neverovatno ljubazan prema ljudima koje poznaje(to je uticaj MO u Vagi...pa je bio jako fin i prema meni, ali nisam osetila da je onako lazno prijatan prema svima a da im ruzno prica iza ledja, vec deluje kao da voli da sa svima ima dobar odnos, ali vise radi odnosa i harmonije nego na licnom nivou-Vaga), a sa druge strane, kao da ga uopste ne zanimaju ljudi koje ne poznaje, kao da je potpuno socijalno autistican...Ljudima koje ne poznaje deluje totalno nadrkano i nepristupacno...Mislim da je ovo ona ovnovska komponenta
mala ilustracija: on je u kaficu, ide odlucno sa jedne na drugu stranu kafica ne konstatujuci uopste ljude oko sebe, delujuci cak i nadrndano dok ne dodje do svog prijatelja i onda se pretvori u sustu suprotnost...izgrli se izljubi se s njim, osmeh od uva do uva...
I sta mislite, dakle VE0MA u Ovnu pravi 180 sa MO u Vagi i oni cine T-kvadrat sa NE u Strelcu, dispozitorom njegovog Sunca...sto jos pojacava elemenat tajnovitosti...
Dakle, devojke, hajde da zajednickim snagama raskrinkamo ovog tipa
ljubim vas sve i hvala
p.s. a nadam se da sam dorasla i toj simbolici MO u Vagi, s obzirom da sa bavim recimo umetnickim zanimanjem, volim da pratim modu i ne volim da se svadjam...
Ovo je odlična tema
Zašto nisam ovo ranije video
Ima li neko komentar za moj MO i VE
Tvoja idealna devojka treba da bude fatalna, neobicna, slobodna i strastvena zena koja ce biti fantasticna ljubavnica, ali i koja ce se, na kraju dana, kao majka brinuti o tebi
Pa nije toliko los, samo da nije Riba, sad ce me pola foruma zadaviti!
Quote:
Originally Posted by kron
Ovo je odlična tema
Zašto nisam ovo ranije video
Ima li neko komentar za moj MO i VE
Quote:
Originally Posted by scorpiorising
Tvoja idealna devojka treba da bude fatalna, neobicna, slobodna i strastvena zena koja ce biti fantasticna ljubavnica, ali i koja ce se, na kraju dana, kao majka brinuti o tebi
E scorpiorising me je pretekla.
Evo mog komentara, volis da zna sta hoce, da je slobodnog duha,da ne pravi scene, da te ne ogranicava, ali da ti uvek bude tu, da bude fatalna, u svakom smislu.
I naravno kao sto scorpi rece tebi treba druga mama.
Volis devojke koje su nezne,ali u dusi kucke. (sori na ruznoj reci)!
Meni je interesantno da dečko ima i Ve i Mo u raku, nisu u konjukciji, ali me zanima da li mislite da to mora da bude domaćica... meni se često dešava, pošto ima to Mo u raku, da svi misle da sam neka devojka za kuću i udaju, istina je da obožavam kuću i da je sređujem nije mi strano, ali volim i da putujem, i od malena putujem dosta, e sad kao mala smo putovali na odmor, pa vikendom negde u prirodu i izletišta, a posle u srednju školu, pa fakultet, pa do posla, pa na poslu... to mi je to Ju 0 Mo i 0 So, a opet So120*Ur iz 4 kuće...
Ali on ima recimo Ve 0 So i Mo mu je sextin SMČ kao i meni i aplikacioni orbis 9* sa Sa u devici!
Imali pojma neko kakva je to žena? Ja sigurno nisam domaćica
Meni je interesantno da dečko ima i Ve i Mo u raku, nisu u konjukciji, ali me zanima da li mislite da to mora da bude domaćica...
bas interesantno..moj prijatelj ima isto VE u raku a je u konj. sa JU pa on ne trazi da zena mora da bude domacica ..a njemu MO u strijelci sta bi reko bas sam pronasla text sa MO u strijelci sve je tocno opis njegove cure....da me prije upoznao bilo bi...al jbg....
e moj momak ima mjesec u ribama a veneru u biku. Mislim da za njega vise vazi ova venera..koliko sam do sad mogla primjetiti. ne voli pretjerano stidljive, povucene cure kao sto bi mogao donijeti mjesec u ribama a mozda se i varam.
a o tipu Ve u sko 90 Mo u aqu?
kazem ja ti volis tamne, sexy devojke
zbog Ve0Pl u sko
kaze on: ne samo to ona mora da bude SVE i lepa i pametna i obrazovana i strastvena i slobodoumna
Mo90Ve...
onda se ja nesto mislim
pa i ja to imam u karti mozda sam i ja to SVE